Šetření s Debrou Morgan

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13052
25.5.21 12:45

@debra.morgan u nás to taky nikdy nebyl problém. Dostane mlíko, pak se otočí na břicho a chrní. V noci se max 1-2× vzbudí, cucne z láhve a spí dál. Dneska to byla asi nejhorší no od narození. Asi zuby, bude mít 8.měsíců a dásně má naběhlé. Nebrečel, pištěl, chtěl si hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.5.21 12:42

Tak opět máme po nákupu, a opět jsem se nevešla o 500, respektive 531, abych byla přesná (utraceno 1800 (z toho 500 ještě min týden, + 500 na příští pondělí a utery), ale zas mám v mrazaku zasobu kuřecích stehen, byly v lidlu v akci. další nákup bude až v utery/středa pečivo+ šunka, sýr, dle potřeby…

no, tak 1800 na týden by mi stačilo, kdybych uměla nakupovat na týden, což neumím :mrgreen:

nahodou, mi tento systém celkem vyhovuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5058
29.5.21 20:43

U nas se zjevne setrit neda.. :lol: Dneska vylet do Zoo v Liberci… zahuceli jsme pres 2tis :roll: :lol: Potkali jsme totiz u radnice italske stanky… koupili jsme si tam 20dkg sladkych dobrot, kousek parmazanu a kousek fermentovaneho salamu a 700 v riti :roll: :lol: A jeste jsme pak koupili super termosku na jidlo, pro lejdy za 800kc… at muzem courat po vyletech a brat ji jidlo s sebou.. No, sice jsme dneska neusetrili…ale den to byl krasnej. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.6.21 11:39

Už týden mi padá na noťasu emimi a takže tu moc nejsem. Ale! Tento týden nákup v lidlu necelých 1100, 300 Kč čerstvá sunka, sýr, pečivo, nějaké drobnosti za celý tydenm, zbytek peněz padne v řeznictví na steaky.

Takze jsme se vlezli do 1800. :palec: byl bramborovy gulas, troška sekané s batatovym pyre. Zítra i v sobotu budeme grilovat, maso, parecky, hermelín, zelenina. K tomu domácí ameriky, zeleninový salát. K večeři v sobotu asi upeču pizzu, v nedeli volný lov. Dneska vytvořím věnečky. Už jsme dlouho neměli.
V pondělí bude po dlouhé dobe nějaká polivka a špenát s pečeným masem, asi vepřovým. To bude i v úterý, a k tomu bramborový knedlik. Tadá!

Možná ještě pošlu chlapa pro meloun a znrzlinu :think:

Nic, dítě už spí, jdu obedvat. :palec: a příští tyden uz by měly přijít vyplaty a rodicak. Někdy kolem 10. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
10.6.21 11:53

Tak dnes došel rodicak a výplaty. Takže nastaveno jsem měla docela dobře 1800 ja tyden stačí. Ale můj problem, neumím nakupovat na tyden :mrgreen: takže to teď další měsíc asi rozhodnim ka dva useky a část peněz bude na prvni část měsíce a cast na druhou.
Porad musím psát z mobilu a tezce me to nebaví, snad začne epipi brzo opět fungovat :cert:

Zůstanu u těch 1800 uvidime, jak to půjde další měsíc.

Jinak dnes na večeři zapecený rohliky, musíme dojist zbytky peciva, uzenin a zeleniny, zítra pojedu do lidlu. A co budu vařit nevím. :nevim: dala bych si kuře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14086
10.6.21 15:58
@debra.morgan píše:
Tak dnes došel rodicak a výplaty. Takže nastaveno jsem měla docela dobře 1800 ja tyden stačí. Ale můj problem, neumím nakupovat na tyden :mrgreen: takže to teď další měsíc asi rozhodnim ka dva useky a část peněz bude na prvni část měsíce a cast na druhou.
Porad musím psát z mobilu a tezce me to nebaví, snad začne epipi brzo opět fungovat :cert:

Zůstanu u těch 1800 uvidime, jak to půjde další měsíc.

Jinak dnes na večeři zapecený rohliky, musíme dojist zbytky peciva, uzenin a zeleniny, zítra pojedu do lidlu. A co budu vařit nevím. :nevim: dala bych si kuře :think:

Ses dobrá, já to nějak pod tri/týden neumim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat