Šetření s Debrou Morgan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
6.5.21 13:28
@Netopirek píše:
Docela bych se bála, že jo. Ale kluk je ještě batole, že? To by mohlo stačit.
Já si dám na 5 lidí 3tis. Co zbude můžeme šetřit.Edit. Aby byl rezerva na nákup do zásoby. Když by byla akce apod.

No, uvidím, ja zas si dám radši min, když mám vic mam potřebu víc utrácet a kupovat i věci co nepotrebujem. A litr bokem do rezervy.

Joo kluk je maly, necely dva roky, ale ji hezky.

Příspěvek upraven 06.05.21 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.5.21 13:30

Mám tu tunu vajicek a pribudou další. Co vše z nich děláte? Vajecnou roladu nee, to nejim. A ty běžný věci znam, myslím něco ne tak známýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5083
6.5.21 13:58

@debra.morgan Smazak s kasi?? uz jsem to parkrat slysela, ale nejak si to neumim predstavit… :think: K tomu potrebuju tatarku a tak teda brambory, nebo aby to byla echt prasarna tak hranolky.. :lol:
Nerypu, jen si to nejak chutove neumim predstavit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
6.5.21 14:03

@debra.morgan
My jen klasiku. Salát, pomazánku, plněná vejce, smaženky, stracená, volská, míchaná, natvrdo, obalovaná.

Ale u nás padne pomalu deset vajec jen na snídani 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.5.21 14:04

@Konys jo klidně a klidně i s tatarkou k sýru. Nemáme rádi 2× smažené, jakože smazak a hranolky, řízek a hranolky atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115927
6.5.21 14:25
@debra.morgan píše:
Mám tu tunu vajicek a pribudou další. Co vše z nich děláte? Vajecnou roladu nee, to nejim. A ty běžný věci znam, myslím něco ne tak známýho.

tak udělej piškotový dort, tam padne taky dost vajec. Nebo frankfurtskou polívku, tam přidávám vejce natvrdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5083
6.5.21 14:27

A k vejcum… u nas frci tvarohova babovka, tam padnou 4vejce… Pecu dost casto. Davam trosku rumu pro chut s vuni, a misto zapecenych much( rozinek) davam brusinky… :lol: :lol: U nas zmizne do hodiny po upeceni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.5.21 14:31
@aiwwa píše:
tak udělej piškotový dort, tam padne taky dost vajec. Nebo frankfurtskou polívku, tam přidávám vejce natvrdo.

Když ja chci dělat ten mechač :think: tyjo franfurtskou polívku dělám, sem nevěděla, že tam patří vajco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.5.21 14:31
@Konys píše:
A k vejcum… u nas frci tvarohova babovka, tam padnou 4vejce… Pecu dost casto. Davam trosku rumu pro chut s vuni, a misto zapecenych much( rozinek) davam brusinky… :lol: :lol: U nas zmizne do hodiny po upeceni…

Dej recept, do budoucna se bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5083
6.5.21 14:39

@debra.morgan
4ks vejce
Hrnek cukru
Hrnek polohruby mouky
Prdopeč
Vanička tvarohu
Brusinky-rozinky
Rum
Pul hrnku oleje

Vyslehat snih z bilku, zloutky vyslehat s cukrem. A pak vsem pomalu vmichat a smichat. Pecu cca 40min/190stupnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
6.5.21 14:45
@debra.morgan píše:

Domaci kinder rez, tam padne hodne vajec. Teda po tom mechaci dortu.

• Citovat
  • Upravit
115927
6.5.21 15:27
@debra.morgan píše:
Když ja chci dělat ten mechač :think: tyjo franfurtskou polívku dělám, sem nevěděla, že tam patří vajco :mrgreen:

Zkus podle tohohle receptu. Je to moc dobrý s vajíčky. https://prima.iprima.cz/…e-za-hubicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
6.5.21 15:52
@debra.morgan píše:

Zkus frittatu, tam úřad vajec dost a ještě tam můžeš naházet zbytky sýrů z lednice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.5.21 17:23

Se pos*ru. Měl jedinej ukol, dovézt špenát a mascarpone navíc k běžnýmu nakupu. Asi měl strach, že by ten špenát musel jist, protože ten nedovezl :zed: no, jde to i z mrazenyho? :nevim: zato dovezl asi 5 svazku ředkviček. Budeme mít redkvickovou party asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
6.5.21 17:25

Holky ahoj, je tu nektera, ktera nakupuje a vari jen pro sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat