Šetření s Debrou Morgan

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
12.5.21 12:14

Tak zdravím, v pondělí došly výplaty a rodičák, ale teprve ted jsem se dostala k tomu vše poplatit. když to budu počítat od pondělí, tak další prachy dojdou za 4 týdny a 3 dny. (10.6.), tak dám 7tis, týden 1600Kč a na ty 3 dny těch 600, at se to hezky počítá. Zatím jsem nic nekoupila, takže zatím 0. jsem zvědavá jestli se vlezu :mavam:

jo a aby se mi to líp hlídalo, tak si to vyberu cash, budu pak mít asi větší přehled.

tvl, chlap se mi zas bude smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.5.21 10:58

Tak 1800 na tento tyden v trapu. Ani nevím za co, nakupovat byl chlap a nějak to prepisk. :zed: po dlouhé době se neudržel seznamu :pocitac: :mrgreen:
No, dneska ubytek chili con carne, zítra řízky s bramborovocelerovym pyre. V neděli čočka na kyselo, vajco, chleba. K večeři jeden den tousty, druhý den nevim, volný výběr z lednice. Čočka bude i v pondělí. A upeču vanočku.

Preposlala jsem peníze na sporak a pak ki došlo, že se tam moc neohreji, že jde chlap zas k zubaři :,( tak jsem smutná :,( naskubala jsem si šeřík a krásně provonel celou kuchyň :palec: :srdce: tak je to lepší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.5.21 11:04

@debra.morgan
Já utratila včera jen 930kč za dort :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.5.21 11:05

Já jsem jinak nejstarší nařídila od příštího týdne obědy ve škole. Prostřední bude snad ve školce. A nejmldší nedělá tolik caviky s jídlem, když jsme samy dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.5.21 11:06
@Netopirek píše:
Já jsem jinak nejstarší nařídila od příštího týdne obědy ve škole. Prostřední bude snad ve školce. A nejmldší nedělá tolik caviky s jídlem, když jsme samy dvě

U nas ve škole vařili dobře, klidně bych tam na obědy chodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.5.21 13:22

Uaaah, zabavit 3 prcky doma když venku chčije je peklo. Uplacani vánočky budu brát jako terapii a rukodelnou činnost :mrgreen: snad to do večera preziju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21256
14.5.21 15:41

@debra.morgan ani nemluv. Zitra jdem ven, i kdyby padaly kroupy. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.5.21 16:43
@malákráličice píše:
@debra.morgan ani nemluv. Zitra jdem ven, i kdyby padaly kroupy. 8)

Zítra už tu budu mít jen myho bobiška a navíc se mu bude věnovat chlap. Ja musím přežít dnešek 8) ale už neprší, tak jsme šli aspoň na prochazku nakrmit zvířata. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
16.5.21 17:43

U nas setreni celkem padlo…
To, co se utratilo za posledni tyden :lol: Ale chlap mel tyden dovolenou, tak jsme si to uzili. Koupilo se male kolo (z druhe ruky), ja sla do KIKu na ten jejich 25kc vyprodej a bomba 8o Mam nkvou softshelku, dzisku, zimni bundu, x kusu kalhot, tricek, mikinu, podprsenky… Masakr. A to vse v nadmernych velikostech a fakt vse kus 25kc, tak mam radost :dance:
Pak nejaky vylety, grilovacka u segry.
No, sahlo se do rezerv, ale bylo to super :palec:

Co jsem za posledni dny varila - polivky (vyvary, kminova s vejcem, zeleninova) a pak pecene kure, omacka, sladky knedliky, ryba..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.5.21 17:48

@Spendlicek ja nakupovat jít strašně nechci, obzvlášť hadry, to by dopadlo :mrgreen: ale ceny dobrý!

Mate někdo náhodou hrave učení od albi? Pro jak velký děti to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.5.21 18:02

@debra.morgan
My to měli půjčené. Nejvíc to zvládala ovládat prostřední, tehdy čtyři.
Ale popravdě si jen pořád dokola pouštěly písničky. Víc jak nezajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.5.21 10:45

Tak jsme dnes s klukem zašli na poštu a vybrali 1800, 166 korun už jsme utratili. Pečivo, sunka, sýr, jogurty.

Zítra budu vařit znojemskou omáčku s testovinami.
Musim na ni koupit maso, celer, petrzel a možná i ty testoviny. Cibuli, mrkev a smetanu doma mám :lol:

Možná zajedem do lidlu.

Další jidlo v plánu je pečený kuře s rýži. Nevíte jestli je nekde kuře v akci? :think:

Jdu najít leták do lidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.5.21 10:50

Jo ale proč sem vůbec píšu, koupila jsem di cottage s rajčaty a bazalkou, mažu si to na celozrny krekry, to je taaaaak mňam, že sem to sem musela napsat :mrgreen:

A chtěla jsem šetřit, ze další krém už nepotrebuju že, tento měsíc už jsem si koupila, ale na notinu je dneska sleva 20 % na něj, tak to ho tam nenechám, že :mrgreen: co už :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5071
17.5.21 11:24

U nas dneska bude jen prirodni platek z pecene a brambory. Zitra udelam kureci smes na paprikach a protlaku s ryzi, dalsi den bude s bramborackama… Dneska jsem utratila uz asi 1100kc, sla jsem s kocarem jak soumar :lol: Ale byly v akci pliny, zewa hajzlak…tak mame zas zasobu. Jeste se taky chystam do Lidlu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5071
17.5.21 11:26
@debra.morgan píše:
Tak jsme dnes s klukem zašli na poštu a vybrali 1800, 166 korun už jsme utratili. Pečivo, sunka, sýr, jogurty.

Zítra budu vařit znojemskou omáčku s testovinami.
Musim na ni koupit maso, celer, petrzel a možná i ty testoviny. Cibuli, mrkev a smetanu doma mám :lol:

Mrkni na kupi.cz tam lovim kdyz hledam neco v akci. At maso, pliny, kafe…je to sier a rychly, nez cekovat furt ty kvanta letaku :D

Možná zajedem do lidlu.

Další jidlo v plánu je pečený kuře s rýži. Nevíte jestli je nekde kuře v akci? :think:

Jdu najít leták do lidla.

Tvl jsem to tady zase zkomolila, no prepisovat uz to nebudu :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat