Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak zdravím, v pondělí došly výplaty a rodičák, ale teprve ted jsem se dostala k tomu vše poplatit. když to budu počítat od pondělí, tak další prachy dojdou za 4 týdny a 3 dny. (10.6.), tak dám 7tis, týden 1600Kč a na ty 3 dny těch 600, at se to hezky počítá. Zatím jsem nic nekoupila, takže zatím 0. jsem zvědavá jestli se vlezu ![]()
jo a aby se mi to líp hlídalo, tak si to vyberu cash, budu pak mít asi větší přehled.
tvl, chlap se mi zas bude smát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak 1800 na tento tyden v trapu. Ani nevím za co, nakupovat byl chlap a nějak to prepisk.
po dlouhé době se neudržel seznamu
![]()
No, dneska ubytek chili con carne, zítra řízky s bramborovocelerovym pyre. V neděli čočka na kyselo, vajco, chleba. K večeři jeden den tousty, druhý den nevim, volný výběr z lednice. Čočka bude i v pondělí. A upeču vanočku.
Preposlala jsem peníze na sporak a pak ki došlo, že se tam moc neohreji, že jde chlap zas k zubaři
tak jsem smutná
naskubala jsem si šeřík a krásně provonel celou kuchyň
tak je to lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem jinak nejstarší nařídila od příštího týdne obědy ve škole. Prostřední bude snad ve školce. A nejmldší nedělá tolik caviky s jídlem, když jsme samy dvě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Já jsem jinak nejstarší nařídila od příštího týdne obědy ve škole. Prostřední bude snad ve školce. A nejmldší nedělá tolik caviky s jídlem, když jsme samy dvě
U nas ve škole vařili dobře, klidně bych tam na obědy chodila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uaaah, zabavit 3 prcky doma když venku chčije je peklo. Uplacani vánočky budu brát jako terapii a rukodelnou činnost
snad to do večera preziju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan ani nemluv. Zitra jdem ven, i kdyby padaly kroupy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše:
@debra.morgan ani nemluv. Zitra jdem ven, i kdyby padaly kroupy.
Zítra už tu budu mít jen myho bobiška a navíc se mu bude věnovat chlap. Ja musím přežít dnešek
ale už neprší, tak jsme šli aspoň na prochazku nakrmit zvířata. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas setreni celkem padlo…
To, co se utratilo za posledni tyden
Ale chlap mel tyden dovolenou, tak jsme si to uzili. Koupilo se male kolo (z druhe ruky), ja sla do KIKu na ten jejich 25kc vyprodej a bomba
Mam nkvou softshelku, dzisku, zimni bundu, x kusu kalhot, tricek, mikinu, podprsenky… Masakr. A to vse v nadmernych velikostech a fakt vse kus 25kc, tak mam radost ![]()
Pak nejaky vylety, grilovacka u segry.
No, sahlo se do rezerv, ale bylo to super ![]()
Co jsem za posledni dny varila - polivky (vyvary, kminova s vejcem, zeleninova) a pak pecene kure, omacka, sladky knedliky, ryba..).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spendlicek ja nakupovat jít strašně nechci, obzvlášť hadry, to by dopadlo
ale ceny dobrý!
Mate někdo náhodou hrave učení od albi? Pro jak velký děti to je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan
My to měli půjčené. Nejvíc to zvládala ovládat prostřední, tehdy čtyři.
Ale popravdě si jen pořád dokola pouštěly písničky. Víc jak nezajímalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme dnes s klukem zašli na poštu a vybrali 1800, 166 korun už jsme utratili. Pečivo, sunka, sýr, jogurty.
Zítra budu vařit znojemskou omáčku s testovinami.
Musim na ni koupit maso, celer, petrzel a možná i ty testoviny. Cibuli, mrkev a smetanu doma mám ![]()
Možná zajedem do lidlu.
Další jidlo v plánu je pečený kuře s rýži. Nevíte jestli je nekde kuře v akci? ![]()
Jdu najít leták do lidla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ale proč sem vůbec píšu, koupila jsem di cottage s rajčaty a bazalkou, mažu si to na celozrny krekry, to je taaaaak mňam, že sem to sem musela napsat ![]()
A chtěla jsem šetřit, ze další krém už nepotrebuju že, tento měsíc už jsem si koupila, ale na notinu je dneska sleva 20 % na něj, tak to ho tam nenechám, že
co už ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas dneska bude jen prirodni platek z pecene a brambory. Zitra udelam kureci smes na paprikach a protlaku s ryzi, dalsi den bude s bramborackama… Dneska jsem utratila uz asi 1100kc, sla jsem s kocarem jak soumar
Ale byly v akci pliny, zewa hajzlak…tak mame zas zasobu. Jeste se taky chystam do Lidlu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Tak jsme dnes s klukem zašli na poštu a vybrali 1800, 166 korun už jsme utratili. Pečivo, sunka, sýr, jogurty.Zítra budu vařit znojemskou omáčku s testovinami.
Musim na ni koupit maso, celer, petrzel a možná i ty testoviny. Cibuli, mrkev a smetanu doma mámMrkni na kupi.cz tam lovim kdyz hledam neco v akci. At maso, pliny, kafe…je to sier a rychly, nez cekovat furt ty kvanta letaku
Možná zajedem do lidlu.
Další jidlo v plánu je pečený kuře s rýži. Nevíte jestli je nekde kuře v akci?
Jdu najít leták do lidla.
Tvl jsem to tady zase zkomolila, no prepisovat uz to nebudu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit