Šetření s Debrou Morgan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115995
5.5.21 14:19
@Havlova píše:
Dovolím si částečně nesouhlasit. S kefírem nebo podmáslím.

Tak to vůbec. :lol: nejlepší je olešnický tvaroh.  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
5.5.21 14:23

Nejlepší jsou jen se solí, máslem a na zapití mlíko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33435
5.5.21 14:30

Přidávám se k polemice :) Nové i starší, ale hlavně dobre, s plnou chuti, nejlépe naše domácí, máslo sůl a kefir nebo podmasli.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
5.5.21 15:06
@Havlova píše:
Dovolím si částečně nesouhlasit. S kefírem nebo podmáslím.

Tak tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115995
5.5.21 15:42

Nevíte co je dobré, schválně to zkuste s tím olešnickým tvarohem, klidně i s máslem. To je taková dobrota, že vyjimečně ani maso nemusím mít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27896
5.5.21 16:01
@debra.morgan píše: Špagety jedno děcko nejí. Je první o kterým vím, že nechce špagety, ale ono nechce žádnou testovinu, tak ty jsem „naštěstí“ vynechala :mrgreen:

Môj manžel ani syn nejedia špagety, malého až napína na vracanie ak ich má čo len ochutnať. I v škôlke ho nútili len raz ich jesť :mrgreen: ale rovnaká omáčka, iný druh cestovín a problém nie je. Asi to je dedičné :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27896
5.5.21 16:02
@Netopirek píše:
Nejlepší jsou jen se solí, máslem a na zapití mlíko :P
:palec: presne :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22493
5.5.21 16:21
@ekira5 píše:
Môj manžel ani syn nejedia špagety, malého až napína na vracanie ak ich má čo len ochutnať. I v škôlke ho nútili len raz ich jesť :mrgreen: ale rovnaká omáčka, iný druh cestovín a problém nie je. Asi to je dedičné :roll: :cert:

Jak rikam, geny. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
5.5.21 16:30
@aiwwa píše:
Tak to vůbec. :lol: nejlepší je olešnický tvaroh. :jazyk:

Kefír z Apolenky.🤤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
5.5.21 16:32
@aiwwa píše:
Nevíte co je dobré, schválně to zkuste s tím olešnickým tvarohem, klidně i s máslem. To je taková dobrota, že vyjimečně ani maso nemusím mít. :lol:

Zkoušela jsem, jde to, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
6.5.21 03:51

V bile tullamore za 280 a božkov za 100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14425
6.5.21 04:15

@aiwwa tak tu je presne 100 ľudí, 100 chutí. Už len zo spomienky na olesicky tvaroh mi mi je mdlo :oops: absolútne najlepšie sú ako píše @adresa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.5.21 07:25
@jjss píše:
@aiwwa tak tu je presne 100 ľudí, 100 chutí. Už len zo spomienky na olesicky tvaroh mi mi je mdlo :oops: absolútne najlepšie sú ako píše @adresa :mrgreen:

U nas se brambory na loupacku nikdy nejedly, ale dělali jsme brambory oloupany a nakrajeny na tenký platky, posypany soli, kminem, cesnekem a upečený. Ostatní k tomu pili mliko, ja ne, ja to fakt nepiju, ale i tak to je dobrota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
6.5.21 09:07
@debra.morgan píše:
U nas se brambory na loupacku nikdy nejedly, ale dělali jsme brambory oloupany a nakrajeny na tenký platky, posypany soli, kminem, cesnekem a upečený. Ostatní k tomu pili mliko, ja ne, ja to fakt nepiju, ale i tak to je dobrota.

U nás tomu říkáme pečáky. Ty budou dneska s kuřecím řízkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33435
6.5.21 10:18
@ekira5 píše:
Môj manžel ani syn nejedia špagety, malého až napína na vracanie ak ich má čo len ochutnať. I v škôlke ho nútili len raz ich jesť :mrgreen: ale rovnaká omáčka, iný druh cestovín a problém nie je. Asi to je dedičné :roll: :cert:

Tak to měla babička. Špagety ji připomínaly psi škrkavky :poblion: a nemohla je pozřít. Jinak byla velmi skromná, snědla všechno, ale špagety nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat