Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Havlova píše:
Dovolím si částečně nesouhlasit. S kefírem nebo podmáslím.
Tak to vůbec.
nejlepší je olešnický tvaroh. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se k polemice
Nové i starší, ale hlavně dobre, s plnou chuti, nejlépe naše domácí, máslo sůl a kefir nebo podmasli.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
Dovolím si částečně nesouhlasit. S kefírem nebo podmáslím.
Tak tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte co je dobré, schválně to zkuste s tím olešnickým tvarohem, klidně i s máslem. To je taková dobrota, že vyjimečně ani maso nemusím mít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše: Špagety jedno děcko nejí. Je první o kterým vím, že nechce špagety, ale ono nechce žádnou testovinu, tak ty jsem „naštěstí“ vynechala
Môj manžel ani syn nejedia špagety, malého až napína na vracanie ak ich má čo len ochutnať. I v škôlke ho nútili len raz ich jesť
ale rovnaká omáčka, iný druh cestovín a problém nie je. Asi to je dedičné
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše:
Môj manžel ani syn nejedia špagety, malého až napína na vracanie ak ich má čo len ochutnať. I v škôlke ho nútili len raz ich jesťale rovnaká omáčka, iný druh cestovín a problém nie je. Asi to je dedičné
![]()
Jak rikam, geny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Tak to vůbec.nejlepší je olešnický tvaroh.
Kefír z Apolenky.🤤
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Nevíte co je dobré, schválně to zkuste s tím olešnickým tvarohem, klidně i s máslem. To je taková dobrota, že vyjimečně ani maso nemusím mít.
Zkoušela jsem, jde to, ale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa tak tu je presne 100 ľudí, 100 chutí. Už len zo spomienky na olesicky tvaroh mi mi je mdlo
absolútne najlepšie sú ako píše @adresa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjss píše:
@aiwwa tak tu je presne 100 ľudí, 100 chutí. Už len zo spomienky na olesicky tvaroh mi mi je mdloabsolútne najlepšie sú ako píše @adresa
U nas se brambory na loupacku nikdy nejedly, ale dělali jsme brambory oloupany a nakrajeny na tenký platky, posypany soli, kminem, cesnekem a upečený. Ostatní k tomu pili mliko, ja ne, ja to fakt nepiju, ale i tak to je dobrota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
U nas se brambory na loupacku nikdy nejedly, ale dělali jsme brambory oloupany a nakrajeny na tenký platky, posypany soli, kminem, cesnekem a upečený. Ostatní k tomu pili mliko, ja ne, ja to fakt nepiju, ale i tak to je dobrota.
U nás tomu říkáme pečáky. Ty budou dneska s kuřecím řízkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše:
Môj manžel ani syn nejedia špagety, malého až napína na vracanie ak ich má čo len ochutnať. I v škôlke ho nútili len raz ich jesťale rovnaká omáčka, iný druh cestovín a problém nie je. Asi to je dedičné
![]()
Tak to měla babička. Špagety ji připomínaly psi škrkavky
a nemohla je pozřít. Jinak byla velmi skromná, snědla všechno, ale špagety nemohla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit