Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já nakupuji přírodní, nebo aspoň co nejvíc. Momentálně budu kupovat, marocky jíl, zelený jíl, Amlu, aloe Vera, hennu a bambucke máslo v nějakém bezobalu. A krémy na obličej od Natura Siberica, ty asi na bioo. Takže toho možná nakoupím víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych spíš potřebovala nějaky top produkt na vlasy, můj neoblibeněší je totiž boží, funguje skvěle, ale složení je katastrofa. Nejsem na bio produkty, to nepotřebuji, takže ani cgs metodu nechci. Ale na něco, co by nebylo strašný složením a fungovalo to, tak na to jsem ještě nenarazila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
Já nakupuji přírodní, nebo aspoň co nejvíc. Momentálně budu kupovat, marocky jíl, zelený jíl, Amlu, aloe Vera, hennu a bambucke máslo v nějakém bezobalu. A krémy na obličej od Natura Siberica, ty asi na bioo. Takže toho možná nakoupím víc
nemáš nahodou nastudovaný, který alkoholy v kosmetice jsou ty dobrý? protože jsou ty špatný, kterým se vyhybame a pak jsou ty dobrý který třeba vážou olejovou a krémovou složku dohromady. Já to někde vypsané měla a nemužu to najít. takže se vyhybam jen sls a velkému množství alkoholu. třeba madlovou weladu mám ráda, food for skin je taky bomba, ryor, hájka…ale nepohrdnu ani neutrogenou a biodermou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a holikaholika, ach bože
to je topovka, když sedne. a the ordinary.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan bohužel ne. Já když chci něco nového zkusit projedu jeho složení na
https://encyklopedie.biooo.cz/
A tam by jsi to měla najít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:![]()
to je otázka do pranice. Objednala jsem na čištění plěti (olej+ pěnový čistič, každý zvlášť). Tonikum. Séra - ty mám v košíku, objednám po výplatě. Krém (hydratační na noc a na den mám matující), pak ještě musím vybrat najaky spf krém.
![]()
v dalším kole by to chtělo peeling a hydratační masku. Hydratace není nikdy dost!
no a pak make up, ten těd nepoužívám, stačí bb/cc krém.
Díky, krémy teď dostanu jako dárek, denní jsem si objednala rovnou s SPF, ale na léto pak taky budu chtít zvlášť. Taky dostanu booster, ale uvažuju ještě nějakou tu čisticí pěnu na prostřídání s micelárkou,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan já četla parní čistič 🤦 😅 Ale třeba i to existuje na pleť.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak konec naší mléčné statistiky. 48 litrů mlika vydrželo 37 dní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Tak konec naší mléčné statistiky. 48 litrů mlika vydrželo 37 dní.
Něco mi uniklo, teda to mlíko. Sunar to není.
Velký nákup trvanlivého mlíka? 48 krabic mlíka?
Jak jsem byla doma s covidem (lehký průběh) a ještě i teď přes měsíc po covidu, pořád mám chuť na studené mlíko. Kupuji v plastové lahvi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EMicina ano, obyč krabicové mliko. To lepší by u nás nikdo neocenil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
@debra.morgan to jde. Krabice a půl na den. My máme dvě
Na kolil lidi? My jsme dva.
Tipla bych že jen 20 % padlo ma vaření. 80 % je káva+lupinky s mlikem. Ja kávu nepiju, lupinky ji jen chlap s klukem. Ehm. Už víte co se snažím naznačit?
Chlap je mléčná nasoska!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Na kolil lidi? My jsme dva.Tipla bych že jen 20 % padlo ma vaření. 80 % je káva+lupinky s mlikem. Ja kávu nepiju, lupinky ji jen chlap s klukem. Ehm. Už víte co se snažím naznačit?Chlap je mléčná nasoska!
Možná by měl jít na léčení…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Na kolil lidi? My jsme dva.Tipla bych že jen 20 % padlo ma vaření. 80 % je káva+lupinky s mlikem. Ja kávu nepiju, lupinky ji jen chlap s klukem. Ehm. Už víte co se snažím naznačit?Chlap je mléčná nasoska!
U nás na sídlišti máme - kromě prodejny Pramen - i tzv. ŽELEZNOU KRÁVU. Když nejsem líná, tak si dojdu i tam pro mlíko. Fakt dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit