Šetření s Debrou Morgan

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
18.4.21 11:27
@debra.morgan píše:
Na kolil lidi? My jsme dva.Tipla bych že jen 20 % padlo ma vaření. 80 % je káva+lupinky s mlikem. Ja kávu nepiju, lupinky ji jen chlap s klukem. Ehm. Už víte co se snažím naznačit? :lol: Chlap je mléčná nasoska!

5 lidi. Ale tak 90% padne do kafe. Chlap dá o víkendu klidně 8 kafi denně
V týdnu za večer! 4
Takur u nás je ta násoska taky jasná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17899
18.4.21 18:32

Tak jsem něco poutrácela na bioneeds :roll: :lol: Zkusím čisticí pěnu od So´Bio Etic, dcera si od nich vybrala micelárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
18.4.21 19:46

Náhodou někdo zkušenosti s kosmetikou cosrx nebo payot? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42272
19.4.21 04:30
@debra.morgan píše:
Na kolil lidi? My jsme dva.Tipla bych že jen 20 % padlo ma vaření. 80 % je káva+lupinky s mlikem. Ja kávu nepiju, lupinky ji jen chlap s klukem. Ehm. Už víte co se snažím naznačit? :lol: Chlap je mléčná nasoska!

To nic není, ten můj do sebe vyklopí litr na jeden zátah… Prý jen tak, na žízeň 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22477
19.4.21 04:47

@Betty MacDonald ahoj, jak bydlite v prirode, na samote… kupujes nebo kupovala jsi mleko od chovatele? U nad na sidlisti je tzv. zelezna krava z farmy ve Smrzove. Neni to mliko primo od chovstele, je uz mnoho roku, a asi se vyplati, lidi si pro mliko chodi. Ja teda malokdy, protoze porad kupovat novou lahev…nedam si ji do tasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42272
19.4.21 05:27
@EMicina píše:
@Betty MacDonald ahoj, jak bydlite v prirode, na samote… kupujes nebo kupovala jsi mleko od chovatele? U nad na sidlisti je tzv. zelezna krava z farmy ve Smrzove. Neni to mliko primo od chovstele, je uz mnoho roku, a asi se vyplati, lidi si pro mliko chodi. Ja teda malokdy, protoze porad kupovat novou lahev…nedam si ji do tasky.

Občas beru mléko z farmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
19.4.21 07:15
@Betty MacDonald píše:
To nic není, ten můj do sebe vyklopí litr na jeden zátah… Prý jen tak, na žízeň 8o 8o
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
19.4.21 07:32
@Betty MacDonald píše:
To nic není, ten můj do sebe vyklopí litr na jeden zátah… Prý jen tak, na žízeň 8o 8o

To si jako někdo kdo mliko nepije nedokážu vůbec představit. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42272
20.4.21 02:43
@debra.morgan píše:
To si jako někdo kdo mliko nepije nedokážu vůbec představit. 8o

No, já taky ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
27.4.21 19:17

U nas, teda frci mliko taky hodne.
Nejen do kavy, ale krupice, puding, na vareni… Jen tak na piti nebo do koktejlu.
Jsem doma s malou v 90% sama a tak pakl az dva za mesic dame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.4.21 10:55

Dneska koprovka, ale ze smetany ne mlika!

Bude i zítra. V patek na oběd nejaky těstoviny, zbytky z lednice, vajíčko, sunka, cuketa a tak…

A na večeři jdeme opict buřty a na pár pivek. O víkendu budou bramboraky, jinak nevím…
A budu péct něco sladkyho i slanyho, ale co to ještě nevim, mozna anglicky rohliky a medovnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5071
28.4.21 11:11

Dneska mame gulasovku s hovezim mletym, bude na dva dny.. Od vcera mame v lednici upecene dve rolady svetla a kakaova, potrene dzemem, kremem z tvarohu a smetany a s kompotovanyma mandoskama…rychle a mnohem levnejsi, nez kazdymu koupit dva zakusky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.4.21 11:23

Tak u nás k obědu čočková polévka z červené čočky. K večeři uzené s br. kaší. A asi budu péct jablečný koláč.
Ale už mám toho vaření plné zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
28.4.21 12:18

U nás dnes čočka, vajíčko a chleba. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23916
29.4.21 18:07

Koupena prasečí plec s kostí za 59,90/kg cca 3,5kg kousek… :pankac: Bude chutná, zdravá svačinka… Možná ještě lepší, než BeBe Brumík… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat