Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jednu dobu jsem částečně nakupovala podle téhle paní, http://www.lifeinthecircus.com/…300-a-month/ - je to přizpůsobené americkým cenám, ale něco mne inspirovalo, třeba řapíkatý celer s burákovou a rozinkami.-) Ale hlavně základní princip je jednoduchej, podívat se, co je levné a koupit toho hodně ![]()
U nás dnes - k snídani zbylé wafle od včera, k obědu špenátová polévka, zbytek kuskusu se sušenými rajčaty od včera (vegetariánská sekce), ostatní krůtí prso na rychlo se zelennovými hranolkami. Uloveno včera v kauflandu ve večerní akci za 19 kč pytel, tak jsem vzala dva. K svačině byl banán, k večeři tam mám baby špenát taktéž od včera, zbytek balsýru a vlašáky, co by už fakt chtěly vyloupat a opražit. k tomu brambory, zakysaná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás rajská hovězí plec a knedlík. Udělala jsem kotel, vydrží až do neděle 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakonec jsem pekla strudl a tycinky, naklady nula nula nic a chutove dobrý!
Na oběd salát a testoviny se zeleninou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem švorc a potřebuju se vejít do 500/ měsíc, mám 30× snídani ovesné vločky a 30× obědovečeří těstoviny s kečupem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Frei2 píše:
Když jsem švorc a potřebuju se vejít do 500/ měsíc, mám 30× snídani ovesné vločky a 30× obědovečeří těstoviny s kečupem.
To jako fakt? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Frei2 píše:
Takový ***** si bez psát do diskuze vedle.
*****edit admin- vulgarizmy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Takový p*coviny si bez psát do diskuze vedle.
Ale ono to asi doopravdy jde…
Bezvaječný těstoviny běžná cena 9,90Kč za půlkilovku, odhadem 4 porce z balíčku, kečup nakoupenej v akci kilovka kolem 30,–Kč, dá se občas nakoupit za ty prachy i opravdovej, z rajčat…
Akorát ty vločky bych do huby nevzal…
A těstoviny taky ne, ty mi stačí jednou za 14 dní… A kečup taky nemusím…
To ostatní je v pohodě a v případě velký nouze by se to měsíc zvládnout dalo…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
@bse.pedrokoho to zajímá.
Možná tebe…
Když neznáš maloobchodní ceny potravin…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Mařka založí téma jak šetřit a když dostane radu, tak řekne, že jí to nezajímá
@admin dejte jí taky ban za vulgarismy, když já dostal za obyčejnou couru. Nebo máme dvojí metr?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Frei2 píše:
Tak Mařka založí téma jak šetřit a když dostane radu, tak řekne, že jí to nezajímá@admin dejte jí taky ban za vulgarismy, když já dostal za obyčejnou couru. Nebo máme dvojí metr?
Zkus si omývat přirození vlažnou vodou…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan naopak je to tzv extrémní šetření. Krátkodobé se to dá vydržet, já neměl ani hlad. Počítejte se mnou 2× 1kg balení vloček = 2×40kc, tedy 80. 10kg těstovin = 10× 1kg po 34 = 340. 2×900g kečup v akci po 40 = 80. Dohromady 80 + 340 + 80 = 500kc,–
Pozn. Vločky zaléváme pouze vroucí vodou, na mléko nám již nezbyl budget.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit