Šetření s Debrou Morgan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115944
6.5.21 17:26
@debra.morgan píše:
Se pos*ru. Měl jedinej ukol, dovézt špenát a mascarpone navíc k běžnýmu nakupu. Asi měl strach, že by ten špenát musel jist, protože ten nedovezl :zed: no, jde to i z mrazenyho? :nevim: zato dovezl asi 5 svazku ředkviček. Budeme mít redkvickovou party asi :mrgreen:

To by mělo jít z toho zmrazeneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.5.21 11:38

Tak dort zatím nemám, zatím rozmrazuju špenát. Mám pocit, ze jsem nic nestihla, jsem jak prastena pytlem, zpomalena. Vstávali jsme v 8 a ja stihla jen umyt si vlasy, uvařit vývar a nudle, dojít pro čerstvý pečivo a šunku na vikend a zajit na poštu a zapnout pračku. Jo a vysat a vytřít. Z dortu nemám nic než špenát a vajicka vytazeny z lednice. Teď jsem uspala děcko a jdu obedvat.

Snad to do večera stihnu :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
7.5.21 12:00
@debra.morgan píše:
Tak dort zatím nemám, zatím rozmrazuju špenát. Mám pocit, ze jsem nic nestihla, jsem jak prastena pytlem, zpomalena. Vstávali jsme v 8 a ja stihla jen umyt si vlasy, uvařit vývar a nudle, dojít pro čerstvý pečivo a šunku na vikend a zajit na poštu a zapnout pračku. Jo a vysat a vytřít. Z dortu nemám nic než špenát a vajicka vytazeny z lednice. Teď jsem uspala děcko a jdu obedvat.Snad to do večera stihnu :lol: :oops:

Nahodou jsi toho stihla hodne :palec: :potlesk: Stejne jako ja :lol: Mam prevleceny postele, posbrany pradlo a poveseny dalsi, vyluxovano, vytreno, prach setreny, umyta koupelna a wc, uvarenou bolonskou omajdu, a pere se dalsi varka.. Dneska uz jen uvarim spagety a davam nohy hore.. :lol: I kdyz to s tim malym 20mes drakem nehrozi :roll: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.5.21 12:09

@Konys taky dobrý, no mě odpo čeká ten dort a hřiště. přemýšlím kolik měsíců má malej, nějakych 21 asi :nevim: :oops: možná 22 :lol: to je matika tvl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
7.5.21 12:16
@debra.morgan píše:
Tak dort zatím nemám, zatím rozmrazuju špenát. Mám pocit, ze jsem nic nestihla, jsem jak prastena pytlem, zpomalena. Vstávali jsme v 8 a ja stihla jen umyt si vlasy, uvařit vývar a nudle, dojít pro čerstvý pečivo a šunku na vikend a zajit na poštu a zapnout pračku. Jo a vysat a vytřít. Z dortu nemám nic než špenát a vajicka vytazeny z lednice. Teď jsem uspala děcko a jdu obedvat.Snad to do večera stihnu :lol: :oops:

Tos toho stihla dost. :palec: na ten dort jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.5.21 12:23
@aiwwa píše:
Tos toho stihla dost. :palec: na ten dort jsem zvědavá.

to ja taky :oops: jen mam jen jedno mascarpone jsem zjistila, měly být dvě :oops: tk asi dáme víc šlehačky nebo tvaroh. 8) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22491
7.5.21 12:32

@debra.morgan ahoj, dnes me vezl syn k lekari do krajskeho mesta. Misto cekani jel do Lidlu nakoupit pro me i pro jeho rodinu. Pro me podle seznamu. Mel mj. napsano kefir nebo kefirove mleko nebo podmasli. Jeste mu rikam, at koupi jedno z toho. Nekoupil zadne kysele mleko pro starou matku. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5084
7.5.21 12:42
@debra.morgan píše:
@Konys taky dobrý, no mě odpo čeká ten dort a hřiště. přemýšlím kolik měsíců má malej, nějakych 21 asi :nevim: :oops: možná 22 :lol: to je matika tvl.

U nas hriste nehrozi, od rana prsi jako blazen. Ale mala porad chodi, ze chce na pisek 8) :D No, tak pak hod foto dortu, a at se dilo podari :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.5.21 15:26

Dítě se probudilo s teplotou, teda asi, teploměr nevedem :P. Posadila jsem ho k vývaru, jablecnymu dzusu a pohadkam v noťasu a byl klid. a mechač už je v troubě. Za 45 minut jde ven :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.5.21 17:52

Výtvor hotov. Šlo to hezky a vypadá jedle. Po špenátu nechutná, ale ja z toho testa tu vůni cítím. Ale s krémem to chutná dobře. Pak hodím recept, kdyby měl někdo zájem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
7.5.21 17:58
@debra.morgan píše:
Výtvor hotov. Šlo to hezky a vypadá jedle. Po špenátu nechutná, ale ja z toho testa tu vůni cítím. Ale s krémem to chutná dobře. Pak hodím recept, kdyby měl někdo zájem :palec:

Jasně, hoď recept pro inspiraci. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23961
7.5.21 19:26
@debra.morgan píše:
Výtvor hotov. Šlo to hezky a vypadá jedle. Po špenátu nechutná, ale ja z toho testa tu vůni cítím. Ale s krémem to chutná dobře. Pak hodím recept, kdyby měl někdo zájem :palec:

Na recept ti se.re Bílej tesák… Pošli vzorky… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
7.5.21 19:29
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
8.5.21 12:10

Tento recept jsem použila, dělala jsem z mrazenyho špenátu, a dala cca těch 300g, asi by stačilo i míň, po špenátu to nechutná, ale já jej z toho cítím, s krémem je to ale dobrota. Je krásně vláčný, fakt dobrý a jednoduchý. můžu doporučit.

https://jentaksiupect.cz/mechovy-dort/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
8.5.21 12:47
@debra.morgan píše:
Tento recept jsem použila, dělala jsem z mrazenyho špenátu, a dala cca těch 300g, asi by stačilo i míň, po špenátu to nechutná, ale já jej z toho cítím, s krémem je to ale dobrota. Je krásně vláčný, fakt dobrý a jednoduchý. můžu doporučit.https://jentaksiupect.cz/mechovy-dort/

Super, díky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat