Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Netopirek píše:
@debra.morgan dávám do salátu a nebo do pomazánky
Ja ji neměla roky, dřív jsem neměla ráda hořký, ale to se za ty léta změnilo. No, tak jsem šla po poledním slofiku umývat nádobí a na prasaka půlku krabičky snědla na stojaka u linky. Eh, recepty asi netřeba. ![]()
Zbytek dám zítra do salatu, mam tu rerichu, římský salat, rajcata, okurky, papriku, cizrnu, olivy, mozarelu, slunecnicovy seminka, tk z toho budou dva druhy salátu. Jeden nudný a jeden zajímavý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Dotaz, co děláte s řeřichou? Mě napadá jen zamíchat do tvarohové pomazanky.Dnes měli vaničku za 5 korun v lidlu.to asi musím sníst, že do hliny to už nedostanu
Minulý týden po velikonocích jsem ji dávala do vajíčkové pomazánky. Jinak třeba do polívky (těsně před podáváním) nebo do salátu. My si ji vždycky na jaře pěstujeme v misce na vatě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máte jeden den po výplatě a pak zbytek dní do výplaty?
nee, sranda.
Včera jsme pekli sunkovy rohliky, tk ty dneska snidame.
Na oběd bude hraskovy krem a špagety s lososem.
O víkendu upeču plněný mletý maso. Asi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan máme to úplně stejně. Je den výplaty a pak dny do výplaty 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A k jídlu u nás k obědu zbytek od včera, maso se zeleninou, nudle. A k večeři budou palačinky, mám v plánu sladkou i slanou variantu. Tak uvidím jestli se k ní dokopu.
Včera jsme byly s holkama v zoo. A já z toho mám akorát rýmu a kašel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk dneska celý dopoledne chodí k vaflovaci a taha ho ven z šupliku. Asi budou odpoledne vafle. No, tak jo. Vytahnem lego a zapneme harryho pottera a bude nám fajn. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes koupeny slintací testy, balení 5ks za 300,–Kč /v lékárnách a marketech od 100,–Kč/ks výš/…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Taky máte jeden den po výplatě a pak zbytek dní do výplaty?![]()
![]()
nee, sranda.
Včera jsme pekli sunkovy rohliky, tk ty dneska snidame.
O víkendu upeču plněný mletý maso. Asi.
Na oběd bude hraskovy krem a špagety s lososem.
Prosím recept na šunkové rohlíky. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan Tak mi to tento mesic nevychazi
Jen sobe jsem do toho hupsla za litr Bachovky na miru, dcerce nejaky obleceni - taky skoro litr…
Jooo, den vyplaty - penize prijdou a hned zase odejdou
![]()
Taky mate radi Harryho Pottera? Ja od malaaa ![]()
Jinak my dnes brkasi a aljasskou tresku, bude i na zitra. Na chut jsme udelaly Misa rezy ala zaludecni dieta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spendlicek píše:
@debra.morgan Tak mi to tento mesic nevychaziJen sobe jsem do toho hupsla za litr Bachovky na miru, dcerce nejaky obleceni - taky skoro litr…
Jooo, den vyplaty - penize prijdou a hned zase odejdou
![]()
![]()
Taky mate radi Harryho Pottera? Ja od malaaa
Jinak my dnes brkasi a aljasskou tresku, bude i na zitra. Na chut jsme udelaly Misa rezy ala zaludecni dieta
já tento měsíc měla narozky, tak jsme si nadělila poslední dárek, nákup kosmetiky. A tím už fakt končím. Musím. ![]()
joo mám, ted jsme četla, že zemřela herečka, která hrála Dracovu matku. A hlavně hrála v mojí topovce Peaky Blinders
achjo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nákup kosmetiky dokončen, stejně jsou notino mrzáci, aby dali slevu 15 %, tak nejdřív vše nenapadně zdraží
nojo, jenže mě vyhovuje, že si vše naráz koupím a vyzvednu. a ještě zadarmo.
z příští výplaty ještě doplním séra a mam v merku aloe gel. tak už se těším!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě kosmetika čeká příští měsíc. Došla mi i henna a jíly… To zas bude několik tisíc
Ale zas to mám na dlouho, jen ta pálka najednou mě vždycky dostane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eliška píše:
Co všechno nakupujete za kosmetiku?
v dalším kole by to chtělo peeling a hydratační masku. Hydratace není nikdy dost! ![]()
no a pak make up, ten těd nepoužívám, stačí bb/cc krém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit