Šetření s Debrou Morgan

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
9.4.21 15:04
@Netopirek píše:
@debra.morgan dávám do salátu a nebo do pomazánky

Ja ji neměla roky, dřív jsem neměla ráda hořký, ale to se za ty léta změnilo. No, tak jsem šla po poledním slofiku umývat nádobí a na prasaka půlku krabičky snědla na stojaka u linky. Eh, recepty asi netřeba. :mrgreen:

Zbytek dám zítra do salatu, mam tu rerichu, římský salat, rajcata, okurky, papriku, cizrnu, olivy, mozarelu, slunecnicovy seminka, tk z toho budou dva druhy salátu. Jeden nudný a jeden zajímavý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
12.4.21 10:08
@debra.morgan píše:
Dotaz, co děláte s řeřichou? Mě napadá jen zamíchat do tvarohové pomazanky.Dnes měli vaničku za 5 korun v lidlu. :mrgreen: to asi musím sníst, že do hliny to už nedostanu :mrgreen:

Minulý týden po velikonocích jsem ji dávala do vajíčkové pomazánky. Jinak třeba do polívky (těsně před podáváním) nebo do salátu. My si ji vždycky na jaře pěstujeme v misce na vatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.4.21 07:54

Taky máte jeden den po výplatě a pak zbytek dní do výplaty? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nee, sranda.

Včera jsme pekli sunkovy rohliky, tk ty dneska snidame.
Na oběd bude hraskovy krem a špagety s lososem.

O víkendu upeču plněný mletý maso. Asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.4.21 09:04

@debra.morgan máme to úplně stejně. Je den výplaty a pak dny do výplaty 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.4.21 09:06

A k jídlu u nás k obědu zbytek od včera, maso se zeleninou, nudle. A k večeři budou palačinky, mám v plánu sladkou i slanou variantu. Tak uvidím jestli se k ní dokopu.
Včera jsme byly s holkama v zoo. A já z toho mám akorát rýmu a kašel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.4.21 11:18

Kluk dneska celý dopoledne chodí k vaflovaci a taha ho ven z šupliku. Asi budou odpoledne vafle. No, tak jo. Vytahnem lego a zapneme harryho pottera a bude nám fajn. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23918
15.4.21 19:47

Dnes koupeny slintací testy, balení 5ks za 300,–Kč /v lékárnách a marketech od 100,–Kč/ks výš/… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
16.4.21 14:34
@debra.morgan píše:
Taky máte jeden den po výplatě a pak zbytek dní do výplaty? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nee, sranda.

Včera jsme pekli sunkovy rohliky, tk ty dneska snidame.
Na oběd bude hraskovy krem a špagety s lososem.

O víkendu upeču plněný mletý maso. Asi.

Prosím recept na šunkové rohlíky. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.4.21 14:47

@Jeremi máš štěstí, už jsem recept fotila do uzavrenky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
16.4.21 20:13

@debra.morgan Tak mi to tento mesic nevychazi :oops: Jen sobe jsem do toho hupsla za litr Bachovky na miru, dcerce nejaky obleceni - taky skoro litr…

Jooo, den vyplaty - penize prijdou a hned zase odejdou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky mate radi Harryho Pottera? Ja od malaaa :pankac:

Jinak my dnes brkasi a aljasskou tresku, bude i na zitra. Na chut jsme udelaly Misa rezy ala zaludecni dieta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.4.21 20:19
@Spendlicek píše:
@debra.morgan Tak mi to tento mesic nevychazi :oops: Jen sobe jsem do toho hupsla za litr Bachovky na miru, dcerce nejaky obleceni - taky skoro litr…

Jooo, den vyplaty - penize prijdou a hned zase odejdou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky mate radi Harryho Pottera? Ja od malaaa :pankac:

Jinak my dnes brkasi a aljasskou tresku, bude i na zitra. Na chut jsme udelaly Misa rezy ala zaludecni dieta :lol:

já tento měsíc měla narozky, tak jsme si nadělila poslední dárek, nákup kosmetiky. A tím už fakt končím. Musím. :lol:

joo mám, ted jsme četla, že zemřela herečka, která hrála Dracovu matku. A hlavně hrála v mojí topovce Peaky Blinders :,( :,( :,( :,( :,( :,( achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
16.4.21 21:09

Tak nákup kosmetiky dokončen, stejně jsou notino mrzáci, aby dali slevu 15 %, tak nejdřív vše nenapadně zdraží :cert: :cert: nojo, jenže mě vyhovuje, že si vše naráz koupím a vyzvednu. a ještě zadarmo.

z příští výplaty ještě doplním séra a mam v merku aloe gel. tak už se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
16.4.21 21:27

Mě kosmetika čeká příští měsíc. Došla mi i henna a jíly… To zas bude několik tisíc :zed: Ale zas to mám na dlouho, jen ta pálka najednou mě vždycky dostane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
17.4.21 15:13

Co všechno nakupujete za kosmetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.4.21 15:29
@Eliška píše:
Co všechno nakupujete za kosmetiku?
:mrgreen: :mrgreen: to je otázka do pranice. Objednala jsem na čištění plěti (olej+ pěnový čistič, každý zvlášť). Tonikum. Séra - ty mám v košíku, objednám po výplatě. Krém (hydratační na noc a na den mám matující), pak ještě musím vybrat najaky spf krém. :think:

v dalším kole by to chtělo peeling a hydratační masku. Hydratace není nikdy dost! ;)

no a pak make up, ten těd nepoužívám, stačí bb/cc krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat