Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jidáše peču až zítra. Máš je krásné! U nás 16 ks = synova svačinka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska špenát, zatím to vypadá spíš na spenatovou polívku
musela jsem přikoupit ještě jeden listový mrazeny špenát, tk snad to zhoustne. K tomu bram. knedl a vajicko.
Sice jsem teď přišla z nákupu z místních dražších prioru. Takže jsem utratila víc než bych za stejný nákup dala v kaufu/lidlu, ale tvl tam je tak krásně, raději půjdu s klukem na pisek a večer na zeleny než se táhnout busem do obchodu. Tak jsem dnes ušetřila čas.
Z masa jsek vzala krkovicku a mletý, v mrazaku mám ještě stehenní rizky. Ale co budu vařit, pff, nemám na nic chuť. Jeden den budou řízky a když nevymyslime nic lepšího tak pečená krkovice/zeli/brambory, a z mletýho buď burgry nebo karbose. To se uvidi. Nebo karbose do burgru
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dneska k obědu vařila ze zbytků - slanina, jarní cibulka, těstoviny, sýr. Dětem chutnalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a mám dotaz. takový ten beránek neberánek, ne ten kterýho vytřepu z formy, ale ten placatej, který se dává na plech a tvoří se ze zamotaných šneků, děláte někdo? co to je za těsto? vánočkový?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan já dělala že skořicových šneků.
Letos chci zkusit tohle
https://www.vareni.cz/…-a-pudinkem/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam hotovo, upečený beran, hotová vajicka, linecky s čokoládou i slepovany, bratislavsky rohlicky… Zítra ještě pár chlebíčku ![]()
Hezké velikonoce vsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky preju krasnou velikonocni nedeli!
Beranky jsem pekla vcera, mazanec se pece ted, k obedu chlap udelal lososa. Vajicka ani obcerstveni neresim, Velikonocni pondeli neslavim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My meli brkasi a dusene kureci + kureci vyvar. Predtim spenat. Predtim hovezi vyvar a sladky knedliky ![]()
Ja kneiky nemohla, tak zitra asi zemlovka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spendlicek ja mlčím, tento měsíc je úplně v h*jzlu, vlezly nam do toho velikonoce (ne, fakt jsem je nečekala
) a oslava narozek, dvoje BF boty a chlapovo pracovní oblečení. Takže, ehm, musím spočtnout jestli nahodou nečerpám z finančních zásob
.
No, další šetření od novýho rodičáku. ted už by žádný velikonoce být neměly ne?
a narozeninová era u nas začína až prazdninama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan jsme na tom stejně. Nám jak na potvoru začal všem odcházet oblečení a boty.
Budu doufat, že duben bude lepší ![]()
U nás jinak k obědu vývar, k večeři rybí prsty s brambory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dotaz, co děláte s řeřichou? Mě napadá jen zamíchat do tvarohové pomazanky.
Dnes měli vaničku za 5 korun v lidlu.
to asi musím sníst, že do hliny to už nedostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit