Šetření s Debrou Morgan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
12.3.21 12:20

My k obědu zbytky od včera. K večeři řízky s br. kaší.
Péct bude zítra dcera. Prý budou muffiny, tak jsem zvědavá.
U nás se nakupuje v neděli. Když se jede na nákup v sobotu, tak se půlka přes víkend sní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
12.3.21 12:24
@Netopirek píše:
U nás se nakupuje v neděli. Když se jede na nákup v sobotu, tak se půlka přes víkend sní :zed:

Casto chodim nakupovat v nedeli. Mam dobrou sousedku, uz ji bylo 80. Rekla mi, ze by se stydela nakupovat v nedeli a pridavat praci prodavackam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.3.21 12:25
@Netopirek píše:
U nás se nakupuje v neděli. Když se jede na nákup v sobotu, tak se půlka přes víkend sní :zed:

v neděli nic neděláme. max nachystáme to jídlo. odpočinkový den pro všechny. 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.3.21 12:27
@EMicina píše:
Casto chodim nakupovat v nedeli. Mam dobrou sousedku, uz ji bylo 80. Rekla mi, ze by se stydela nakupovat v nedeli a pridavat praci prodavackam.

Já mám v rodině dvě zaměstnankyně Billy. A jim je jedno co je za den. Naopak když nechodí lidi, tak se jim to vleče.
Takže výčitky nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.3.21 12:29

Sledujete tu někdo aktualni řadu Greys anatomy? ja si nutně potřebuju s někým o tom povídat :mrgreen: mám strach si pustit včerejší díl, protože tuším co mě čeká a nechci to! :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.3.21 12:30
@debra.morgan píše:
v neděli nic neděláme. max nachystáme to jídlo. odpočinkový den pro všechny. 8) 8)

To jsem zkušela. Akorát zbytek rodiny si vyložil odpočinek tak, že ho strávil v ledničce a ve špajzce 🤦‍♀️
Takže v pondělí jsme museli na nákup znovu. Ještě je možnost dát všude zámek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
12.3.21 12:30

@debra.morgan co to je?

Edit. Už ti vím. Tohle nesleduji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
12.3.21 13:14
@EMicina píše:

Já bych sousedce řekla, že když prodavačky nebudou mít v neděli práci, tak jich bude potřeba míň a některé pak práci mít nebudou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
12.3.21 13:16
@debra.morgan píše:
Sledujete tu někdo aktualni řadu Greys anatomy? ja si nutně potřebuju s někým o tom povídat :mrgreen: mám strach si pustit včerejší díl, protože tuším co mě čeká a nechci to! :,( :,( :,( :,(

Nesleduju, mám několik řad, nestíhám to ani stahovat :zed: Kdo má umřít tentokrát? :? Pro mě už to nemá takový náboj, co odešla Kristina a pohřbili Dereka :?

Edit. Jdu to hledat online a zkusím to dohnat, ať pak mužem podrbat ;) Ale chvíli to potrva :think: Spoilery mi nevadi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22490
12.3.21 13:45
@Barrrbucha píše:
Já bych sousedce řekla, že když prodavačky nebudou mít v neděli práci, tak jich bude potřeba míň a některé pak práci mít nebudou :nevim:

Jj, je to pani ze stare skoly. Kdyz jedu z prace autobusem, tak nakupuji v sidlistni samoobsluze az v 17.15. To taky nechape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19260
12.3.21 14:29
@debra.morgan píše:
Jo a ještě by mě zajímalo, jestli někdo pečete z podmáslí? chleba? sladký? koupila jsem ho 250ml, slyšela jsem o tom, ale konkrétní recept nemám. Za inspiraci budu ráda ;)

Já občas peču podmáslový chleba podle receptu od @Markéta80 viz její recept:
Domácí chléb

3 hrnky hl mouky, 1 a 1/2 hrnku vody, 30gr, kvasnic, trošku cukru, sůl, drcený kmín.
Dělám v pekárně, místo vody dávám podmáslí, mouku dosypávám dle potřeby. Někdy přidávám ke konci hnětení smaženou cibulku. Po vykynutí vytvaruji chleba a nechám půl hodiny odpočívat, troubu na 200 a na minutu dát pekáč a trošku tuku a pak vložit chleba a přiklopit a péct 30 minut, odklopit a dalších 30 minut dopéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
12.3.21 15:03
@debra.morgan píše:
Dnes dojidame zbytky. Pekla jsem nádivku z různých uzenin, sýrů a zeleniny, co jsem doma našla a pár oschlych a ohlodanych rohliku. Jen tak na chuť, rikam tomu namazany rohlik jinak :lol:

Odpo upeču orechovou roládu.

Večeře podpora restauraci

A na nákup jedeme zítra, tk jdu sepsat seznam. Vše se musí doplnit. Ještě vaham, jestli nepojedu do lidlu koupit ty věci na pečení, který tam mají od ctvrtka… :think: to bysme museli jet odpo, se mi moc nechce…

Můžu se zeptat, jak děláte nádivku ze zbytků uzenin a sýrů, čím dokořeňujete? :D
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.3.21 15:07
@Barrrbucha píše:
Nesleduju, mám několik řad, nestíhám to ani stahovat :zed: Kdo má umřít tentokrát? :? Pro mě už to nemá takový náboj, co odešla Kristina a pohřbili DerekaEdit. Jdu to hledat online a zkusím to dohnat, ať pak mužem podrbat ;) Ale chvíli to potrva :think: Spoilery mi nevadi :lol:

Oni asi zabili DeLucu :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :,(

Ja se na ten včerejší díl kouknu dneska večer a jestli to je pravda, tak se asi opiju nebo nevím, nebo sním celou tu roládu. :cert:

Ja si teď občas na YouTube pouštím starý sestřihy nej hlášek, ještě s arizonou, markem, derekem a tak… To je sranda se k tomu vracet. Derek mi nechybí, zato alex jo. Kosi to tam hlava nehlava. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
12.3.21 15:11

Kachna mražená 40,–Kč/kg, kaiserka 2,50Kč… 8)
Asi koupím pár sazenic lískáčů na živý plot a nějaký rybízy po 50,–Kč… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115942
12.3.21 15:23
@bse.pedro píše:
Kachna mražená 40,–Kč/kg, kaiserka 2,50Kč… 8)
Asi koupím pár sazenic lískáčů na živý plot a nějaký rybízy po 50,–Kč… :nevim: 8)

Není brzo? ještě má mrznout a sněžit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat