Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My k obědu zbytky od včera. K večeři řízky s br. kaší.
Péct bude zítra dcera. Prý budou muffiny, tak jsem zvědavá.
U nás se nakupuje v neděli. Když se jede na nákup v sobotu, tak se půlka přes víkend sní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
U nás se nakupuje v neděli. Když se jede na nákup v sobotu, tak se půlka přes víkend sní
Casto chodim nakupovat v nedeli. Mam dobrou sousedku, uz ji bylo 80. Rekla mi, ze by se stydela nakupovat v nedeli a pridavat praci prodavackam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
U nás se nakupuje v neděli. Když se jede na nákup v sobotu, tak se půlka přes víkend sní
v neděli nic neděláme. max nachystáme to jídlo. odpočinkový den pro všechny.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EMicina píše:
Casto chodim nakupovat v nedeli. Mam dobrou sousedku, uz ji bylo 80. Rekla mi, ze by se stydela nakupovat v nedeli a pridavat praci prodavackam.
Já mám v rodině dvě zaměstnankyně Billy. A jim je jedno co je za den. Naopak když nechodí lidi, tak se jim to vleče.
Takže výčitky nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sledujete tu někdo aktualni řadu Greys anatomy? ja si nutně potřebuju s někým o tom povídat
mám strach si pustit včerejší díl, protože tuším co mě čeká a nechci to!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
v neděli nic neděláme. max nachystáme to jídlo. odpočinkový den pro všechny.![]()
To jsem zkušela. Akorát zbytek rodiny si vyložil odpočinek tak, že ho strávil v ledničce a ve špajzce 🤦♀️
Takže v pondělí jsme museli na nákup znovu. Ještě je možnost dát všude zámek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EMicina píše:
Já bych sousedce řekla, že když prodavačky nebudou mít v neděli práci, tak jich bude potřeba míň a některé pak práci mít nebudou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Sledujete tu někdo aktualni řadu Greys anatomy? ja si nutně potřebuju s někým o tom povídatmám strach si pustit včerejší díl, protože tuším co mě čeká a nechci to!
![]()
![]()
![]()
Nesleduju, mám několik řad, nestíhám to ani stahovat
Kdo má umřít tentokrát?
Pro mě už to nemá takový náboj, co odešla Kristina a pohřbili Dereka ![]()
Edit. Jdu to hledat online a zkusím to dohnat, ať pak mužem podrbat
Ale chvíli to potrva
Spoilery mi nevadi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barrrbucha píše:
Já bych sousedce řekla, že když prodavačky nebudou mít v neděli práci, tak jich bude potřeba míň a některé pak práci mít nebudou
Jj, je to pani ze stare skoly. Kdyz jedu z prace autobusem, tak nakupuji v sidlistni samoobsluze az v 17.15. To taky nechape.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Jo a ještě by mě zajímalo, jestli někdo pečete z podmáslí? chleba? sladký? koupila jsem ho 250ml, slyšela jsem o tom, ale konkrétní recept nemám. Za inspiraci budu ráda
Já občas peču podmáslový chleba podle receptu od @Markéta80 viz její recept:
Domácí chléb
3 hrnky hl mouky, 1 a 1/2 hrnku vody, 30gr, kvasnic, trošku cukru, sůl, drcený kmín.
Dělám v pekárně, místo vody dávám podmáslí, mouku dosypávám dle potřeby. Někdy přidávám ke konci hnětení smaženou cibulku. Po vykynutí vytvaruji chleba a nechám půl hodiny odpočívat, troubu na 200 a na minutu dát pekáč a trošku tuku a pak vložit chleba a přiklopit a péct 30 minut, odklopit a dalších 30 minut dopéct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Dnes dojidame zbytky. Pekla jsem nádivku z různých uzenin, sýrů a zeleniny, co jsem doma našla a pár oschlych a ohlodanych rohliku. Jen tak na chuť, rikam tomu namazany rohlik jinak![]()
Odpo upeču orechovou roládu.
Večeře podpora restauraci
A na nákup jedeme zítra, tk jdu sepsat seznam. Vše se musí doplnit. Ještě vaham, jestli nepojedu do lidlu koupit ty věci na pečení, který tam mají od ctvrtka…to bysme museli jet odpo, se mi moc nechce…
Můžu se zeptat, jak děláte nádivku ze zbytků uzenin a sýrů, čím dokořeňujete? ![]()
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barrrbucha píše:
Nesleduju, mám několik řad, nestíhám to ani stahovatKdo má umřít tentokrát?
Pro mě už to nemá takový náboj, co odešla Kristina a pohřbili DerekaEdit. Jdu to hledat online a zkusím to dohnat, ať pak mužem podrbat
Ale chvíli to potrva
Spoilery mi nevadi
Oni asi zabili DeLucu
![]()
Ja se na ten včerejší díl kouknu dneska večer a jestli to je pravda, tak se asi opiju nebo nevím, nebo sním celou tu roládu. ![]()
Ja si teď občas na YouTube pouštím starý sestřihy nej hlášek, ještě s arizonou, markem, derekem a tak… To je sranda se k tomu vracet. Derek mi nechybí, zato alex jo. Kosi to tam hlava nehlava. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kachna mražená 40,–Kč/kg, kaiserka 2,50Kč… ![]()
Asi koupím pár sazenic lískáčů na živý plot a nějaký rybízy po 50,–Kč…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Kachna mražená 40,–Kč/kg, kaiserka 2,50Kč…
Asi koupím pár sazenic lískáčů na živý plot a nějaký rybízy po 50,–Kč…![]()
Není brzo? ještě má mrznout a sněžit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit