Šetření s Debrou Morgan

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Yorkmut
6.3.21 11:30
@bse.pedro píše:
A nedělají se náhodou z bílků i ty… mlaskonky… :nevim: 8)

A i myslim stafetky :think:

• Citovat
  • Upravit
24992
6.3.21 11:55
@malákráličice píše:
@debra.morgan co jsi delala z tech zbylych bilku? Priznam se, ze nemam rada recepty, kde nejsou cela vejce :oops:

dala jsem je bokem, pak do nich přidala vajíčko a 2× to tím potřela před pečením, zbytek vyhodila. Někdy když vím, že budu péct během týdne víckrát, tk si je dám do ledničky do uzavřené nádobky a pak udělám bílkovou bábovku. Ale vajíček máme spoustu, to, že jednou za čas vyhodím nějaky bílky mi žíly netrhá. prý se dají i mrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
6.3.21 14:41
@Jeremi píše:
Já mám radši hladké. To zdobení mě ruší.

Já měla vybraný taky jiný servis, ale máme pár kousků Natálie z dřívějška, takže pak mi to dělá víc kusů (mmch. ty starší jsou fakt stejné, ale nemají zespoda značku :think: ).
Já jsem se nadchla pro starožitný bílý porcelán, můj sen do budoucna je mít historickou kávovou sadu a třeba ještě jednotlivé kousky další :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
6.3.21 14:42

Když je bílků víc, dělám si bílkovou omeletu, hodně proteinů a málu tuku, hodí se mi to do hubnoucího režimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.3.21 18:57

Na večeři pizza. Těsto sice je za 3,50 ale ingredience nahoru to už je trochu víc. Příště bude margharita!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14420
6.3.21 19:54

@debra.morgan my sme mali včera :) a ešte cesnakové chleby z kvásku. Aj tak doma vyjde pizza menej, takže sa šetrí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
6.3.21 20:37

@debra.morgan můžu poprosit o osvědčené těsto a asi i postup? Já když zkouším domácí těsto, tak z toho mám prkno co ani nerozkrojíme. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41885
6.3.21 20:40

@Netopirek
Já dělám tuhle. httpss://www.apetitonline.cz/recepty/3079-zakladni-testo-na-pizzu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
6.3.21 20:42

@Havlova díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.3.21 20:47
@Netopirek píše:
@debra.morgan můžu poprosit o osvědčené těsto a asi i postup? Já když zkouším domácí těsto, tak z toho mám prkno co ani nerozkrojíme. :zed:

hrnek hladké mouky, hrnek polohrubé mouky, hrnek teplé vody, lžička soli, půl lžičky cukru, sušené droždí, trocha oliv. oleje

dělám v domácí pekárně, vše tam nasypu (mouku smíchám s dorždím). a nechám hodinu kynout.

Pak vytáhnu na hodně pomoučněnou linku, padne tam dobře ještě hodně mouky, aby s tím šlo pracovat, tak možná i další hrnek, jdou z toho udělat 3 kusy, tak to bylo v receptu, zalezi jak to chceš tlustý a velký.

pect na 220/ 10-15 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18114
6.3.21 21:04

Já dělám pizzu už roky podle tohoto a je výborná
 https://www.ignis-panem.cz/…lskou-pizzu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
7.3.21 07:44

Těsto na pizzu dělám podle kuchařky pro dceru https://www.kucharkaprodceru.cz/domaci-pizza/
A hlavně teda má pravdu, že to chce ten pečící kámen do trouby. Koupila jsem kulatý od Orionu za 299 Kč a úplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
7.3.21 07:46
@Netopirek píše:
@debra.morgan můžu poprosit o osvědčené těsto a asi i postup? Já když zkouším domácí těsto, tak z toho mám prkno co ani nerozkrojíme. :zed:

Zkus pročíst ten recept z Kuchařky pro dceru. Má tam postup rozepsaný dost podrobně s vysvětlením, proč zrovna takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.3.21 07:48

@Jeremi ten pečící kámen budu chtít na narozky, nechávám si ho jako tip, až se budou všichni ptát… A už se to blíží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17901
7.3.21 10:10
@Jeremi píše:
Těsto na pizzu dělám podle kuchařky pro dceru https://www.kucharkaprodceru.cz/domaci-pizza/
A hlavně teda má pravdu, že to chce ten pečící kámen do trouby. Koupila jsem kulatý od Orionu za 299 Kč a úplně stačí.

To slysim poprve, maji ruzne tvary?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat