Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mám dneska vyřizování ve městě, bez dítěte a nahodila jsem plnou polní, punčochy, sukně, sako, polobotky, kabát, kabelka, účes, xicht, parfem…
Úplně jiný člověk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my dneska k obědu rizoto od večeře. Večere krůtí s hranolkami a zeleninou.
A já se snažím, aby jsme se vešly do 2500kč týdně.
Je nás pět. Dva dospělí, jeden ji doma sice dvakrát denně, ale zase za tři ![]()
Puberťačka, pětiletá a Tříletá kyselina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samina007 píše:
@debra.morgan a stylový respirátor k tomu doufám
mám jen bílé, v nošení jsem se přispusobila okolí.
ale bylo to super, takový malý výlet
stihla jsme i fastfood na stojáka
to jsem nezazila přes rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu mít narozky, jdu si vybrat darečky. ale nizkonakladový teda asi nebudou
![]()
určitě si budu přát ten kámen na pizzu, jak tu o něm byla řeč nedávno
zítra upeču nádivku ze zbytků všeho co tu máme, jen něco zelenýho zajdu koupit, bud jarní cibulku nebo porek.
sladký jsme
se ještě nerozhodla, měla jsme chut na roladu, ale asi se mi nechce či co
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan se mi líbí ty fialové a modré. Ale též mám doma jen bílé a muž černé. To věřím, že to byla skvělý relax.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan dopředu vše nejlepší k narozeninám 💐 Já dělala nádivkou dnes, chtěla jsem petrželovou nať a nikde ani s petrželí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samina007 píše:
@debra.morgan se mi líbí ty fialové a modré. Ale též mám doma jen bílé a muž černé. To věřím, že to byla skvělý relax.
me zas tyrkysové a ruzove, ale z čajny se mě objednávat nechtějí, ne že by mi vadila čína, ale ony smrdí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samina007 píše:
@debra.morgan dopředu vše nejlepší k narozeninám 💐 Já dělala nádivkou dnes, chtěla jsem petrželovou nať a nikde ani s petrželí.
díky, ale ono to ještě pár týndů je, si ještě připomenu, ještě budu řešit dort ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan leda dezinfekci na oblečení Sanytol nebo Detoll a tím to stříknout..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samina007 píše:
@debra.morgan leda dezinfekci na oblečení Sanytol nebo Detoll a tím to stříknout..
nebo vyprat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan hele jde to. Muž ho zapomíná v kalhotech, praní na 60 zvládá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dneska k obědu vegetariánský shepherd’s pie s červenou čočkou místo masa. Bylo to vynikající, ani mi v tom to maso nechybělo. K večeři pizza dvojího druhu - margarita a pak se smetanovým základem s čerstvým rozmarýnem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes dojidame zbytky. Pekla jsem nádivku z různých uzenin, sýrů a zeleniny, co jsem doma našla a pár oschlych a ohlodanych rohliku. Jen tak na chuť, rikam tomu namazany rohlik jinak ![]()
Odpo upeču orechovou roládu.
Večeře podpora restauraci
A na nákup jedeme zítra, tk jdu sepsat seznam. Vše se musí doplnit. Ještě vaham, jestli nepojedu do lidlu koupit ty věci na pečení, který tam mají od ctvrtka…
to bysme museli jet odpo, se mi moc nechce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě by mě zajímalo, jestli někdo pečete z podmáslí? chleba? sladký? koupila jsem ho 250ml, slyšela jsem o tom, ale konkrétní recept nemám. Za inspiraci budu ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit