Šetření s Debrou Morgan

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
11.3.21 14:44

Mám dneska vyřizování ve městě, bez dítěte a nahodila jsem plnou polní, punčochy, sukně, sako, polobotky, kabát, kabelka, účes, xicht, parfem…

Úplně jiný člověk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13079
11.3.21 17:15

@debra.morgan a stylový respirátor k tomu doufám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
11.3.21 18:52

Tak my dneska k obědu rizoto od večeře. Večere krůtí s hranolkami a zeleninou.
A já se snažím, aby jsme se vešly do 2500kč týdně.
Je nás pět. Dva dospělí, jeden ji doma sice dvakrát denně, ale zase za tři :roll:
Puberťačka, pětiletá a Tříletá kyselina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.3.21 19:34
@Samina007 píše:
@debra.morgan a stylový respirátor k tomu doufám :lol:

mám jen bílé, v nošení jsem se přispusobila okolí.

ale bylo to super, takový malý výlet :mrgreen: stihla jsme i fastfood na stojáka :dance: to jsem nezazila přes rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.3.21 19:36

Já budu mít narozky, jdu si vybrat darečky. ale nizkonakladový teda asi nebudou :oops: :oops:

určitě si budu přát ten kámen na pizzu, jak tu o něm byla řeč nedávno

zítra upeču nádivku ze zbytků všeho co tu máme, jen něco zelenýho zajdu koupit, bud jarní cibulku nebo porek.

sladký jsme :oops: se ještě nerozhodla, měla jsme chut na roladu, ale asi se mi nechce či co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13079
11.3.21 19:39

@debra.morgan se mi líbí ty fialové a modré. Ale též mám doma jen bílé a muž černé. To věřím, že to byla skvělý relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13079
11.3.21 19:41

@debra.morgan dopředu vše nejlepší k narozeninám 💐 Já dělala nádivkou dnes, chtěla jsem petrželovou nať a nikde ani s petrželí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.3.21 19:42
@Samina007 píše:
@debra.morgan se mi líbí ty fialové a modré. Ale též mám doma jen bílé a muž černé. To věřím, že to byla skvělý relax.

me zas tyrkysové a ruzove, ale z čajny se mě objednávat nechtějí, ne že by mi vadila čína, ale ony smrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.3.21 19:44
@Samina007 píše:
@debra.morgan dopředu vše nejlepší k narozeninám 💐 Já dělala nádivkou dnes, chtěla jsem petrželovou nať a nikde ani s petrželí. :zed:

díky, ale ono to ještě pár týndů je, si ještě připomenu, ještě budu řešit dort :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13079
11.3.21 19:45

@debra.morgan leda dezinfekci na oblečení Sanytol nebo Detoll a tím to stříknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.3.21 19:47
@Samina007 píše:
@debra.morgan leda dezinfekci na oblečení Sanytol nebo Detoll a tím to stříknout..

nebo vyprat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13079
11.3.21 19:59

@debra.morgan hele jde to. Muž ho zapomíná v kalhotech, praní na 60 zvládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
11.3.21 20:03

My dneska k obědu vegetariánský shepherd’s pie s červenou čočkou místo masa. Bylo to vynikající, ani mi v tom to maso nechybělo. K večeři pizza dvojího druhu - margarita a pak se smetanovým základem s čerstvým rozmarýnem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.3.21 12:11

Dnes dojidame zbytky. Pekla jsem nádivku z různých uzenin, sýrů a zeleniny, co jsem doma našla a pár oschlych a ohlodanych rohliku. Jen tak na chuť, rikam tomu namazany rohlik jinak :lol:

Odpo upeču orechovou roládu.

Večeře podpora restauraci

A na nákup jedeme zítra, tk jdu sepsat seznam. Vše se musí doplnit. Ještě vaham, jestli nepojedu do lidlu koupit ty věci na pečení, který tam mají od ctvrtka… :think: to bysme museli jet odpo, se mi moc nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.3.21 12:15

Jo a ještě by mě zajímalo, jestli někdo pečete z podmáslí? chleba? sladký? koupila jsem ho 250ml, slyšela jsem o tom, ale konkrétní recept nemám. Za inspiraci budu ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat