Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@jjss nepoznám nikoho kto by ich mal. Pre väčšinu z môjho okolia a známych sú to staré haraburdy
mne sa posmievajú že s porcelánom mám úchylku
Aj tri grácie čo mám chcel manželov strýko vyhodiť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 píše:
@jjss nepoznám nikoho kto by ich mal. Pre väčšinu z môjho okolia a známych sú to staré haraburdymne sa posmievajú že s porcelánom mám úchylku
Aj tri grácie čo mám chcel manželov strýko vyhodiť
Mně se Bernadotte nelíbí. Je to takové „prečačkané“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ekira5 no majú to zvyčajne staršie ženy, to je fakt. Moja mama mala úchylku na ružový porcelán. Ako malej sa mi to veľmi páčilo a stále som sa s ním chcela hrať. Pár kúskov padlo za obeť ![]()
@Jeremi chceš si kúpiť sadu pre 6 osôb? Ja radšej 12 kvôli rozbitiu, väčšia zlezina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi a teda, mám to rovnako ako ty. Biely hladký porcelán a na poháre číre sklo. Lepšie mi tej chutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjss píše:
@ekira5 no majú to zvyčajne staršie ženy, to je fakt. Moja mama mala úchylku na ružový porcelán. Ako malej sa mi to veľmi páčilo a stále som sa s ním chcela hrať. Pár kúskov padlo za obeť@Jeremi chceš si kúpiť sadu pre 6 osôb? Ja radšej 12 kvôli rozbitiu, väčšia zlezina
Právě. Aktuálně mám IKEA 365+ (ještě z dob, kdy k tomu dávali velké hluboké talíře). Brala jsem dvě sady, takže 12, za osm let je toho rozbitého zatím málo. Toho Loose bych potřebovala asi taky celou sadu + něco navíc (aspoň do 10). A čekají nás výdaje za rekonstrukci jednoho bytu. Tak jsem si zatím koupila aspoň čajovou konvičku a na ten zbytek se chodím dívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snazim se davat aspon 10% na setreni.
A nasla jsrm si fintu. Kdyz utracim z provoznich penez, tak se snazim neco navic rovnou poslat i na „sporak“.
Ono to celkem poznat jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi ja som tiež chcela najskôr 10, ale 2 kusy navyše sa rozhodne nestratia
o rekonštrukcii ani nehovor, čaká nás veľká. Vidím to na to, že budeme musieť bývať pol roka inde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jjss píše:
@Jeremi ja som tiež chcela najskôr 10, ale 2 kusy navyše sa rozhodne nestratiao rekonštrukcii ani nehovor, čaká nás veľká. Vidím to na to, že budeme musieť bývať pol roka inde
No, my rekonstruujeme byt, v kterém nebydlíme. Ale teda ceny šly strašně nahoru a vypadá to, že za garsonku dám víc než půlku toho, co mě stála před osmi lety přestavba 4+1.
Ale nájemnice se odstěhovala, byt je prázdný, tak dává smysl udělat to právě teď a z gruntu. Půjdou na to peníze, co jsem si šetřila na nové auto. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo rád nakupuje po netu a chtěl by trochu ušetřit, doporučuji přes stránku plna peněženka. Je tam spousta eshopu. Za nákupy v prosinci a v lednu jsem si v únoru nechala na účet vyplatit skoro 300,–. Je to něco jako Tipli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi píše:
Mně se Bernadotte nelíbí. Je to takové „prečačkané“.
Celá sada určite, ale tých šesť dezertných tanierov prežijeme. Mne sa páčia s jemnými kvietkami, alebo mám i biele s červenými bodkami
na bežné používanie mám čisto biele a čierne. Chcela by som si kúpiť celú obedovú súpravu i s veľkou polievkovou misou, ale až keď dostaviame, preberiem všetko a budem mať miesto kam to dám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pudinkáče pryč
, rozdáno, zbyly mi tu 3 na odpoledne na sváču. Babky v ulici ocenily, ono to nejen chutná, ale i vypadá dobře, zbytek dostaly obě rodiny. A zbyl mi krém, zítra ještě upeču.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan co jsi delala z tech zbylych bilku? Priznam se, ze nemam rada recepty, kde nejsou cela vejce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše:
@debra.morgan co jsi delala z tech zbylych bilku? Priznam se, ze nemam rada recepty, kde nejsou cela vejce
Já osobně bych navrhoval sněhové tlamky… Ty už jsem neměl asi milion let…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malákráličice píše:
@debra.morgan co jsi delala z tech zbylych bilku? Priznam se, ze nemam rada recepty, kde nejsou cela vejce
Kokosky
- Citovat
- Upravit
@Yorkmut píše:
Kokosky
A nedělají se náhodou z bílků i ty… mlaskonky…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit