Šetření s Debrou Morgan

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27870
5.3.21 21:47

@jjss nepoznám nikoho kto by ich mal. Pre väčšinu z môjho okolia a známych sú to staré haraburdy :nevim: mne sa posmievajú že s porcelánom mám úchylku :? Aj tri grácie čo mám chcel manželov strýko vyhodiť 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
5.3.21 21:53
@ekira5 píše:
@jjss nepoznám nikoho kto by ich mal. Pre väčšinu z môjho okolia a známych sú to staré haraburdy :nevim: mne sa posmievajú že s porcelánom mám úchylku :? Aj tri grácie čo mám chcel manželov strýko vyhodiť 8o

Mně se Bernadotte nelíbí. Je to takové „prečačkané“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14423
5.3.21 21:55

@ekira5 no majú to zvyčajne staršie ženy, to je fakt. Moja mama mala úchylku na ružový porcelán. Ako malej sa mi to veľmi páčilo a stále som sa s ním chcela hrať. Pár kúskov padlo za obeť :oops:

@Jeremi chceš si kúpiť sadu pre 6 osôb? Ja radšej 12 kvôli rozbitiu, väčšia zlezina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14423
5.3.21 21:56

@Jeremi a teda, mám to rovnako ako ty. Biely hladký porcelán a na poháre číre sklo. Lepšie mi tej chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
5.3.21 22:09
@jjss píše:
@ekira5 no majú to zvyčajne staršie ženy, to je fakt. Moja mama mala úchylku na ružový porcelán. Ako malej sa mi to veľmi páčilo a stále som sa s ním chcela hrať. Pár kúskov padlo za obeť :oops:@Jeremi chceš si kúpiť sadu pre 6 osôb? Ja radšej 12 kvôli rozbitiu, väčšia zlezina :think:

Právě. Aktuálně mám IKEA 365+ (ještě z dob, kdy k tomu dávali velké hluboké talíře). Brala jsem dvě sady, takže 12, za osm let je toho rozbitého zatím málo. Toho Loose bych potřebovala asi taky celou sadu + něco navíc (aspoň do 10). A čekají nás výdaje za rekonstrukci jednoho bytu. Tak jsem si zatím koupila aspoň čajovou konvičku a na ten zbytek se chodím dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
5.3.21 22:14

Snazim se davat aspon 10% na setreni.

A nasla jsrm si fintu. Kdyz utracim z provoznich penez, tak se snazim neco navic rovnou poslat i na „sporak“.
Ono to celkem poznat jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14423
5.3.21 22:17

@Jeremi ja som tiež chcela najskôr 10, ale 2 kusy navyše sa rozhodne nestratia :mrgreen: o rekonštrukcii ani nehovor, čaká nás veľká. Vidím to na to, že budeme musieť bývať pol roka inde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
5.3.21 22:26
@jjss píše:
@Jeremi ja som tiež chcela najskôr 10, ale 2 kusy navyše sa rozhodne nestratia :mrgreen: o rekonštrukcii ani nehovor, čaká nás veľká. Vidím to na to, že budeme musieť bývať pol roka inde :?

No, my rekonstruujeme byt, v kterém nebydlíme. Ale teda ceny šly strašně nahoru a vypadá to, že za garsonku dám víc než půlku toho, co mě stála před osmi lety přestavba 4+1. :,( Ale nájemnice se odstěhovala, byt je prázdný, tak dává smysl udělat to právě teď a z gruntu. Půjdou na to peníze, co jsem si šetřila na nové auto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13101
5.3.21 22:26

Kdo rád nakupuje po netu a chtěl by trochu ušetřit, doporučuji přes stránku plna peněženka. Je tam spousta eshopu. Za nákupy v prosinci a v lednu jsem si v únoru nechala na účet vyplatit skoro 300,–. Je to něco jako Tipli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27870
6.3.21 07:59
@Jeremi píše:
Mně se Bernadotte nelíbí. Je to takové „prečačkané“.

Celá sada určite, ale tých šesť dezertných tanierov prežijeme. Mne sa páčia s jemnými kvietkami, alebo mám i biele s červenými bodkami :mrgreen: na bežné používanie mám čisto biele a čierne. Chcela by som si kúpiť celú obedovú súpravu i s veľkou polievkovou misou, ale až keď dostaviame, preberiem všetko a budem mať miesto kam to dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
6.3.21 10:59

Pudinkáče pryč :palec:, rozdáno, zbyly mi tu 3 na odpoledne na sváču. Babky v ulici ocenily, ono to nejen chutná, ale i vypadá dobře, zbytek dostaly obě rodiny. A zbyl mi krém, zítra ještě upeču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21294
6.3.21 11:18

@debra.morgan co jsi delala z tech zbylych bilku? Priznam se, ze nemam rada recepty, kde nejsou cela vejce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23931
6.3.21 11:24
@malákráličice píše:
@debra.morgan co jsi delala z tech zbylych bilku? Priznam se, ze nemam rada recepty, kde nejsou cela vejce :oops:

Já osobně bych navrhoval sněhové tlamky… Ty už jsem neměl asi milion let… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
6.3.21 11:25
@malákráličice píše:
@debra.morgan co jsi delala z tech zbylych bilku? Priznam se, ze nemam rada recepty, kde nejsou cela vejce :oops:

Kokosky

• Citovat
  • Upravit
23931
6.3.21 11:28
@Yorkmut píše:
Kokosky

A nedělají se náhodou z bílků i ty… mlaskonky… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat