Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj mám tu prosbu, ať už s manželkou, milenkou, partnerkou či manželem či milencem, jak spolu často spíte? Nějak pravidelně nebo když na to proste dojde? Děkuji 👍
Já souložím 8X denně, jiní jsou sami, takže to průměrně vyjde cca na 2-3X týdně v národě (nevím zda se počítají důchodci a malé děti). ![]()
@Temná duše píše: Více
A teď to ještě rozepiš, kolikrát je manžel/ka a čí, milenec/milenka a čí,… ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Která manželka by tohle nechtěla? Mezi žehlením a přebalováním si dát dvě čísla, pak zase večer atd.? ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
A stejně na to lidi vždycky reagujou. Co je probůh komu do toho. A jaký přínos toto může pro kohokoli mít. ![]()
@Temná duše píše: Více
To jo, žehlení nedělám, ale občas přebaluju dítě, takže klidně bych to brala ![]()
@Popeladym píše: Více
Asi jestli je někdo King, že to má xkrát denně, nebo naopak, jestli není někdo divnej, když to má jednou za týden ![]()
@Barevné klubíčko píše: Více
8X denně se svou rukou je furt dobrej výkon… na chlapa ![]()
Už to tady v nějaké diskuzi teďka bylo. Ano, pravidelně: 3-5× za týden. Mám manžela a 2 děti. Většinou středa, je ho tam třeba. Ve dny, kdy se nevstává do práce-pátek a sobota, když nestihneme tak v neděli ráno. Někdy je ale chuť i na začátku týdne v po nebo úterý.
(Když jsem byla mladší, tak jsme měli s přítelem ten sex klidně 5× za den) ![]()
@Anonymní píše: Více
A jak dlouho jste spolu? Já mám vztah rok a sex je 1krát měsíčně.