Žárlení a tak dále

Nechapunic
18.6.24 22:47

Žarleni a tak dále

Zdravím ženy a muže

Nejprve aby jsme se pochopili jsem muž. A mám menší trápení… S přítelkyní jsem již 4 roky.. Tehdá jsem chtěl aby jsme měli fotky na fb i vztah. Ale to nešlo že jsme spolu krátkou chvíli.. Pak jsem chtěl děti.. To taky samořejmně nešlo po roce a půl.. Tak jsem od toho šel a nechal jsem to tak.. Ale najednou se změnilo vše po nakych 3 letech. A že mám dávat naše fotky na FB a tak dále to samé dítě už by chtěla. Ale nechci zveřejňovat fotky na FB nežijí FB.. Tak najednou přišla z její strany nedůvěra že mám špatnou minulost a že mi prostě nevěří.. A že chce děti.. Já je teď momentálně už nechci jelikož rád bych vyřešil bydlení.. Teď její děda umírá a dneska mi vyčetla že za vše můžu já.. Že neuvidí pra vnoučata. To se mě hodně dotklo.. A že to takhle teď cítí.. Vesměs se už nemůžu snad bavit ani v práci se ženami.. S kterej má se musím bavit naše práce je propojena. A když zaučují ženskou je oheň na střeše.. Tak už se ani o práci nebavím.. Už mi to přijde jako že hledá záminku se jen hádat nebo ona nemá čisté svědomí? Přemýšlím že bych prostě odešel.. Jak ji mám být oporou když místo toho aby řešila dědu tak řeší náš vztah.. Až umře tak jak se rozhádaní mám pomoct? Dneska jsem jí řekl že nejsu její majetek. Tak mi řekla kdo ti to poradil? Že toto jsem určitě nemohl vymyslet.. Nepíšu si ani se ženami, když vencim psa a potkám její známou tak se zakecame, ji to doma oznámím a najednou groteska že je to kur** určitě.. Děkuji za odpovědi všech pohlaví

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16392
18.6.24 22:55
@Nechapunic píše: Více

Je to celý divný, ale k věci. Čtyři roky jsou přece jen víc, než rok a půl. Klidně už se může cítit připravená, což dřív nebyla.

Ale zase pokud tolik let nestála o společné fotky a tak na FB - což neříkám, že každý musí dělat, vypadá to, jak kdyby to sledoval někdo, kdo nechtěla, aby to viděl :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nechapunic
18.6.24 23:00

@Dahlia0409 Ano přesně.. Jelikož nemám ani fotky tak jsem nevěrník.. A co její sestra lesba? A nemá fotky ani vztah na fb tak je vlastně taky nevěrná ne? A jsou spolu 2 roky.. A co její další sestra taky lesba na fb Nezadána přítelkyni má 3 roky žádná fotka sni nikde. Hlavně že ji očkují pro ti mne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.24 23:10

Hele.. mě třeba mrzelo, že můj nechtěl dávat fotky na fb, protože se moc nezveřejňuje, takže tohle jde mimo mě a fb bych vůbec neřešila.. to že neřeší dědu.. ona ho řeší, ale hledá záminku aby viděla, že je ona pro tebe na prvním místě… dítě, jo, musí si být jistá vztahem a to že nechceš, tak holt jsi chtěl ona nechtěla, tak zase ty máš horší období… házení viny ve vztahu je normální, my to měli vždy a vždy se to prostě srovnalo.. já patřím k extrémně žárlivým holkám, můj se mnou doslova trpí a já to vím, ale mám to o psychice v hlavě, mám blok, že každý muž může někde zahnout nebo něco neříct a jak si můžeš být jistý.. není to že by ti chtěla ubližovat, ale třeba jen potřebuje dokazovat, že je pro tebe top a pořád dokola.. Můj z toho roste, takže záleží jaké máš priority, jestli jsi ochotný se s smířit s tím, že je citlivější typ holky co potřebuje jen pozornost a jistotu, to že nadává když se zakecáš, za to vše můžou jen bloky v hlavě, mám to stejně jako ona, bohužel.. taky nevím co s tím a občas mě samotnou to trápí a jsem štastná, že to se mnou přítel dává i tak..

• Citovat
  • Upravit
Nechapunic
18.6.24 23:19
@Anonymní píše: Více

To asi chápu ale dát takovou vinu mne? Že je neuvidí? To je trošku moc.. Akorát se mi od Dalila. Ano má nějaké psychicky újmu když byla jako dítě.. Ad to byla máti která má snad už 9 přítele jelikož si vždy našla chlapa blbce. 5 děti a s každým jiným. Chodí na terapii tak si ji vyslechnu,, i když to absolutně nechápu já jsem flegmatik. Ale poslední terapii mi nechce říct takže se už ani neptám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.24 23:22

@Nechapunic hele je to na tobě, dokud nemáte děti tak můžeš rozmýšlet jak ti život s ní sedne a jestli má přednost, která je pro tebe nenahraditelná.. my si ty děti pořídili, ale oba jsme chtěli brzo.. a vlastně hodně věcí jsme zjistili jak jsme rozdílní

jo je to hnusné, třeba se ti omluví nebo třeba neví jak se omluvit a je jí to blbé.. ty za to nemůžeš, nemůžeš za zdraví kohokoliv.. podle mě si jen potřebovala rýpnout.. nebo říct něco aby jí byla věnovaná pozornost..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.24 23:23

@Nechapunic navíc je z toho určitě spíš smutná, že se jí něco děje v rodině, tak chce právě tu pozornost jenom..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.24 23:26

A já taky měla pocit že musím mít děti, aby starší členové rodiny si je ještě užili.. nebo aby mohli mít radost z těch potomků.. někdo to tak má.. že má ten pocit nebo touhu… uvidíš co přijde a jak to dáte dohromady

• Citovat
  • Upravit
2003
19.6.24 07:09

S takovou žárlivou hysterkou tě nečeká nic dobrého, jen samý stres a nervy, cos zase udělal špatně. Hlavně žádné děti proboha, chceš zkazit život ještě někomu dalšímu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4977
19.6.24 07:16

Zabalit šáteček a poslat do oběhu. : )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
19.6.24 11:17

@Nechapunic Jsi s ní šťastný?