Sex a krvácení

7926
30.7.08 08:21

Sex a krvácení

Holky, poraďte mi, prosím…
Včera jsem měla s manžou sex a trochu jsem krvácela, jsem ve 4 měsíci těhu. Tak mám špatný svědomí a bojim se, jestli jsme prťouskovi neublížili :cry: Jinak mě břicho teď nebolí, a už jsem ani nekrvácela.. Máte někdo podobnou zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
554
30.7.08 08:37

Tei, neboj, pokud to bylo po sexu, tak to se občas stává - čípek, děloha, ale i ostatní pohl.orgány jsou v těhu hodně překrvené a k poranění některé z drobných cév stačí opravdu málo :) pokud krvácení hned přestalo a nejsou ani bolesti, tak se neboj, jen příště zkuste jemněji :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
30.7.08 08:43

Díky, leni, trochu jsi mě uklidnila, zítra jdu na ko, tak doufám, že bude vše ok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
30.7.08 09:37

Tei to bude v pohode, jak píše lenina, doktor se tě určitě zeptá, jestli to krvácení souvisí se sexem a v tom případě to řešit nebude. - není co. Mi též lékařka doporučovala méně divokosti, případně si po krvácení dát pár dnu oraz :-) (spíš tak jak to cítíš, velký medicínský důvod k tomu prý není, když to není moc.) Má to co dělat i s orgasmem, bo při něm jsou orgány také překrvené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
30.7.08 09:50

Fakt dík, začínám být klidnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
30.7.08 16:17

Tea,
nám se to také stalo, ale až tak v sedmém měsíci. Jen takové slabé krvácení. Já jsem teda panikařila, chtěla jsem volat do porodnice, manžel mě uklidnil, ale dala jsem si vložku a sledovala a do rána to bylo v pohodě. Přiznám se, že jsem to dr. neříkala :oops: Od té příhody už nic nebylo a ono to už ani nešlo :lol: :D :D :D Tak to je vše k naší příhodě :oops: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
1.8.08 08:11

Holky na ko v pohodě, takže díky za odpovědi a kdyby se to některý z vás stalo, nemá cenu plašit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
1.10.11 13:20

Krvácení po sexu

Ahoj všem maminkám,

potřebuji od vás radu. Jsem v 18 týdnů těhotenství, přesně 18+4. Dnes jsme cca po týdnu měli s partnerem poh. styk a já jsem hned poněm začala docela silně krvácet. Krávácení trvalo jen chvíli, po té téměř přestalo, s tím, že ted už mam jen narůžovělé slabé špinění. Volala jsem hned dr., kterému jsem vše sdělila a prý si mám dát min dva dny v naprostém klidu v posteli, a min týden bez sexu. Pokud se to nezlepší a krvácení potrvá, ihned se dostavit na pohotovost. Nikdy před tím se nám to nestalo a sex nebyl nějak extra divoký. Tak co myslíte?? Máte s tím někdo zkušenosti?? Moc díky za rady!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
1.10.11 13:22

krvácení po sexu

spojené se slabši bolestí v podbřišku! :( díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.10.11 14:27
Lidu píše:
Ahoj všem maminkám,potřebuji od vás radu. Jsem v 18 týdnů těhotenství, přesně 18+4. Dnes jsme cca po týdnu měli s partnerem poh. styk a já jsem hned poněm začala docela silně krvácet. Krávácení trvalo jen chvíli, po té téměř přestalo, s tím, že ted už mam jen narůžovělé slabé špinění. Volala jsem hned dr., kterému jsem vše sdělila a prý si mám dát min dva dny v naprostém klidu v posteli, a min týden bez sexu. Pokud se to nezlepší a krvácení potrvá, ihned se dostavit na pohotovost. Nikdy před tím se nám to nestalo a sex nebyl nějak extra divoký. Tak co myslíte?? Máte s tím někdo zkušenosti?? Moc díky za rady!!

já teda nekrvácelaa,lehce sem zašpinila na začátku z ničehonic,ale i v nemocnici mi řekli že každé špinění a krvácení by měl vyšetřit lékař takže já bych se nenechala v žádném případě odbít a vyrazila směrem k porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
21.1.14 17:37

Asi je to špatné téma ale stejně se zeptám. Holky stalo se některé z vás že jste začala při sexu krvácet? Jsem teď cca 9. den cyklu. :nevim: Nikdy se mi to nestalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.14 17:39

@kolmenka stalo ze začátku ano, když jsem začínala sex. žít se mi to asi 3× stalo

• Citovat
  • Upravit
16744
21.1.14 17:41

Ahoj, chápu dobře že těhotná nejsi, takže to není uplně tak časté a jak velké krvácení to bylo? mě se stalo, že když toho bylo moc, tak jsem lehce krvácela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
21.1.14 17:41

No jo ale mě je 28 let sexuju už fakt dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
21.1.14 17:42

No, co predchazel sexu? Nejake tvrdsi zachazeni? Kolikrat Te parner muze zranit, i kdyz nechce, staci pak trosku vice vasne, skrabnuti nehtem a krvaceni je hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí