Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud taková nejsi, tak se budeš jen trápit. Ono to není o nic moc lepší, než když si to uděláš sama, když je to bez citů. Tak si radši počkej na toho, kdo bude chtít i city.
Chceš být bad bitch a holt nejsi
Ale, když se někdo snaží a jde si za svým cílem, nakonec se mu to podaří. Držím palce ![]()
@Denny.5 píše:
Pokud taková nejsi, tak se budeš jen trápit. Ono to není o nic moc lepší, než když si to uděláš sama, když je to bez citů. Tak si radši počkej na toho, kdo bude chtít i city.
Ale houbeles, dobrej sex a city nemusí mít vůbec nic společného ![]()
@Denny.5
ja jsem prave pro rozchodu a vztah nějakou dobu nechci, ale říkám si ze sex jednou za čas neuškodí, ale ja hned k tomu člověku něco cítím a to nechci
@Kfětoslava
Ale jak mám otupit svoje city a být aspoň trochu bezcitna jak chlapy?!
Pokud nemáš povahu nato, si spontánně užívat, tak se do toho nepouštěj.
Není co řešit. Buď ti jde jen o sex nebo o city.
Nejdřív si ujasni, co vlastně chceš. ![]()
@Anonymní píše:
@Kfětoslava
Nevím. Z mé strany to byla nadsázka.
@Anonymní píše:
@Kfětoslava
jde to hodne spatnymi zivotnimi zkusenostmi (zlomit nad nimi hul) a uzranim (vekem, zajistena po 40ce, po detech) ze chlapy uz vlastne na nic nepotrebujes… to nechces
Přečti si knihu Dohoda s láskou. Soused a sousedka se dohodli, že budou mívat jen spolu sex, nic víc. Po několika měsících se to „zvrtlo“ v lásku a vzali se ![]()
@Anonymka69anonymka píše:
@Denny.5
ja jsem prave pro rozchodu a vztah nějakou dobu nechci, ale říkám si ze sex jednou za čas neuškodí, ale ja hned k tomu člověku něco cítím a to nechci
Tak to je přirozený že k němu hned něco cítíš. Nic necítí jen ty otupělé zkušenostmi nebo ty které to dokážou vnímat jen jako fyzickou potřebu.
Bezcitní jsou ocasové a ne chlapy .
@Anonymní píše:
@Kfětoslava
Zdravím, je to trochu divný dotaz, ale jak si neutvořil k někomu city? Ja si chci uzivat, ale jsem typ člověka co si k někomu strašně rychle vybuduje city…chci být taková bad bitch a ne zase spadnout do lásky..
Prosím jen o rady bez nějakých zbytečných keců jako že nemám chrápat jen tak s někým, dekuji