Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
už sem zoufalá a nevím s kým se poradit nebo komu se alespoň svěřit. Tak to zkouším takhle…
S přítelem už chodím skoro půl roku, ale ještě jsme spolu nic neměly…ale pokaždý co jsme spolu sami to mezi námi strašně jiskří a když to vypadá, že by něco být mohlo, tak stejně není. Problém je v tom, že se s přítelem líbáme v posteli on leží na mě, ale jsme oba oblečení…a on z ničeho nič začne do mě přirážet. Vůbec nevím co si o tom mám myslet…jak takhle začne, tak já ho strašně chci. Minule jsem se mu to snažila naznačit tím, že jsem mu rozepla pásek u kalhot. A on mi sáhl pod knoflíček u džín taky, ale to bylo všechno. Já vůbec nevím co si o tom mám myslet…je divný? Možná Vám tenhle text bude připadat jak pro bravíčko, ale já fakt nevím co s tím…
Jestli to není jen recese, tak pak se ptám, na co se vlastně ptáš?
Jestli je divnej, že tě hned ,,neohne,,?
Možná se bojí, že o to nestojíš..co kdyby jsi mu místo pásku rozepla kalhoty?
![]()
Můžu říct, že tohle rádoby „zkoušení jak daleko tentokrát“, jsem měla nejradši ![]()
Gabulle píše:
Můžu říct, že tohle rádoby „zkoušení jak daleko tentokrát“, jsem měla nejradši
Když ho chceš, tak na něj skoč a je to, ne? ![]()
Jak píše pikola, záleží také na tom věku, jestli je vám tak 15náct, tak to ještě pochopím, ale třeba v 18ti a více už asi ne
![]()
Nebo si lehni ty na něj, a převezmi iniciativu, když nebude chtít pokračovat tak tě stopne, ale takové kluky neznám ![]()
Já Teda nepochopim ani pul roku chození a ze nic nebylo… Teda pokud to není pro oba poprvé, jinak to fakt nechápu.
pikola píše:
Já Teda nepochopim ani pul roku chození a ze nic nebylo… Teda pokud to není pro oba poprvé, jinak to fakt nechápu.
To mě zarazilo jako první,že mají výdrž půl roku čekat ![]()
katyca píše:Gabulle píše:
Můžu říct, že tohle rádoby „zkoušení jak daleko tentokrát“, jsem měla nejradšijo to je pravda kde jsou ty časy
Můj nynější přítel, byl strašně stydlivý, taky to trvalo delší čas, a bylo to krásné, jenže já už byla nedočkavá tak jsem po několika týdnech huspla já na něj ![]()
Tak to mě zaráží taky ![]()
Já si spíš myslím aby to nebylo pro něj poprvý, ale jsem stydlivka a nenajdu odvahu se ho na to zeptat.
Jinak jsem ráda, že jsem vás všechny pobavila ![]()
To je jak ve Zkazene uce.. ![]()
Pokud chces sex tak mu to rekni.. Nevim kolik ti je, ale treba se boji, ze kdyz na tebe bude pospichat tak couvnes.. ![]()
Já vám řeknu kolik mi je a budete se za břicha popadat
. 18 mám už dávno za sebou ![]()