Sex nanečisto

12
31.1.12 12:12

Sex nanečisto

Ahoj holky,
už sem zoufalá a nevím s kým se poradit nebo komu se alespoň svěřit. Tak to zkouším takhle…
S přítelem už chodím skoro půl roku, ale ještě jsme spolu nic neměly…ale pokaždý co jsme spolu sami to mezi námi strašně jiskří a když to vypadá, že by něco být mohlo, tak stejně není. Problém je v tom, že se s přítelem líbáme v posteli on leží na mě, ale jsme oba oblečení…a on z ničeho nič začne do mě přirážet. Vůbec nevím co si o tom mám myslet…jak takhle začne, tak já ho strašně chci. Minule jsem se mu to snažila naznačit tím, že jsem mu rozepla pásek u kalhot. A on mi sáhl pod knoflíček u džín taky, ale to bylo všechno. Já vůbec nevím co si o tom mám myslet…je divný? Možná Vám tenhle text bude připadat jak pro bravíčko, ale já fakt nevím co s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35787
31.1.12 12:13

Kolik vám je? Už jste měli oba s někým sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.1.12 12:14

Jestli to není jen recese, tak pak se ptám, na co se vlastně ptáš? :mrgreen: Jestli je divnej, že tě hned ,,neohne,,? :lol: Možná se bojí, že o to nestojíš..co kdyby jsi mu místo pásku rozepla kalhoty? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
31.1.12 12:16

Můžu říct, že tohle rádoby „zkoušení jak daleko tentokrát“, jsem měla nejradši :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
31.1.12 12:17

A co mu takhle říct, že se sním chceš pomilovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
31.1.12 12:18
Gabulle píše:
Můžu říct, že tohle rádoby „zkoušení jak daleko tentokrát“, jsem měla nejradši :-D
:mrgreen: jo to je pravda kde jsou ty časy :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
31.1.12 12:18

Když ho chceš, tak na něj skoč a je to, ne? :lol:
Jak píše pikola, záleží také na tom věku, jestli je vám tak 15náct, tak to ještě pochopím, ale třeba v 18ti a více už asi ne :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
31.1.12 12:20

Nebo si lehni ty na něj, a převezmi iniciativu, když nebude chtít pokračovat tak tě stopne, ale takové kluky neznám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
31.1.12 12:21

Já Teda nepochopim ani pul roku chození a ze nic nebylo… Teda pokud to není pro oba poprvé, jinak to fakt nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
31.1.12 12:22

Jsem nedočkavá, co zakladetelka odpoví a ono nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
31.1.12 12:23
pikola píše:
Já Teda nepochopim ani pul roku chození a ze nic nebylo… Teda pokud to není pro oba poprvé, jinak to fakt nechápu.

To mě zarazilo jako první,že mají výdrž půl roku čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
31.1.12 12:25
katyca píše:
Gabulle píše:
Můžu říct, že tohle rádoby „zkoušení jak daleko tentokrát“, jsem měla nejradši :-D
:mrgreen: jo to je pravda kde jsou ty časy :roll:

Můj nynější přítel, byl strašně stydlivý, taky to trvalo delší čas, a bylo to krásné, jenže já už byla nedočkavá tak jsem po několika týdnech huspla já na něj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.1.12 12:28

Tak to mě zaráží taky :-D
Já si spíš myslím aby to nebylo pro něj poprvý, ale jsem stydlivka a nenajdu odvahu se ho na to zeptat.
Jinak jsem ráda, že jsem vás všechny pobavila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
31.1.12 12:31

To je jak ve Zkazene uce.. :mrgreen:

Pokud chces sex tak mu to rekni.. Nevim kolik ti je, ale treba se boji, ze kdyz na tebe bude pospichat tak couvnes.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
31.1.12 12:33

Já vám řeknu kolik mi je a budete se za břicha popadat :-D. 18 mám už dávno za sebou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí