Alergická na manželovy zlozvyky

Anonymní
31.1.12 10:57

Jsem magor?

Ahoj holky, uz dlouho me trapi jeden problem. Mam nejuzasnejsiho chlapa na svete, za nic bych ho nevymnenila, ale jsem strasne alergicka na jeho „zlozvyky“. Zezacatku jsem samozrejme zadne nevidela, pak mi bylo blbe mu neco rikat, ale ted ho fakt dost buzeruju :( strasne mi vadi kdyz u jidla mlaska, kdyz dycha pusou, kdyz ma plny nos a radsi posmrkuje nez aby si dosel pro kapesnik … hned ho buzeruju at to nedela, at se vysmrka atd. hodne se i kvuli tomu hadame, ale ja se proste nemuzu pomoct, hrozne mi to vadi, snazila sem se to zkousnout a delat ze nic, ale stejne nakonec vypenim, jsem asi fakt blazen. nemate nekdo nejakou radu jak takove veci proste zkousnout? uz sme se bavili i o svatbe a rikal, ze se boji, ze kdyz si me vezme, tak to bude semnou jeste horsi, ze je to jediny duvod proc vaha. o to vic me to mrzi a zere :( premyslela sem ze bych sla i k nejakemu psychologovi, ale to pritel nechce :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2672
31.1.12 11:00

Tak třebas si řekni co bylo na nem to pěkne:Dkdyz jste spolu začínali hledej klady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.12 11:02

Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu :zed: :zed: :zed: :zed: taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Jsem zvědavá na rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

:lol: :lol: :lol:
Promiň rozesmálo mě to…ale na druhý straně normální člověk ví že se u jídla nemlaská, takže by toho měl nechat. to že dýchá „blbě“ to asi moc nezmění a s tím posmrkáváním, to by si mohl ohlídat. Na druhý straně každej má nějakej zlozvyk, mu na Tobě urcčitě taky něco vadí.
Když mu to říkáš tak bych to udělala nějak jemněji.
Posmrkává- podej mu kapesník. A s mlaskáním bych ho párkrát upozornila, pže pak to udělá před lidma třeba v práci a zbytečně se shazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603

Hele když kvůli tomu i se svatbou váhá, tak to bude fakt problém. No budeš asi docela fúrie - teď nic ve zlym! ;) Nicméně bude to asi jen na tobě, abys to překousla. Víš co, když ten můj popotahuje, tak prostě vytáhnu z kapsy kapesník a zahlásim něco jako: „A dělej!“ :mrgreen: Však ty máš určitě taky nějaký zlozvyky, ne? Tak si pak nemáte co vyčítat - takhle to aspoň beru já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ahoj. :kytka:
Nejsi magor,jsem na tom stejně,anebo jsem magor i já. :mrgreen:
Taky ho miluju,čekáme spolu mimi,ale i on má pár zlozvyků,které mi vadí.
Občas mu to řeknu-když už jsem fakt na nervy,ale většinou se to snažím přejít a přežít. I když je to někdy dost vysilující. :D :D
Když mu to řeknu,chvíli je klid,ale po pár dnech je to znovu. Naštěstí to jsou jen maličkosti,takže se s tím dá žít.

• Citovat
  • Upravit
7569
31.1.12 11:04

proč nechce, abys šla k psychologovi ??
nechápu, že ty se snažíš hledat nějaké řešení nebo nějakou cestu, jak z toho ven a on od tě od toho zrazuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
31.1.12 11:05

Tak to mám to samé,je to můj miláček,ale když dýchá pusou tak bych ho nejradši zabila,a jsem alergická na cokoliv co udělá,např když vysává,tak mu nadávám,že to nedělá tak jak já,a tím pádem to dělá špatně.Vždy se jen pousměje a řekne,že jsem perfektcionista. . . .

• Citovat
  • Upravit
3278
31.1.12 11:06
terinka4444 píše:
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu :zed: :zed: :zed: :zed: taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Jsem zvědavá na rady.
:lol: :lol: :lol: Tak taky jsem se musela zasmát, ale radu bych měla: Dej mu do ruky druhý jogurt, třeba má málo a nemůže se nabažit té pochoutky :mrgreen: :lol: :mrgreen: Že by dával najevo, že chce nášup? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
31.1.12 11:07

Mam uplne to same, mlaska, chroupe, popotahuje, piska si, tuka o stul, pohupuje nohou a ja jsem z toho na nervy, nekdy musim odejit do jine mistnosti, protoze to proste nevydrzim. Proc nevydrzi chvili v klidu bez nejakych zvuku nebo jinych projevu, jsem na to uplne alergicka a taky nevim co s tim. Mne to tedy ale vadi i treba u dcery nebo u jinych lidi, takove ty projevy jejich nervozity nebo ze se nudi a museji neco delat rukama nebo si piskat, zpivat a ja bych vyskocila z kuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
31.1.12 11:07

jinak ho také pořád napomínám zvlášt kdyz se svlékne uprostřed pokoje:Dale kdyz mi toho začne více vadit tak mě seřve :D že pry taky nejsem dokonalá a přehlíží různé věci:D ale přeci bez toho by to nebyl váš miláček ne?:)na co pak vzpomínáte když jste třeba od sebe:D na to jak vás sere:D :mrgreen: a přeci to je to kránééé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
31.1.12 11:09

chápu tě..jak jáá nesnáším, když někdo popotahuje…chodím a rozdávám kapesníčky…taky za to chlapa prudím a syna neustále nutím smrkat :oops:
radu nemám, ale rozumím ti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653

Nejsi magor.Ten muj me vytaci taky kazdy den,treba kafe micha snad 5 minut,pak se napije a zase ho micha a znova,a to tam nema cukr.Nebo se porad u TV skrabe v hlave,drobi si na bricho a pak to smete na koberec a spoustu jinych zlozvyku.Ja uz ani nemam silu mu to furt opakovat,radsi jdu do vedlejsiho pokoje a potichu si nadavam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533

Bože, já už deset let rozdýchávám to, že neumí (né, že neumí, jeho to prostě jen nenapadne :zed: :zed: :zed: ) dát dolů záchodové prkénko :zed: :zed: :zed: . Mě to strašně vytáčí a jeho to snad baví :zed: .
A mlaská ze spaní, ale s tím nic nenadělám :lol: , takže mě to ani tolik neštve. Ale věci, u kterých je bdělý a ví, že by je měl dělat jinak mě to fakt štve…
Ale nejvíc ten záááchoooddddd :cert: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
31.1.12 11:10

Nejsi magor, mi to samé vadí i u dítěte. Radši celý den popotahuje a huhňá, než aby si jednou došel pro kapesník. Radši tvrdí, že neví kde je (je mu 5 let a má to odposloucháno od své babičky, ta taky radši nikdy neví kde co je).
Ohledně mlaskání si pamatuju jak babička ještě v 70 letech nadávala dědovi aby nesrkal polévku, takže občas asi zlozvyky přetrvávají dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí