Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
cvana píše:no jo ale k smíchu to moc není když nás to vytáčí
ja se tu pos…smíchy holky![]()
Anonymní píše:
Dloube se v nose.
Hrabe se ve vlasech - hlavně když kouká na tv..( to má po tátovi) Šuští vousama, když má strniště - přejíždí po knírku prstem.
Na talíři nechává " poslední sousta" - sní toho metrák, ale nechá jedne brambor a centimetr masa..Prý už nemůže
Mluví hrozně pomalu a když začne, už vím co řekne a jak to dopadne.
Vypráví pořád ty samé historky ( má asi dvě).
Vybavuje se po telefonu s těma magorama co nabízejí změnu tarifu.
Nechává boty před botníkem.
Když má rýmu, tak umírá ( pomalu a dlouho)
Nikdy nic neumí najít a neumí hledat.Ale buzuruju ho pořád, nic nepřehlížím a na oplátku chci slyšet co dělám špatně já a pokud mu něco vadí, přestanu to hned dělat..Nechci žádný výbuch, ale abychom si oba ulevili.
Tak tohle me fakt rozsekalo…diky…
![]()
terinka4444 píše:
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu![]()
![]()
![]()
taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem zvědavá na rady.
Tak tady by mohla možná pomoci silikonová mini stěrka
Třeba tahle http://www.aaaobchod.cz/…p-15956.html?…
Pokud by se vešla do kelímku, měl by s ní kelímek vyškrábaný naprosto precizně, rychle a pravděpodobně i neslyšně ![]()
Jinak já jsem šílela ze cvakání manželovy pc myši, tak jsem tak dlouho sháněla, až jsme objevila „necvakací“ tichou myš, kterou jsme pořídili, a jsem spokojená ![]()
Jo jo, úplne bych zapoměla na umírání, když se na obzoru objeví rýmička, kašílek, nedej bože teplutka.
![]()
KIKOLETEK píše:cvana píše:no jo ale k smíchu to moc není když nás to vytáčí
ja se tu pos…smíchy holky![]()
no nevím většina se směje viz i komenty pode mnou…
Holky diky moc, fakt jste me pobavily
a hlavne povzbudily, ze je to tak vsude
hold se budu muset smirit, nikdo neni dokonaly, akorat nekomu to vadi min a nekomu vic no ![]()
Jo a vsimla jsem si, ze mi admini prejmenovali nazev diskuze, to muzou? Navic kdyz nejde o manzela, ale pritele ![]()
Holky vy si z toho děláte pr…l, je to trapný, ale já mám to samý u sebe. Vím o tom a snažím se to nedělat, jenže jsem na to navyklá od mala. Rodiče se mi nevěnovali, takže jsem rostla a nikdo mě nevychovával. takže u jídla mlaskám a hltám… Vžd ychvilku než si to uvědomím, je to hrozný, ale je to tak automatický jako když třeba jedete v autě. Je to strašný, štve mě to, ale je těžký se těhle zlozvyků zbavit.
Tak mě na tom mojem vadí taky když posmrkuje, to jsem z toho úplně na nervy, hlavně když malý se toho pokaždé lekne.
O skřípání zubama ani nemluvím, to bych musela střílet!
A vadí mi, když se koupe, protože leží ve vaně zhruba hodinu a celou tu dobu teče voda.
No ale i přes to všechno ho miluju a za nic na světě bych ho nevyměnila!
![]()
No ale co je hlavně můj zlozvyk je to, když se přítel rozhodne vařit. Stejně mu furt stojím za zadkem a říkám: "Tohle tam nedávej, to tam nepatří, prosím tě, osol to víc, to je málo, zamíchej si to, vždyť to připálíš! Nejprve musíš udělat tohle, pak až tohle atd. Prostě se neumím udržet, takže z toho musí být na nervy zas on.
![]()
Anonymní píše:
Dloube se v nose.
Hrabe se ve vlasech - hlavně když kouká na tv..( to má po tátovi) Šuští vousama, když má strniště - přejíždí po knírku prstem.
Na talíři nechává " poslední sousta" - sní toho metrák, ale nechá jedne brambor a centimetr masa..Prý už nemůže
Mluví hrozně pomalu a když začne, už vím co řekne a jak to dopadne.
Vypráví pořád ty samé historky ( má asi dvě).
Vybavuje se po telefonu s těma magorama co nabízejí změnu tarifu.
Nechává boty před botníkem.
Když má rýmu, tak umírá ( pomalu a dlouho)
Nikdy nic neumí najít a neumí hledat.Ale buzuruju ho pořád, nic nepřehlížím a na oplátku chci slyšet co dělám špatně já a pokud mu něco vadí, přestanu to hned dělat..Nechci žádný výbuch, ale abychom si oba ulevili.
Tak tohle nikdy nesmí vidět můj chlap,protože bych už pak nemohla vyčítat,že tohle dělá jen on
To je uplně popis manžy.Všechny body.Na jednu stranu se mi ulevilo,že tohle nemám doma jen já
Jedno zrnko rýže na talíři,ale já už nemůžu
![]()
A co mě nejvíc vytáčí je jeho totální chaos v čase,nebo jak to nazvat.říká ty boty mám už 10 let,přitom je kupoval 3 roky zpátky
Jdu umýt auto,za půl hodky jsem zpět.několik hodin ho pak nevidím
A zlatý hřeb je to,že mu voda v ostřikovači v autě vydrží tak týden,pořád stříká,myje přední sklo,i když je čisté
Nesnáším to.Věčně ho obtírá a když mu sedne moucha na kraj skla u spolujezdce,tak je schopný zastavit a odehnat jí,protože mu brání ve výhledu
![]()
Tak manžel má zlozvyků plno - stejně jako já, ale u čeho teda teču nejvíc…
Syna učíme mluvit, nebo teda snažíme se aby se nějak rozmluvil, takže se ho furt na něco ptám a totálně mě vytočí, že POKAŽDÉ mi na otázku místo syna odpoví manžel. Takže se ptám: Darku jak dělají piráti? A klidně z vedlejšího pokoje se ozve: Johohó! Nebo: Darku jak dělá to a to zvíře a to už je manželův ráj. Takže vím, že manžel vše říct umí a syn mlčí, páč co by se namáhal, když to za něj řekne tatínek
![]()
No a když už manžela seřvu, tak se chvíli krotí stylem - odpovídám si sám sobě potichu a za hodinu už jede zase pěkně nahlas.
RyBANA píše:
Tak manžel má zlozvyků plno - stejně jako já, ale u čeho teda teču nejvíc…Syna učíme mluvit, nebo teda snažíme se aby se nějak rozmluvil, takže se ho furt na něco ptám a totálně mě vytočí, že POKAŽDÉ mi na otázku místo syna odpoví manžel. Takže se ptám: Darku jak dělají piráti? A klidně z vedlejšího pokoje se ozve: Johohó! Nebo: Darku jak dělá to a to zvíře a to už je manželův ráj. Takže vím, že manžel vše říct umí a syn mlčí, páč co by se namáhal, když to za něj řekne tatínek
No a když už manžela seřvu, tak se chvíli krotí stylem - odpovídám si sám sobě potichu a za hodinu už jede zase pěkně nahlas.![]()
Tak to dělá můj tchán a za to bych vraždila
Davídku kolik máš ročků?A ani ne do mikro sekundy se děda ozve
![]()
evap19 píše:terinka4444 píše:Tak tady by mohla možná pomoci silikonová mini stěrka
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu![]()
![]()
![]()
taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem zvědavá na rady.Třeba tahle http://www.aaaobchod.cz/…p-15956.html?…
Pokud by se vešla do kelímku, měl by s ní kelímek vyškrábaný naprosto precizně, rychle a pravděpodobně i neslyšně
Jinak já jsem šílela ze cvakání manželovy pc myši, tak jsem tak dlouho sháněla, až jsme objevila „necvakací“ tichou myš, kterou jsme pořídili, a jsem spokojená
RyBANA píše:
Tak manžel má zlozvyků plno - stejně jako já, ale u čeho teda teču nejvíc…Syna učíme mluvit, nebo teda snažíme se aby se nějak rozmluvil, takže se ho furt na něco ptám a totálně mě vytočí, že POKAŽDÉ mi na otázku místo syna odpoví manžel. Takže se ptám: Darku jak dělají piráti? A klidně z vedlejšího pokoje se ozve: Johohó! Nebo: Darku jak dělá to a to zvíře a to už je manželův ráj. Takže vím, že manžel vše říct umí a syn mlčí, páč co by se namáhal, když to za něj řekne tatínek
No a když už manžela seřvu, tak se chvíli krotí stylem - odpovídám si sám sobě potichu a za hodinu už jede zase pěkně nahlas.![]()
Katka86 píše:RyBANA píše:Tak to dělá můj tchán a za to bych vraždila
![]()
![]()
Davídku kolik máš ročků?A ani ne do mikro sekundy se děda ozve
![]()