Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
31.1.12 11:35
Vanesanka píše:
Holky a to nic proti tomu co dělá ten můj…on si neustále odděluje od sebe kulky, pořád tu ruku má tam dole a pořád si tam šnupe, to je zlozvyk :zed: :lol: :D
:lol: :lol: :lol: Odděluje kulky?!?!? Nemůžu… :lol: Samé lepší tady :lol:
Gladys píše:
tyynka píše:
Faktem je ale je, že vztah je o kompromisu a tak by se mohl taky snažit ti vyjít vstříc, pokud jsi ho třeba aspoň ze začátku upozorňovala taktně a hned na něj nevylítávala.. Tohle bude asi jedině o domluvě a nějakém společném řešení, i když např. s tím dýcháním asi opravdu nic nenadělá.. :)
Ono i příliš časté taktní upozorňování leze na nervy. Mě vadilo při usínání mužovo funění, vždycky jsem se na posteli tak dlouho mrskala, až se trochu probral a otočil se. Nakonec říkal, že se bál vedle mě usínat, že zas budu mít problém. Pak se kvůli malýmu odstěhoval z ložnice, aby se vyspal a když teď zase spíme spolu, tak už mi nic nevadí - jsem tak unavená, že by mi mohl tleskat u hlavy a já bych stejně usla :lol:

Jo tak tu ten můj při usínání nejenom že funí, ale škube sebou asi jakoby řídil auto, alespoň to jsem vypozorovala, že řadí, šlape na pedály a svírá v rukou volant( jednou mě jakoby v křeči chytil za ruku až to bolelo) a ktomu ještě brutálně skřípe zubama a když ho jemě probudím, že skřípe ať ho nebolí zuby, tak na mě vyjede, že ještě ani nespí a už vůbec neskřípe :lol: Takže to jsem vzdala, a radši se odtulím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.1.12 11:36
Gladys píše:
Hanule píše:
74paja píše:
Tak u nas mam zlozvyk zase ja, ze si nikdy neberu pecivo a talirek a tudiz drobim na stul… Manzela to desne vytaci. Jenze ja si to pak vzdycky uklidim, tak nechapu, proc si nemuzu v klidu drobit. :nevim: :lol:
Brát si pečivo bez talířku je zlozvyk? :think: Mne zas točí, když manžel jí bábovku lžičkou a učí to i děti :twisted:Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:23
Taky dělám, neberu si talířek. U nás je problém, že muž bere jezení z talířku, mističky jako kultivované, tudíž já jsem barbar, který žere čipsy z pytlíku, chleba jen do ruky a klidně si ho položím i na gauč :lol:
Nedávno mě dorazil synek, dostal tři piškoty, šel do šuplíku, vyndal mističku a strčil si je do ní 8o Jsem čuměla jak puk… :oops:

Hehe, u vás jsou chlapi estéti :potlesk: :lol: taky bych asi byla za prase :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.1.12 11:38
Vanesanka píše:
lucie.t píše:
Vanesanka píše:
Holky a to nic proti tomu co dělá ten můj…on si neustále odděluje od sebe kulky, pořád tu ruku má tam dole a pořád si tam šnupe, to je zlozvyk :zed: :lol: :D
to se musi, kazdej chlap si musi alespon dve hodiny dene pohrat s kamaradem, pry :roll:
8o Jo? To se musí? Tak to teda čumím, já to nevěděla fakt 8o :oops: :mrgreen:

no ja to taky nevedela, byla jsem poucena. :mrgreen:
kdyz malymu sundam plenu, hned se za nej taky chyta a to je hned " nooo jen si pohraj s kamaradem" :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.12 11:40

Tak můj manžel chudák přes samé škrábání kelímku ani nemá čas si pohrát s kamarádem, nikdy jsem to u něj neviděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.12 11:41
terinka4444 píše:
Tak můj manžel chudák přes samé škrábání kelímku ani nemá čas si pohrát s kamarádem, nikdy jsem to u něj neviděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chachááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
31.1.12 11:42

:-))) Taky mi začínají vadit takový ptákoviny. Dřív jsme spolu usínali v náruči (3 roky), teď mi děsně vadí, když se ke mě jen přitulí, ze začátku to jde, ale když usne tak, mi vydechuje přímo na záda, rameno a za chvíli mi je děsná zima a musím ho odstrčit. Ani jsem včera nepočítala, kvůli čemu všemu jsme se chytli: blikající trouba, kafe se zedníkem, chodí bos a pak leze do postele, zasilikonování lišty mezi dveřmi, kde umýt odpadkový koš, úklid nářadí, třídění oblečení, špatně srovanané prádlo…

Každý den si říkám, že se musím krotit a brát ho takový jaký je. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3668
31.1.12 11:44

:lol: :lol: :lol: Dobrá diskuze.
Můj při jídle strašně strkal (to jsme odstranili), mlaská (to jsme odstranili z větší části)- když čas od času začne upozorním ho a přestane a okusuje si nehty. :pocitac: :pocitac: To bych ho praštila. Truhlíka.
A za mamuta jsem u nás zase já. :lol: :lol: :lol: Jo máme to soužítí složitý.
Jo a taky má takový ty svoje rituály - jde, uvaří si kafe (asi desátý ten den), strčí tam tři lžičky cukru, pustí si na počítači pohádku, a pak půl hodiny sleduje pohádku a upíjí si kávu. A jen si dvakrát odskočí na cigárko.
A dřív měl - přišel jak milostpán z práce (já měla puštěný rádio a uklízela jsem), vypnul rádio a pustil si televizi. Dnes, po devíti letech jsme pokročili, tak se zeptá, jesti by nevadilo, že si pustí telku. No vadí mi to, ale hodně pracuje, tak mi to „jako“ nevadí.
Prostě všude je něco. U našich zase brácha ani táta nedávají prkýnko dolů. Bych je pak nejradši zabila když letím na poslední chvíli a sednu na ten ledovej porculán. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
31.1.12 11:45
Gina108 píše:
Gladys píše:
Hanule píše:
74paja píše:
Tak u nas mam zlozvyk zase ja, ze si nikdy neberu pecivo a talirek a tudiz drobim na stul… Manzela to desne vytaci. Jenze ja si to pak vzdycky uklidim, tak nechapu, proc si nemuzu v klidu drobit. :nevim: :lol:
Brát si pečivo bez talířku je zlozvyk? :think: Mne zas točí, když manžel jí bábovku lžičkou a učí to i děti :twisted:Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:23
Taky dělám, neberu si talířek. U nás je problém, že muž bere jezení z talířku, mističky jako kultivované, tudíž já jsem barbar, který žere čipsy z pytlíku, chleba jen do ruky a klidně si ho položím i na gauč :lol:
Nedávno mě dorazil synek, dostal tři piškoty, šel do šuplíku, vyndal mističku a strčil si je do ní 8o Jsem čuměla jak puk… :oops:
Hehe, u vás jsou chlapi estéti :potlesk: :lol: taky bych asi byla za prase :oops:

taky jím bez tácku, bábovka lžičkou, to mi přijde ujetý, ale asi by mi bylo jedno, jak to jí
u nás je to tak, že já vyžaduju, aby se drobivé věci jedli nad táckem, nechci věčně zametat a luxovat…sama si ovšem né vždy ten tácek vezmu (a je to asi i ve více směrech, kdy něco zakazuju a sama to dělám) :oops:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
31.1.12 11:46
terinka4444 píše:
Tak můj manžel chudák přes samé škrábání kelímku ani nemá čas si pohrát s kamarádem, nikdy jsem to u něj neviděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
Muj zase po kazdem jidle co sni, olizuje talir uplne do cista. :roll:
A taky si nehraje s kamaradem. :think:
Asi nekteri muzi uprednostnuji jidlo pred hranim. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
EE
61
31.1.12 11:47

Po dlouhé době jsem se zasmála fakt od srdce!Děkuju!
Ten můj zase musí pořád něčím klepak, škrábat točit nebo si posílá drobný po stole, no to bych vykvetla ale já si říkám:dělá mi to schválně, chce mě vytočit, nenech se nenech se
Potom taky drobí na stůl a to může mít třeba deset talířů stejně pod nima budou drobky.To že nevnímá když kouká na tv už jsem si zvykla, to mluvim do dubu.Kafe taky míchá půl hodiny.Jogurty teda naštěstí nejí.
Ale nejvíc mě vytáčí, když se hádáme tak se mi začne strašně smát, že prej mám vtipnej výraz.Jenže já jsem cholerik a to mě tak staršně rozčílí, že pak máme trošku itálii.
Ale stejně ho miluju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
31.1.12 11:51
LuckaK píše:
Vanesanka píše:
To taky znam a pak si skrabe v hlave a jde si namazat chleba. :roll:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.1.12 11:54
aidina píše: :lol: :lol: :lol: Dobrá diskuze.
Můj při jídle strašně strkal (to jsme odstranili), mlaská (to jsme odstranili z větší části)- když čas od času začne upozorním ho a přestane a okusuje si nehty. :pocitac: :pocitac: To bych ho praštila. Truhlíka.
A za mamuta jsem u nás zase já. :lol: :lol: :lol: Jo máme to soužítí složitý.
Jo a taky má takový ty svoje rituály - jde, uvaří si kafe (asi desátý ten den), strčí tam tři lžičky cukru, pustí si na počítači pohádku, a pak půl hodiny sleduje pohádku a upíjí si kávu. A jen si dvakrát odskočí na cigárko.
A dřív měl - přišel jak milostpán z práce (já měla puštěný rádio a uklízela jsem), vypnul rádio a pustil si televizi. Dnes, po devíti letech jsme pokročili, tak se zeptá, jesti by nevadilo, že si pustí telku. No vadí mi to, ale hodně pracuje, tak mi to „jako“ nevadí.
Prostě všude je něco. U našich zase brácha ani táta nedávají prkýnko dolů. Bych je pak nejradši zabila když letím na poslední chvíli a sednu na ten ledovej porculán. :zed: :zed: :zed:

no a tech par centimetru, jak je znat, clovek se uplne zriti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.1.12 11:55

Jo a věčný téma zvednuté/nezvednuté prkýnko. :roll: Chlapa už ty moje pindy taaak štvaly, že si normálně pořídil mušli na WC, ještě že je tam na ní místo a je klid :mrgreen: a klukovi koupil takovou tu obří ikeáckou stoličku, aby na tu mušli dosáhl a už chodí zásadně jen tam, kdepak nočník :mrgreen: no jsem zvědavá, jestli maj mušle i ve školce, jinak bude problééém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.1.12 12:00

Tak mně hodně ulehčily život špunty do uší, už je kupuju po sadách, já jsem alergická na všechny mlaskavý, srkavý, chroupavý, čvachtající zvuky co pamatuju už od dětství, i lemtající pes mě vytáčí a překonat to nejde, ale ted si šoupnu při jídle špunty a jsem v pohodě, naštěstí to manželovi už ani nepřijde divný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
31.1.12 12:07

Ježiš vy mi mluvíte z duše, zrovna včera ležíme v posteli a koukáme na televizi, manžel vytáhne jablko a začne ho jíst, to jsou zvuky, mlaskání chroupání a funení, televize vůbec nebyla slyšet, no nějak jsem to přetrpela a nic neříkala, dojedl a já si říkám fajn už bude klid a víte co udělal!!!! Vytáhl další a začlo to nanovo :cert: :cert:
Jinak mě teda ještě rozčiluje, když mluví děsně pomalu, třeba mi něco vyprávní a než se dostane k pointě uběhne třeba půl hodiny. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí