Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda, tebe aby člověk virtuálně pomazlil
tolik věcí, co tě vytáčí ![]()
zase jsi se pobavila ráno u jogurtu, manžel dnes dosnídal onen kilový, má ho natřikrát, musela jsem odejít do jiné místnosti, páč on vyškraboval ten velký kýbl
stihla jsem vyžehlit půl koše prádla než doškrábal.
terinka4444 píše:
Teda, tebe aby člověk virtuálně pomazlil![]()
tolik věcí, co tě vytáčí
zase jsi se pobavila ráno u jogurtu, manžel dnes dosnídal onen kilový, má ho natřikrát, musela jsem odejít do jiné místnosti, páč on vyškraboval ten velký kýbl![]()
![]()
tak ja mam tych zlozvykov ovela viac ako moj manzel asi, on ma ale nenapomina nastastie, som zvedava dokedy to vydrzi, sme spolu 10 rokov, z toho 4 roky manzelia ![]()
kristy84 píše:![]()
![]()
terinka4444 píše:
Teda, tebe aby člověk virtuálně pomazlil![]()
tolik věcí, co tě vytáčí
zase jsi se pobavila ráno u jogurtu, manžel dnes dosnídal onen kilový, má ho natřikrát, musela jsem odejít do jiné místnosti, páč on vyškraboval ten velký kýbl![]()
![]()
RyBANA píše:
No jako chcaní do umyvadla nebo dřezu je hodně sada![]()
Taky si přestávám stěžovat
zacinam mat pocit ze tato tema dobieha popularitu temy s nazvom Prdite? ![]()
rodinka4 píše:No mohl by to zkusit jednou!RyBANA píše:
No jako chcaní do umyvadla nebo dřezu je hodně sada![]()
Taky si přestávám stěžovat
![]()
zacinam mat pocit ze tato tema dobieha popularitu temy s nazvom Prdite?
terinka4444 píše:
je tu někde diskuze o prdění?![]()
![]()
![]()
https://www.emimino.cz/…rdite-79284/
som prave zistila ze je uz uzamknuta
ale precitat sa oplati ![]()
ahoj holky
do vasi diskuze asi nicim neprispeju na co jsem alergicka u manzi.protoze tu uz snad vsechno padlo,tak se nebudu opakovat.ale muzu vam rict,ze se od srdce smeju a u toho brecim
moc vam dekuju.hooodne dlouho sem se takhle nenasmala..kdyz prisel manza domu,tak me videl brecet smichy a nechapal.zacal me neco vypravet,ale me to bylo burt.zacla jsem cist dal a brecet,tak nafoukl hubu a sel pryc
asi to nebylo nic dulezityho ![]()
vzpomela sem si cim me manza vitaci.kdyz sem v praci nemam cas na nic,ani se pomalu napit.tak v tom me zvoni telefon a rika:hadej co delam a kdyz tohle rekne,tak vim ktera bije.je na WC na velky a kdyz mu takhle odpovim,tak mi pak jeho zachodovej zazitek zacne popisovat!kdyby sel smrad poslat po mobilu,tak mi ho taky asi posle
takze muzu rict,ze vim kolikrat jakej den byl na velky ![]()
Holky PRUSER!!!!!!! Ja jsem se dneska pristihla jak vyskrabavam kelimek od jogurtu!!!!!
Jsem si jista, ze jsem to predtim nedelala!!!!
![]()
Vcera si muj zacal dlubat v nose, tak jsem zacla smrkat nahlas a rikam mu at radsi prestane nebo ho pomluvim na e.miminu!!!!
![]()
Everly píše:
Holky PRUSER!!!!!!! Ja jsem se dneska pristihla jak vyskrabavam kelimek od jogurtu!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem si jista, ze jsem to predtim nedelala!!!!
![]()
![]()
Vcera si muj zacal dlubat v nose, tak jsem zacla smrkat nahlas a rikam mu at radsi prestane nebo ho pomluvim na e.miminu!!!!![]()
![]()
Koukám, že máš zase kontraproduktivní den v práci…
. Hele a jak přeložíš tomu svému anglickému husbandovi E-mimino…to mu jako řekneš, hele pomluvím tě holkám na E-baby? ![]()
tak super diskuze
mě vadí to, že když manžel kouká na tel. noviny a jdeprávě sport tak na něj nasmíte mluvit a nebo můžete ale on vás absolutně nevnímá
už i děti si zvykly že když má tatínek sport. noviny tak se po něm nemůže nic chtít
ale jinak je zlatej ![]()
KRML píše:
tak super diskuze![]()
![]()
mě vadí to, že když manžel kouká na tel. noviny a jdeprávě sport tak na něj nasmíte mluvit a nebo můžete ale on vás absolutně nevnímá
už i děti si zvykly že když má tatínek sport. noviny tak se po něm nemůže nic chtít
ale jinak je zlatej
kristy84 píše:
Tak to je u nás úplně to samý,ale nejen sportovní,ale i televizní noviny,takže půl hodiny nemůžu říct ani pumpička
KRML píše:
tak super diskuze![]()
![]()
ale jinak je zlatej
U nás taky to samý
Ale u nás můžu zkusit i na něj mluvit,akorát po chvilce: „Cos říkala?“
Takže ten samej výsledek ![]()