Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
2.2.12 10:11

Teda, tebe aby člověk virtuálně pomazlil :hug: :hug: tolik věcí, co tě vytáčí :mrgreen:
zase jsi se pobavila ráno u jogurtu, manžel dnes dosnídal onen kilový, má ho natřikrát, musela jsem odejít do jiné místnosti, páč on vyškraboval ten velký kýbl :zed: :zed: :zed: stihla jsem vyžehlit půl koše prádla než doškrábal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
2.2.12 10:15
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
terinka4444 píše:
Teda, tebe aby člověk virtuálně pomazlil :hug: :hug: tolik věcí, co tě vytáčí :mrgreen:
zase jsi se pobavila ráno u jogurtu, manžel dnes dosnídal onen kilový, má ho natřikrát, musela jsem odejít do jiné místnosti, páč on vyškraboval ten velký kýbl :zed: :zed: :zed: stihla jsem vyžehlit půl koše prádla než doškrábal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
2.2.12 11:24

tak ja mam tych zlozvykov ovela viac ako moj manzel asi, on ma ale nenapomina nastastie, som zvedava dokedy to vydrzi, sme spolu 10 rokov, z toho 4 roky manzelia :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
2.2.12 11:25
kristy84 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
terinka4444 píše:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
2.2.12 11:26
RyBANA píše:
No jako chcaní do umyvadla nebo dřezu je hodně sada 8o :lol:Taky si přestávám stěžovat :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: zacinam mat pocit ze tato tema dobieha popularitu temy s nazvom Prdite? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
2.2.12 11:32
rodinka4 píše:
RyBANA píše:
No jako chcaní do umyvadla nebo dřezu je hodně sada 8o :lol:Taky si přestávám stěžovat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: zacinam mat pocit ze tato tema dobieha popularitu temy s nazvom Prdite? :mrgreen:
No mohl by to zkusit jednou!
  • Citovat
  • Upravit
69235
2.2.12 11:43

je tu někde diskuze o prdění? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
2.2.12 11:45
terinka4444 píše:
je tu někde diskuze o prdění? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…rdite-79284/
som prave zistila ze je uz uzamknuta :think: ale precitat sa oplati :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
2.2.12 14:03

ahoj holky :mavam: do vasi diskuze asi nicim neprispeju na co jsem alergicka u manzi.protoze tu uz snad vsechno padlo,tak se nebudu opakovat.ale muzu vam rict,ze se od srdce smeju a u toho brecim :mrgreen: moc vam dekuju.hooodne dlouho sem se takhle nenasmala..kdyz prisel manza domu,tak me videl brecet smichy a nechapal.zacal me neco vypravet,ale me to bylo burt.zacla jsem cist dal a brecet,tak nafoukl hubu a sel pryc :lol: :lol: asi to nebylo nic dulezityho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
2.2.12 14:17

vzpomela sem si cim me manza vitaci.kdyz sem v praci nemam cas na nic,ani se pomalu napit.tak v tom me zvoni telefon a rika:hadej co delam a kdyz tohle rekne,tak vim ktera bije.je na WC na velky a kdyz mu takhle odpovim,tak mi pak jeho zachodovej zazitek zacne popisovat!kdyby sel smrad poslat po mobilu,tak mi ho taky asi posle :roll: takze muzu rict,ze vim kolikrat jakej den byl na velky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.2.12 14:19

Holky PRUSER!!!!!!! Ja jsem se dneska pristihla jak vyskrabavam kelimek od jogurtu!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :zed: :zed: Jsem si jista, ze jsem to predtim nedelala!!!! :lol: :lol: :lol:
Vcera si muj zacal dlubat v nose, tak jsem zacla smrkat nahlas a rikam mu at radsi prestane nebo ho pomluvim na e.miminu!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
2.2.12 14:27
Everly píše:
Holky PRUSER!!!!!!! Ja jsem se dneska pristihla jak vyskrabavam kelimek od jogurtu!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :zed: :zed: Jsem si jista, ze jsem to predtim nedelala!!!! :lol: :lol: :lol:
Vcera si muj zacal dlubat v nose, tak jsem zacla smrkat nahlas a rikam mu at radsi prestane nebo ho pomluvim na e.miminu!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Koukám, že máš zase kontraproduktivní den v práci… :jazyk: . Hele a jak přeložíš tomu svému anglickému husbandovi E-mimino…to mu jako řekneš, hele pomluvím tě holkám na E-baby? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
2.2.12 14:55

tak super diskuze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě vadí to, že když manžel kouká na tel. noviny a jdeprávě sport tak na něj nasmíte mluvit a nebo můžete ale on vás absolutně nevnímá :cert: už i děti si zvykly že když má tatínek sport. noviny tak se po něm nemůže nic chtít :mrgreen: ale jinak je zlatej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
2.2.12 14:57
Tak to je u nás úplně to samý,ale nejen sportovní,ale i televizní noviny,takže půl hodiny nemůžu říct ani pumpička :mrgreen:
KRML píše:
tak super diskuze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě vadí to, že když manžel kouká na tel. noviny a jdeprávě sport tak na něj nasmíte mluvit a nebo můžete ale on vás absolutně nevnímá :cert: už i děti si zvykly že když má tatínek sport. noviny tak se po něm nemůže nic chtít :mrgreen: ale jinak je zlatej :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
2.2.12 15:36
kristy84 píše:
Tak to je u nás úplně to samý,ale nejen sportovní,ale i televizní noviny,takže půl hodiny nemůžu říct ani pumpička :mrgreen:
KRML píše:
tak super diskuze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mě vadí to, že když manžel kouká na tel. noviny a jdeprávě sport tak na něj nasmíte mluvit a nebo můžete ale on vás absolutně nevnímá :cert: už i děti si zvykly že když má tatínek sport. noviny tak se po něm nemůže nic chtít :mrgreen: ale jinak je zlatej :hug:

U nás taky to samý :mrgreen: Ale u nás můžu zkusit i na něj mluvit,akorát po chvilce: „Cos říkala?“
Takže ten samej výsledek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria