Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
2.2.12 16:09
Mrs.G píše:
Everly píše:
Holky PRUSER!!!!!!! Ja jsem se dneska pristihla jak vyskrabavam kelimek od jogurtu!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :zed: :zed: Jsem si jista, ze jsem to predtim nedelala!!!! :lol: :lol: :lol:
Vcera si muj zacal dlubat v nose, tak jsem zacla smrkat nahlas a rikam mu at radsi prestane nebo ho pomluvim na e.miminu!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Koukám, že máš zase kontraproduktivní den v práci… :jazyk: . Hele a jak přeložíš tomu svému anglickému husbandovi E-mimino…to mu jako řekneš, hele pomluvím tě holkám na E-baby? :lol:

:lol: :pankac: klasika! Meli by mi to bloknout at me to nenuti sem furt lezt!! :jazyk: :jazyk: Nazvala jsem to circle of moms, bo kdyz jsem mu rekla ze jsem na e-baby, dival se na me jak puk. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
2.2.12 19:12

No holky, fakt parádní diskuse..V práci jsem normálně dostávala záchvaty smíchu, když jsem si četla některé příspěvky a schovávala jsem se vytlemená za monitor..
A dneska jsem si pěkně vyškrabala jogurt, jsem si říkala, že na tom asi něco bude..Ale tohle škrabání dělá kolegyně v práci pravidelně a vždycky mám chuť ji za to zabít, nesnáším ten zvuk :pocitac:
Mě teda taky vytáčí pár věcí, ale nic vtipného me moc nenapadá :think: O té velké mě taky někdy informuje, nevím, jako úplně všechno fakt vědět nemusím..jo a ještě mě štve, nevím proč, že si pořád něco maže na pečivo nožem na krájení, jsem asi divná, ale prostě od toho je příborák a on mi to dělá snad pořád schválně nebo co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.2.12 19:28
ježiši kriste, je to nakažlivý i přes moniteor 8o 8o 8o :mrgreen: nepouštějte chlapy k monitorům, když je zapnuté emimino, ještě aby nám tak všichni začali hromadně močit do dřezu :cert: :mrgreen:
Everly píše:
Holky PRUSER!!!!!!! Ja jsem se dneska pristihla jak vyskrabavam kelimek od jogurtu!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :zed: :zed: Jsem si jista, ze jsem to predtim nedelala!!!! :lol: :lol: :lol:
Vcera si muj zacal dlubat v nose, tak jsem zacla smrkat nahlas a rikam mu at radsi prestane nebo ho pomluvim na e.miminu!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
2.2.12 19:28

Pročítám si diskuzi, a u některých výrazů dostávám záchvat smíchu :mrgreen: …je ale fakt, že přítel mě taky vytáčí, když ma rýmu tak pořád posmrkává, když jí tak pořád srká snad i chleba, a do toho všeho dělá pořád takové blbé zvuky, ktere se nedaji ani popsat… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
2.2.12 21:01
nela2 píše:
No holky, fakt parádní diskuse..V práci jsem normálně dostávala záchvaty smíchu, když jsem si četla některé příspěvky a schovávala jsem se vytlemená za monitor..
A dneska jsem si pěkně vyškrabala jogurt, jsem si říkala, že na tom asi něco bude..Ale tohle škrabání dělá kolegyně v práci pravidelně a vždycky mám chuť ji za to zabít, nesnáším ten zvuk :pocitac:
Mě teda taky vytáčí pár věcí, ale nic vtipného me moc nenapadá :think: O té velké mě taky někdy informuje, nevím, jako úplně všechno fakt vědět nemusím..jo a ještě mě štve, nevím proč, že si pořád něco maže na pečivo nožem na krájení, jsem asi divná, ale prostě od toho je příborák a on mi to dělá snad pořád schválně nebo co..

asi je dobry(podle nich)aby jsme vedeli o jejich stolici vse :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floyd pinkerton
4.2.12 11:01

Te moji taky vadi ze olizuji nuz, ze drobim na koberec, ze nechavam z pulky dopite hrnky s kafem po dome :) V tomto ty zensky opravdu nechapu. Ze to vubec resi takovy blbosti. Pripada mi, ze jim proste pokazde musi neco vadit. A kdyby nic nebylo tak jim bude vadit ze jim nema co vadit :D Vzdycky kdyz spusti v souvislosti s necim takovym tak ji odpalkuji tim ze kdyz si odemne pujci nejake auto a likviduje mi tam spojku a prevodovku tak taky nic nerikam :D

• Citovat
  • Upravit
69235
4.2.12 11:08

Tak co by mi ještě nejvíc ze všeho vadilo, tak to by bylo odpálkování a řeči o tom, že pánu tvorstva, nejlepšímu řidiči na světě, ničím spojku a převodovku. Po takových hláškách superhrdinů řidičů, mimichodem dohledej statistiku, kdo po celém světě jezdí jako dobytek a bourá, bych doma neuvařila ani večeři.
A jak zabránit ničení spojky a převodovky v tvých autech, tak na to je poměrně účinný a spolehlivý recept, kup jí její vlastní auto a jedno do zásoby, kdyby se první rozbilo, bude si huntovat svoje a tvoje budou bez poskvrnky A zkus někdy po sobě vysát drobky a hrnky odnést alespoň do kuchyně na linku, možná bude spokojenější a nebudeš jí muset podobnýma moudrýma hláškama odpálkovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
4.2.12 11:10
floyd pinkerton píše:
Te moji taky vadi ze olizuji nuz, ze drobim na koberec, ze nechavam z pulky dopite hrnky s kafem po dome :) V tomto ty zensky opravdu nechapu. Ze to vubec resi takovy blbosti. Pripada mi, ze jim proste pokazde musi neco vadit. A kdyby nic nebylo tak jim bude vadit ze jim nema co vadit :D Vzdycky kdyz spusti v souvislosti s necim takovym tak ji odpalkuji tim ze kdyz si odemne pujci nejake auto a likviduje mi tam spojku a prevodovku tak taky nic nerikam :D

Až si ty hnrky začneš po sobě uklízet,tak ji to přestane vadit ;) Však vám vadi taky všechno a neříkej že ne.Stačilo by nahrát rozhovor s chlapama v práci.Dovedu si živě představit,tak se bavíte o tom,jak dokonalé ženy máte doma :evil: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.2.12 11:11

:lol: :lol: :lol: :lol: pěkně! terinka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
4.2.12 11:15
terinka4444 píše:
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu :zed: :zed: :zed: :zed: taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Jsem zvědavá na rady.

Třeba si myslí, že se ten kelímek znova tím jogurtem naplní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
4.2.12 11:16
floyd pinkerton píše:
Te moji taky vadi ze olizuji nuz, ze drobim na koberec, ze nechavam z pulky dopite hrnky s kafem po dome :) V tomto ty zensky opravdu nechapu. Ze to vubec resi takovy blbosti. Pripada mi, ze jim proste pokazde musi neco vadit. A kdyby nic nebylo tak jim bude vadit ze jim nema co vadit :D Vzdycky kdyz spusti v souvislosti s necim takovym tak ji odpalkuji tim ze kdyz si odemne pujci nejake auto a likviduje mi tam spojku a prevodovku tak taky nic nerikam :D

tak kup manzelce automat a zadna prevodovka a spojka nebudou trpet :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.2.12 11:39

Proč mi vadí, že dálá bordel a svinčík v kuchyni??? No protože to JÁ uklízím..Je to moje práce a někdo mi jí kazí..
Jednou jsem takhle vysvětlovala manželovi ( který si asi v tu chvíli také myslel, že drobky od chleba je maličkost), že pokud já uklidím kuchyn, vysmýčím, naleštím, vytřu,umeju atd. a on příjde a udělá bugr, tak je to to samé, jako když on píše na pc hodinu technickou zprávu k projetku (což nesnáší asi stejně tak jako já uklízení kuchyně) a já příjdu a udělám DELETE..Pro mě maličkost, že? Ale on by asi zbláznil.

Vadí mi to, protože následky likviduji já!!!! Nejde o to, zda jsou to drobky nebo prádlo nebo cokoli..chlap to asi nikdy nepochopí, když doma nedělá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.12 12:01

Ahoj,nečetla jsem celou diskuzi,ale můžu s klidným svědomím říct,že v tomhle jsem fakt magor.Vadí mi zlozvyky tak moc až mi z toho tepe vzteky ve spánku :D -no blázen.Prudim s tim i mámu-nesnášim když po čištění zubu z dlaně vysrkne vodu,že to slyším přes celý byt.Nejsem schopná jíst u stolu s více lidma,vždy někdo mlaská nebo srká.Bratr zase dělá takový strašný zvuk když pije kafe :zed: .

• Citovat
  • Upravit
1610
4.2.12 12:13

Ženy tak dodneška jsem nevěděla kolik Vašich domácností navštěvuje můj partner, řekla bych že já jsem na tom z vás nejhůř. Ten můj dělá z každého příspěvku něco. Ještě jsem nečetla poučku o startování auta v mrazu, to je u nás denně. Jak u blbů, furt to opaqkuje přitom to dělám správně. Hlavně že on včera neodjel - měl v autě slabej fridex. Ale mohl za to ten blb co mu toprodával(pozn. kupoval na podzim) Chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.2.12 12:22

Já jsem alergická na to, když někdo vydává hlasité zvuky u jídla. Musím přiznat, že mi to vadí i u dětí (jen u mého malého ne 8) )
No a co mi vadí na mém chlapovi? Nechápu jak to dělá, ale děsně klape zubama a chroupe i kaše :D Samozřejmě mlaská a když má rýmičku VELMI DRAMATICKY popotahuje a heká :D

Nejlepší je, že všechno umí nejlíp, naposledy mne učil rozporcovat kuře, když jsem to viděla, musela jsem odejít, samozřejmě se děsně řízl :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí