Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mrs.G píše:Everly píše:Koukám, že máš zase kontraproduktivní den v práci…
Holky PRUSER!!!!!!! Ja jsem se dneska pristihla jak vyskrabavam kelimek od jogurtu!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem si jista, ze jsem to predtim nedelala!!!!
![]()
![]()
Vcera si muj zacal dlubat v nose, tak jsem zacla smrkat nahlas a rikam mu at radsi prestane nebo ho pomluvim na e.miminu!!!!![]()
![]()
. Hele a jak přeložíš tomu svému anglickému husbandovi E-mimino…to mu jako řekneš, hele pomluvím tě holkám na E-baby?
klasika! Meli by mi to bloknout at me to nenuti sem furt lezt!!
Nazvala jsem to circle of moms, bo kdyz jsem mu rekla ze jsem na e-baby, dival se na me jak puk. ![]()
No holky, fakt parádní diskuse..V práci jsem normálně dostávala záchvaty smíchu, když jsem si četla některé příspěvky a schovávala jsem se vytlemená za monitor..
A dneska jsem si pěkně vyškrabala jogurt, jsem si říkala, že na tom asi něco bude..Ale tohle škrabání dělá kolegyně v práci pravidelně a vždycky mám chuť ji za to zabít, nesnáším ten zvuk ![]()
Mě teda taky vytáčí pár věcí, ale nic vtipného me moc nenapadá
O té velké mě taky někdy informuje, nevím, jako úplně všechno fakt vědět nemusím..jo a ještě mě štve, nevím proč, že si pořád něco maže na pečivo nožem na krájení, jsem asi divná, ale prostě od toho je příborák a on mi to dělá snad pořád schválně nebo co..
Everly píše:
Holky PRUSER!!!!!!! Ja jsem se dneska pristihla jak vyskrabavam kelimek od jogurtu!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem si jista, ze jsem to predtim nedelala!!!!
![]()
![]()
Vcera si muj zacal dlubat v nose, tak jsem zacla smrkat nahlas a rikam mu at radsi prestane nebo ho pomluvim na e.miminu!!!!![]()
![]()
Pročítám si diskuzi, a u některých výrazů dostávám záchvat smíchu
…je ale fakt, že přítel mě taky vytáčí, když ma rýmu tak pořád posmrkává, když jí tak pořád srká snad i chleba, a do toho všeho dělá pořád takové blbé zvuky, ktere se nedaji ani popsat… ![]()
nela2 píše:
No holky, fakt parádní diskuse..V práci jsem normálně dostávala záchvaty smíchu, když jsem si četla některé příspěvky a schovávala jsem se vytlemená za monitor..
A dneska jsem si pěkně vyškrabala jogurt, jsem si říkala, že na tom asi něco bude..Ale tohle škrabání dělá kolegyně v práci pravidelně a vždycky mám chuť ji za to zabít, nesnáším ten zvuk
Mě teda taky vytáčí pár věcí, ale nic vtipného me moc nenapadáO té velké mě taky někdy informuje, nevím, jako úplně všechno fakt vědět nemusím..jo a ještě mě štve, nevím proč, že si pořád něco maže na pečivo nožem na krájení, jsem asi divná, ale prostě od toho je příborák a on mi to dělá snad pořád schválně nebo co..
asi je dobry(podle nich)aby jsme vedeli o jejich stolici vse
![]()
Te moji taky vadi ze olizuji nuz, ze drobim na koberec, ze nechavam z pulky dopite hrnky s kafem po dome
V tomto ty zensky opravdu nechapu. Ze to vubec resi takovy blbosti. Pripada mi, ze jim proste pokazde musi neco vadit. A kdyby nic nebylo tak jim bude vadit ze jim nema co vadit
Vzdycky kdyz spusti v souvislosti s necim takovym tak ji odpalkuji tim ze kdyz si odemne pujci nejake auto a likviduje mi tam spojku a prevodovku tak taky nic nerikam ![]()
Tak co by mi ještě nejvíc ze všeho vadilo, tak to by bylo odpálkování a řeči o tom, že pánu tvorstva, nejlepšímu řidiči na světě, ničím spojku a převodovku. Po takových hláškách superhrdinů řidičů, mimichodem dohledej statistiku, kdo po celém světě jezdí jako dobytek a bourá, bych doma neuvařila ani večeři.
A jak zabránit ničení spojky a převodovky v tvých autech, tak na to je poměrně účinný a spolehlivý recept, kup jí její vlastní auto a jedno do zásoby, kdyby se první rozbilo, bude si huntovat svoje a tvoje budou bez poskvrnky A zkus někdy po sobě vysát drobky a hrnky odnést alespoň do kuchyně na linku, možná bude spokojenější a nebudeš jí muset podobnýma moudrýma hláškama odpálkovávat.
floyd pinkerton píše:
Te moji taky vadi ze olizuji nuz, ze drobim na koberec, ze nechavam z pulky dopite hrnky s kafem po domeV tomto ty zensky opravdu nechapu. Ze to vubec resi takovy blbosti. Pripada mi, ze jim proste pokazde musi neco vadit. A kdyby nic nebylo tak jim bude vadit ze jim nema co vadit
Vzdycky kdyz spusti v souvislosti s necim takovym tak ji odpalkuji tim ze kdyz si odemne pujci nejake auto a likviduje mi tam spojku a prevodovku tak taky nic nerikam
Až si ty hnrky začneš po sobě uklízet,tak ji to přestane vadit
Však vám vadi taky všechno a neříkej že ne.Stačilo by nahrát rozhovor s chlapama v práci.Dovedu si živě představit,tak se bavíte o tom,jak dokonalé ženy máte doma
![]()
terinka4444 píše:
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu![]()
![]()
![]()
taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem zvědavá na rady.
Třeba si myslí, že se ten kelímek znova tím jogurtem naplní ![]()
floyd pinkerton píše:
Te moji taky vadi ze olizuji nuz, ze drobim na koberec, ze nechavam z pulky dopite hrnky s kafem po domeV tomto ty zensky opravdu nechapu. Ze to vubec resi takovy blbosti. Pripada mi, ze jim proste pokazde musi neco vadit. A kdyby nic nebylo tak jim bude vadit ze jim nema co vadit
Vzdycky kdyz spusti v souvislosti s necim takovym tak ji odpalkuji tim ze kdyz si odemne pujci nejake auto a likviduje mi tam spojku a prevodovku tak taky nic nerikam
tak kup manzelce automat a zadna prevodovka a spojka nebudou trpet ![]()
Proč mi vadí, že dálá bordel a svinčík v kuchyni??? No protože to JÁ uklízím..Je to moje práce a někdo mi jí kazí..
Jednou jsem takhle vysvětlovala manželovi ( který si asi v tu chvíli také myslel, že drobky od chleba je maličkost), že pokud já uklidím kuchyn, vysmýčím, naleštím, vytřu,umeju atd. a on příjde a udělá bugr, tak je to to samé, jako když on píše na pc hodinu technickou zprávu k projetku (což nesnáší asi stejně tak jako já uklízení kuchyně) a já příjdu a udělám DELETE..Pro mě maličkost, že? Ale on by asi zbláznil.
Vadí mi to, protože následky likviduji já!!!! Nejde o to, zda jsou to drobky nebo prádlo nebo cokoli..chlap to asi nikdy nepochopí, když doma nedělá nic.
Ahoj,nečetla jsem celou diskuzi,ale můžu s klidným svědomím říct,že v tomhle jsem fakt magor.Vadí mi zlozvyky tak moc až mi z toho tepe vzteky ve spánku
-no blázen.Prudim s tim i mámu-nesnášim když po čištění zubu z dlaně vysrkne vodu,že to slyším přes celý byt.Nejsem schopná jíst u stolu s více lidma,vždy někdo mlaská nebo srká.Bratr zase dělá takový strašný zvuk když pije kafe
.
Ženy tak dodneška jsem nevěděla kolik Vašich domácností navštěvuje můj partner, řekla bych že já jsem na tom z vás nejhůř. Ten můj dělá z každého příspěvku něco. Ještě jsem nečetla poučku o startování auta v mrazu, to je u nás denně. Jak u blbů, furt to opaqkuje přitom to dělám správně. Hlavně že on včera neodjel - měl v autě slabej fridex. Ale mohl za to ten blb co mu toprodával(pozn. kupoval na podzim) Chjo
Já jsem alergická na to, když někdo vydává hlasité zvuky u jídla. Musím přiznat, že mi to vadí i u dětí (jen u mého malého ne
)
No a co mi vadí na mém chlapovi? Nechápu jak to dělá, ale děsně klape zubama a chroupe i kaše
Samozřejmě mlaská a když má rýmičku VELMI DRAMATICKY popotahuje a heká ![]()
Nejlepší je, že všechno umí nejlíp, naposledy mne učil rozporcovat kuře, když jsem to viděla, musela jsem odejít, samozřejmě se děsně řízl
![]()