Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
1.2.12 11:21

Jo tak ještě, mám to čerstvě, můj manžel má ranní, já tomu říkám s prominutím, srací půlhodinu, vleze do koupelny, kterou jsme prozíravě udělali dohromady se záchodem, a fakt je tam půl hodiny, sedí na záchodě, pak se důkladně sprchuje, čistí si zuby zásadně ve vaně pod tekoucí sprchou a každý druhý den se tam holí :zed: jsme spolu 21 let, ale nesnáší, když mu někdo leze do té koupeln, takže mi ráno přešlapujeme před koupelnou, chce se nám čůrat nebo bych si taky potřebovala čistit zuby a nemůžu. Už alespoň nenadává, když jde čůrat malá, ta mu stroze oznámila, že buď půjde čůrat nebo se počůrá a on si to vytře. Kdyby alespoň třeba vstal dřív a uděla si to než vstane celá rodina, to ne, vstane zásadně když vstáváme všichni, vypravujeme se do školky, práce, naštěstí jsem teď na mateřské. A kolik tím vyplácá teplé vody, to vám nebudu vyprávět, nejde o peníze, jenže máme bojler, že? A ten ačkoliv je na 220litrů, není bezedný :zed: Ale zase mě hezky mazlí když se vztekám, čímž mě odzbrojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
1.2.12 11:37

zajímavé téma, můj chlap má snad jen jediný zlozvyk, který nepřetrpím a on se ho nehodlá vzdát (u všeho jinýho jsme našli kompromis):
když se o něčem bavíme ne „za pochodu“, ale v klidu, musí u toho stát a houpat se ze strany na stranu. problém je v tom, že když se na něj koukám, tak jak mám špatný oči a blbě snáším těkavý pohyb, začne mi třeštit hlava a být zle od žaludku :( bohužel aby to přestal dělat nebo sme se bavili v sedě, to nejde(obykle já sedím a on stojí, prostě je nám to tak příjemný) a abych se na něj nedívala, když řešíme zádaní věci, to zas nedokážu já. přece když se s někým bavím, koukám na něj, no ne? jinak on to samozřejmě ví, jen si nemůže pomoct

moc nevím co s tím, tak kdyby někdo uměl poradit, uvítám to, přece ho kvůli takový vpodstatě kravině neopustím nebo nebudu furt pérovat:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
1.2.12 11:41
terinka4444 píše:
Jo tak ještě, mám to čerstvě, můj manžel má ranní, já tomu říkám s prominutím, srací půlhodinu, vleze do koupelny, kterou jsme prozíravě udělali dohromady se záchodem, a fakt je tam půl hodiny, sedí na záchodě, pak se důkladně sprchuje, čistí si zuby zásadně ve vaně pod tekoucí sprchou a každý druhý den se tam holí :zed: jsme spolu 21 let, ale nesnáší, když mu někdo leze do té koupeln, takže mi ráno přešlapujeme před koupelnou, chce se nám čůrat nebo bych si taky potřebovala čistit zuby a nemůžu. Už alespoň nenadává, když jde čůrat malá, ta mu stroze oznámila, že buď půjde čůrat nebo se počůrá a on si to vytře. Kdyby alespoň třeba vstal dřív a uděla si to než vstane celá rodina, to ne, vstane zásadně když vstáváme všichni, vypravujeme se do školky, práce, naštěstí jsem teď na mateřské. A kolik tím vyplácá teplé vody, to vám nebudu vyprávět, nejde o peníze, jenže máme bojler, že? A ten ačkoliv je na 220litrů, není bezedný :zed: Ale zase mě hezky mazlí když se vztekám, čímž mě odzbrojí.

to já zas nesnáším, když jde ráno chlap na velkou dřív než já, všichni, co se mnou bydleli, se vždycky v noci hrozně potili(i když jim prý bylo teplotně dobře) a pak když ti takovej chlap vleze na záchod a ještě si sedne zpoceným zadkem na prkýnko a ty pak máš jít po něm - celá místnůska smrdí jako pavilon opic a prkýnko ulepený napůl zaschlým potem :zed: to bych fakt řvala :D ale co chceš dělat, když se mu chce, to to má zadržet a jít se před tím osprchovat kvůli mě? :D
naštěstí nejsem zrovna ranní ptáče ale chlapi jsou horší, takže se mi to už stává vyjmečně…ale když je u toho člověk těhotnej, je to jiný kafe :poblion: to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.2.12 11:53

Já už tadala projektantovy projekt, jak doštěřím peníze, přistavím jednu velkou místnost, a bude tam mít svojí koupelnu :palec: a možná ho donutím, ať tam chodí snídat :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
1.2.12 12:06
Já normálně brečim smíchy :mrgreen: :palec: :mrgreen: To je masakr :mrgreen:
Ten můj tráví na záchodě taky mládí,nechápu,co z toho má :nevim: Prkýnko nechává samozřejmě nahoře,nikdy nedá nový toaleták,když dojde,prostě tam nechá na tom držáku prázdnou ruličku a pak mi tvrdí,že to on ne,že poslední jsem byla na záchodě já,to bych vyletěla z kůže :cert: Taky mě strašně vytáčí,že nikdy nezavírá pastu na zuby a ta pak vysychá a je po něm věčně zaflákaný umyvadlo od pasty a já to pak musim seškrabovat :zed: Strašně srká,když jí polívku,já mám normálně co dělat,abych u toho stolu vydržela a běda,když něco řeknu.Jí strašně rychle a každý sousto musí zapíjet,umíte si asi představit,jak ta sklenička po tom jídle vypadá,neni přes ní vidět a on jí klidně nechá na lince a pije z ní dál,dokud jí neumyju :zed: Tak jsem ho aspon naučila pít z hrníčku :mrgreen: Taky ho kolikrát pozdě večer popadne hlad,tak si stoupne k lince a tlačí a to,jak mlaská a pije k tomu,slyšim až do obýváku,no já vždycky kvetu :zed: A ještě se u toho rád drbe víte kde :mrgreen:
Mrs.G píše:
No můj chlap je zase takový estét…u nás to čuně, co si nahlas krkne jsem já.. :mrgreen: . Ale zase mě vytáčí, když jde na velkou…nevím teda, jestli to taky tak náhodou neděláte, ale já určitě ne. Já si prostě sednu na záchod, vyhovníkuju se, utřu dupu, spláchnu, umyju ruce a jdu…můj manžel z toho má hotový rituál. Většinou mi nejdříve oznámí, že jde konat velkou potřebu…pak se v koupelně chvíli prohlíží v zrcadle, jako jestli fakt funguje heslo „Jdu se vysrat z podoby“ :roll: . Načež natrhá asi půl metru toaleťáku a naháže to do záchoda…teprve pak si sedne, většinou do půl hodiny se vykadí, pak si utře zadek dalším metrem toaleťáku a pak spláchne…a většinou je strašně v šoku, jakto, že je ucpaný záchod a hovno nejde spláchnout…jako to je fakt na vraždu někdy :pocitac: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
1.2.12 12:10

Nikdy nic neumí najít a neumí hledat.

k tomu se také hlásím. Já prostě hledám jenom tam, kde si myslím že to má být, hledat jinde odmítám ( a tam se to taky většinou najde…)

Ale prkýnko nechávám dole protože močit na stojáka doma nemám rád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.2.12 12:13

jé taky čůráš vsedě? Tak to jsem ráda, jsem to sem ani nepsala, aby můj manžel nebyl úplný exot, on to dělá, čímž čůrá na mísu, nečůrá kolmo dolů, ono to stříká a je občůrané prkýnko zespodu, že? Paráda. Ale jelikož záchod myje on a to jednou denně, držím ústa a nekomentuju, jen jsem ráda, že to taky ještě dělá jiný chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
1.2.12 12:20

Ten můj taky čůrá v sedě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak výborné téma! :palec: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
1.2.12 12:22

holky priznejte se, kdo po precteni diskuse vyskrabava kelimky :mrgreen: se musim u kazdyho jogurtatu pousmat, ale nejak mi to nejde vyskrabat do cista :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.2.12 12:25

nejde jo, to bys potřebovala školu mýho manžela :lol: neteř je hodně třídící, prostě třídí jak vzteklá, kelímky zásadně myje, než je odnese do kontajneru na třídící odpad, takže se dají kelímky do dřezu, ona je umyje, nechá uschnout a pak teprve dává do boxu na plasty. Byli jsme u nich přes noc, manžel snídal jogurt, sledovala jsem pak, co udělá s jeho kelímkem, zmátl ji, normálně ho neumyla, myslela, že je umytý a šel rovnou do boxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.2.12 12:38
kristy84 píše:
Já normálně brečim smíchy :mrgreen: :palec: :mrgreen: To je masakr :mrgreen:
Ten můj tráví na záchodě taky mládí,nechápu,co z toho má :nevim: Prkýnko nechává samozřejmě nahoře,nikdy nedá nový toaleták,když dojde,prostě tam nechá na tom držáku prázdnou ruličku a pak mi tvrdí,že to on ne,že poslední jsem byla na záchodě já,to bych vyletěla z kůže :cert: Taky mě strašně vytáčí,že nikdy nezavírá pastu na zuby a ta pak vysychá a je po něm věčně zaflákaný umyvadlo od pasty a já to pak musim seškrabovat :zed: Strašně srká,když jí polívku,já mám normálně co dělat,abych u toho stolu vydržela a běda,když něco řeknu.Jí strašně rychle a každý sousto musí zapíjet,umíte si asi představit,jak ta sklenička po tom jídle vypadá,neni přes ní vidět a on jí klidně nechá na lince a pije z ní dál,dokud jí neumyju :zed: Tak jsem ho aspon naučila pít z hrníčku :mrgreen: Taky ho kolikrát pozdě večer popadne hlad,tak si stoupne k lince a tlačí a to,jak mlaská a pije k tomu,slyšim až do obýváku,no já vždycky kvetu :zed: A ještě se u toho rád drbe víte kde :mrgreen:
Mrs.G píše:
No můj chlap je zase takový estét…u nás to čuně, co si nahlas krkne jsem já.. :mrgreen: . Ale zase mě vytáčí, když jde na velkou…nevím teda, jestli to taky tak náhodou neděláte, ale já určitě ne. Já si prostě sednu na záchod, vyhovníkuju se, utřu dupu, spláchnu, umyju ruce a jdu…můj manžel z toho má hotový rituál. Většinou mi nejdříve oznámí, že jde konat velkou potřebu…pak se v koupelně chvíli prohlíží v zrcadle, jako jestli fakt funguje heslo „Jdu se vysrat z podoby“ :roll: . Načež natrhá asi půl metru toaleťáku a naháže to do záchoda…teprve pak si sedne, většinou do půl hodiny se vykadí, pak si utře zadek dalším metrem toaleťáku a pak spláchne…a většinou je strašně v šoku, jakto, že je ucpaný záchod a hovno nejde spláchnout…jako to je fakt na vraždu někdy :pocitac: .
Téda, máš můj obdiv, že to vydržíš :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1425
1.2.12 12:40
terinka4444 píše:
Já už tadala projektantovy projekt, jak doštěřím peníze, přistavím jednu velkou místnost, a bude tam mít svojí koupelnu :palec: a možná ho donutím, ať tam chodí snídat :think: :mrgreen:

Takhle jsme to vyřešili my, každý máme „svoji“ koupelnu. :palec: Jediný, co nefunguje - uklízet musím obě já. :cert: ´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
1.2.12 12:47

Tema hodne k zasmani. Snad nas ty chlapy taky takhle nepomlouvaj :- D
To ten muj ma taky plno zlozvyku za ktery bych ho uskrtila :-) Kdyz prijde domu sunda ty jeho smradlavy ponozky a hodi pres zidli v jidelne :-( , chodi curat do umyvadla a kdyz si povidame a on potrebuje kliddne jde i do drezu :- D A nad kazdym jeho zlozvykem se musim vzdy denno denne usmivat :-D

• Citovat
  • Upravit
4275
1.2.12 12:48
lucie.t píše:
holky priznejte se, kdo po precteni diskuse vyskrabava kelimky :mrgreen: se musim u kazdyho jogurtatu pousmat, ale nejak mi to nejde vyskrabat do cista :lol: :lol:

já ne, já mám u každýho jogurtu 6 očí a mnoho drápků, které ho sledují, takže u nás se zásadně nechává kelímek upatlanej, aby měly kočky co vylizovat :) a jak byly naštvaný, když tu měl můj chlap poprve jogurt a ze zvyku ho vybral pořádně a ono nebylo co oblízat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
1.2.12 12:52
alli_li píše:
Tema hodne k zasmani. Snad nas ty chlapy taky takhle nepomlouvaj :- D
To ten muj ma taky plno zlozvyku za ktery bych ho uskrtila :-) Kdyz prijde domu sunda ty jeho smradlavy ponozky a hodi pres zidli v jidelne :-( , chodi curat do umyvadla a kdyz si povidame a on potrebuje kliddne jde i do drezu :- D A nad kazdym jeho zlozvykem se musim vzdy denno denne usmivat :-D

o čůrání, to je poměrně síla, ale každej je jinej, že :) ale ponožky - je zajímavý, že vždycky, když ke mě přijede, tak si první ponožky sundá a nechá je zmuchlaný na jídelním stole :zed: stůl je totiž přiraženej k čelu postele a on jakk vždycky dojde po noční, tak už neřeší, že koš je o metr dál…ale další dny už je pak uklízí :think: ale kdybych neuklidila ty ze stolu, tak vedle nich jí ještě týden klidně :poblion: uvidíme co se změní až tu bude konečně bydlet pořádně…možná taky nic, ale exmanžel mě vycvičil na takovýho bordeláře, že tenhle je proti němu poměrně pořádkumilovnej, tak se snad dohodnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí