Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
384
31.1.12 12:47
terinka4444 píše:
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu :zed: :zed: :zed: :zed: taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Jsem zvědavá na rady.

:lol: :lol: :lol: Mám doma to samé a s přesnídávkovou skleničkou je to ještě lepší .. hlavně, když spím a probudí mě cinkot, jak vyškrabuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
31.1.12 12:56

:lol: Teda holkyy :-D
Vy mě bavíte :lol: Úplně vidim toho svýho… :mrgreen: Dost se obávám co bude, až se sestěhujeme k sobě :mrgreen: :lol:
Můj chlap:
srká - to ho vždycky napomenu, někdy přestane a někdy srkne ještě 2 - 3 krát aby si ze mě udělal srandu.. :lol:
Mlaskání - dřív jsem ho za to často buzerovala, dneska se stačí jen podívat a už přestává :mrgreen:
Co mě teda neuvěřitelně točí je to, že nedokáže vydržet v klidu.. Kolikrát mu říkám, že je jak malej harant a ptám se kolik mu je let :mrgreen: :lol: On totiž neustále musí klimbat nohou, nevydrží chvíli sedět, pořád vstává a pochoduje po místnosti, od okna k oknu a sleduje co se venku děje, každých 10 minut otevírá ledničku a špajzku jestli tam náhodou něco nepřibylo.. :mrgreen: :lol:
Ale co už, taky mám svý chyby a on mě za to neburezuje :mrgreen:
Já ho zase (slušně řečeno) zlobím tím, že ho straším a dělám že jsem zombie.. To máte vidět jak řve a utíká :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
n. Hotaru
31.1.12 12:59

Jo a ještě něco… Já jsem z domova zvyklá, že jakmile stolujeme spolu, začíná se jíst, až když všichni sedí u stolu.. U nich se na tohle nehraje a mě to děsně vytáčí… Ale to není zlozvyk, vím, je to výchovou :lol: :mrgreen:
S pofrkáváním problém nemá, ale furt si dloube frfňáky a pak mi je ukazuje :poblion: :lol:
Ruku v kalhotech má pořád a když si zrovna nehrabe na kule (prý je má opocené a musí je oddělovat od stehen :lol: ), tak má ruce za gumou kalhot, protože je to tak pohodlný… :nevim: :lol:
Ale i přes to šechno bych ho nevyměnila, je to zlatej chlap :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
682
31.1.12 13:21
n. Hotaru píše:
Jo a ještě něco… Já jsem z domova zvyklá, že jakmile stolujeme spolu, začíná se jíst, až když všichni sedí u stolu.. U nich se na tohle nehraje a mě to děsně vytáčí… Ale to není zlozvyk, vím, je to výchovou :lol: :mrgreen:
S pofrkáváním problém nemá, ale furt si dloube frfňáky a pak mi je ukazuje :poblion: :lol:
Ruku v kalhotech má pořád a když si zrovna nehrabe na kule (prý je má opocené a musí je oddělovat od stehen :lol: ), tak má ruce za gumou kalhot, protože je to tak pohodlný… :nevim: :lol:
Ale i přes to šechno bych ho nevyměnila, je to zlatej chlap :srdce: :*

jee to stou gumou mi připomíná Ela Bundu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
31.1.12 13:56

Takhle jsem se dlouho nezasmála. :mrgreen: S tím kelímkem od jogurtu to musí být maso. :zed: Zvednutý prkýnko a posmrkáváni u nás taky probíhá, ale ještě horší je to, jak manžel pořád všechno říká snad 100×. :zed: :zed: :zed: Třeba přijde domu a něco řekne a během pul hodiny to zopakuje ještě několikrát, už i jeho syn mu říká, že to během 10 minut řekl 2×. :mrgreen: Je kolikrát horší nez opakující se upominka v mobilu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
31.1.12 14:14

Teda ženské já se tady řežu s tím kelímkem to je fakt nářez, ale asi bych mu přidala s úsměvem. Můj mazlík zase stále potahuje když má rýmu, což je skoro pořádf a jjá pokud mi nevytečou nervy, tak mu podám s ůsměvem kapesník, ale myslím že tohle nejde předělat. :D :D :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
31.1.12 14:16
Dadulina píše:
n. Hotaru píše:
Ale i přes to šechno bych ho nevyměnila, je to zlatej chlap :srdce: :*
jee to stou gumou mi připomíná Ela Bundu :lol: :lol:

Pane bože, to sna d nééééééééééééé já sebou asi fláknu o zem, ti chlapi jsou ale jelita. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
31.1.12 15:54
Gina108 píše:
No ale pro mne zas nic novýho s tím chlapem pro mne. Já jsem zvyklá z domova na ledasco :mrgreen: Měly byste vidět mýho dědu. To byl takový zemitý člověk - zemědělec. Ten po rány vždycky tahal kemry až z paty a pak to flusal do umyvadla. Proti tomu je nějaký mlaskání estetický zážitek. :mrgreen:
Jo a u nich se nesmělo jíst příborem, jenom lžící, příbory asi považoval za buržoazní přežitek či co, ale jak uměl bravurně krájet tou lžící maso a knedlíky si ještě přišupoval na tu lžíci palcem :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
31.1.12 16:02

No můj chlap je zase takový estét…u nás to čuně, co si nahlas krkne jsem já.. :mrgreen: . Ale zase mě vytáčí, když jde na velkou…nevím teda, jestli to taky tak náhodou neděláte, ale já určitě ne. Já si prostě sednu na záchod, vyhovníkuju se, utřu dupu, spláchnu, umyju ruce a jdu…můj manžel z toho má hotový rituál. Většinou mi nejdříve oznámí, že jde konat velkou potřebu…pak se v koupelně chvíli prohlíží v zrcadle, jako jestli fakt funguje heslo „Jdu se vysrat z podoby“ :roll: . Načež natrhá asi půl metru toaleťáku a naháže to do záchoda…teprve pak si sedne, většinou do půl hodiny se vykadí, pak si utře zadek dalším metrem toaleťáku a pak spláchne…a většinou je strašně v šoku, jakto, že je ucpaný záchod a hovno nejde spláchnout…jako to je fakt na vraždu někdy :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
31.1.12 16:06
Dadulina píše:
Vanesanka píše:
Holky a to nic proti tomu co dělá ten můj…on si neustále odděluje od sebe kulky, pořád tu ruku má tam dole a pořád si tam šnupe, to je zlozvyk :zed: :lol: :D
:lol: :lol: :lol: Odděluje kulky?!?!? Nemůžu… :lol: Samé lepší tady :lol:
Gladys píše:
tyynka píše:
Faktem je ale je, že vztah je o kompromisu a tak by se mohl taky snažit ti vyjít vstříc, pokud jsi ho třeba aspoň ze začátku upozorňovala taktně a hned na něj nevylítávala.. Tohle bude asi jedině o domluvě a nějakém společném řešení, i když např. s tím dýcháním asi opravdu nic nenadělá.. :)
Ono i příliš časté taktní upozorňování leze na nervy. Mě vadilo při usínání mužovo funění, vždycky jsem se na posteli tak dlouho mrskala, až se trochu probral a otočil se. Nakonec říkal, že se bál vedle mě usínat, že zas budu mít problém. Pak se kvůli malýmu odstěhoval z ložnice, aby se vyspal a když teď zase spíme spolu, tak už mi nic nevadí - jsem tak unavená, že by mi mohl tleskat u hlavy a já bych stejně usla :lol:
Jo tak tu ten můj při usínání nejenom že funí, ale škube sebou asi jakoby řídil auto, alespoň to jsem vypozorovala, že řadí, šlape na pedály a svírá v rukou volant( jednou mě jakoby v křeči chytil za ruku až to bolelo) a ktomu ještě brutálně skřípe zubama a když ho jemě probudím, že skřípe ať ho nebolí zuby, tak na mě vyjede, že ještě ani nespí a už vůbec neskřípe :lol: Takže to jsem vzdala, a radši se odtulím :roll:

Že řídí, to ještě jde, já jsem od toho mýho dostala při usínání rukou do hlavy, tak kňučím a on na to „No co, přece jsem ten míč musel chytit“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.1.12 16:08
Mrs.G píše:
No můj chlap je zase takový estét…u nás to čuně, co si nahlas krkne jsem já.. :mrgreen: . Ale zase mě vytáčí, když jde na velkou…nevím teda, jestli to taky tak náhodou neděláte, ale já určitě ne. Já si prostě sednu na záchod, vyhovníkuju se, utřu dupu, spláchnu, umyju ruce a jdu…můj manžel z toho má hotový rituál. Většinou mi nejdříve oznámí, že jde konat velkou potřebu…pak se v koupelně chvíli prohlíží v zrcadle, jako jestli fakt funguje heslo „Jdu se vysrat z podoby“ :roll: . Načež natrhá asi půl metru toaleťáku a naháže to do záchoda…teprve pak si sedne, většinou do půl hodiny se vykadí, pak si utře zadek dalším metrem toaleťáku a pak spláchne…a většinou je strašně v šoku, jakto, že je ucpaný záchod a hovno nejde spláchnout…jako to je fakt na vraždu někdy :pocitac: .
:palec:Ten muj si s sebou bere jeste hromadu letaku.A nejvic me stve kdyz nekam jedeme,ja balim deti,sebe,jeho a on mi rekne „Jdu nachystat auto“ :roll: :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
31.1.12 16:08

Jo a když tu čtu o tom kelímku, tak můj muž nesnáší že „nedojídám“. U mě je teda dojedeno, když mám prázdný talíř nebo třeba ten kelímek od jogurtu.Ale on mi ho vytrhne z ruky a ještě dovyškrábe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
31.1.12 16:11
LuckaK píše:
Mrs.G píše:
No můj chlap je zase takový estét…u nás to čuně, co si nahlas krkne jsem já.. :mrgreen: . Ale zase mě vytáčí, když jde na velkou…nevím teda, jestli to taky tak náhodou neděláte, ale já určitě ne. Já si prostě sednu na záchod, vyhovníkuju se, utřu dupu, spláchnu, umyju ruce a jdu…můj manžel z toho má hotový rituál. Většinou mi nejdříve oznámí, že jde konat velkou potřebu…pak se v koupelně chvíli prohlíží v zrcadle, jako jestli fakt funguje heslo „Jdu se vysrat z podoby“ :roll: . Načež natrhá asi půl metru toaleťáku a naháže to do záchoda…teprve pak si sedne, většinou do půl hodiny se vykadí, pak si utře zadek dalším metrem toaleťáku a pak spláchne…a většinou je strašně v šoku, jakto, že je ucpaný záchod a hovno nejde spláchnout…jako to je fakt na vraždu někdy :pocitac: .
:palec:Ten muj si s sebou bere jeste hromadu letaku.A nejvic me stve kdyz nekam jedeme,ja balim deti,sebe,jeho a on mi rekne „Jdu nachystat auto“ :roll: :twisted:

Hromádka letáků se spotřebuje. Můj si bere notebook.
To by mě zajímalo, co na otm autě jako připravují :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
31.1.12 16:13

Chtěla jsem chlapa, už nechci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobrá diskuze :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.1.12 16:15

Nevim,ale je tam pokazde vecnost.Vzdycky,kdyz brblam,tak mi rakne „Bud rada,ze se vezes“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí