Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jee ja se bavim, pardon ![]()
ten muj taky desne dlouho micha kafe, tam se totiz musi vytvorit ten spravny vir, si kolikrat myslim, ze uz prodre hrnecek.
vytaci me jeho puntickarstvi v nekterych vecech. ma treba uchylku na mazani bot, porad chodi a kouka, ktere boty by jeste namazal, nejdriv se musi nechat nahrat nejlepe na slunicku (poponaset je aby na ne nepadl stin), namazat a zase nahrat… dokaze si roztirat krem po celem tele pul hodiny, ma i pletovy
ja se nenamazu jak je rok dlouhy a on takovouhle proceduru
Hanule píše:74paja píše:Brát si pečivo bez talířku je zlozvyk?
Tak u nas mam zlozvyk zase ja, ze si nikdy neberu pecivo a talirek a tudiz drobim na stul… Manzela to desne vytaci. Jenze ja si to pak vzdycky uklidim, tak nechapu, proc si nemuzu v klidu drobit.![]()
Mne zas točí, když manžel jí bábovku lžičkou a učí to i děti
Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:23
Taky dělám, neberu si talířek. U nás je problém, že muž bere jezení z talířku, mističky jako kultivované, tudíž já jsem barbar, který žere čipsy z pytlíku, chleba jen do ruky a klidně si ho položím i na gauč ![]()
Nedávno mě dorazil synek, dostal tři piškoty, šel do šuplíku, vyndal mističku a strčil si je do ní
Jsem čuměla jak puk… ![]()
Gladys píše:Hanule píše:Taky dělám, neberu si talířek. U nás je problém, že muž bere jezení z talířku, mističky jako kultivované, tudíž já jsem barbar, který žere čipsy z pytlíku, chleba jen do ruky a klidně si ho položím i na gauč74paja píše:Brát si pečivo bez talířku je zlozvyk?
Tak u nas mam zlozvyk zase ja, ze si nikdy neberu pecivo a talirek a tudiz drobim na stul… Manzela to desne vytaci. Jenze ja si to pak vzdycky uklidim, tak nechapu, proc si nemuzu v klidu drobit.![]()
Mne zas točí, když manžel jí bábovku lžičkou a učí to i děti
Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:23
Nedávno mě dorazil synek, dostal tři piškoty, šel do šuplíku, vyndal mističku a strčil si je do níJsem čuměla jak puk…
Holky a to nic proti tomu co dělá ten můj…on si neustále odděluje od sebe kulky, pořád tu ruku má tam dole a pořád si tam šnupe, to je zlozvyk
![]()
tyynka píše:
Faktem je ale je, že vztah je o kompromisu a tak by se mohl taky snažit ti vyjít vstříc, pokud jsi ho třeba aspoň ze začátku upozorňovala taktně a hned na něj nevylítávala.. Tohle bude asi jedině o domluvě a nějakém společném řešení, i když např. s tím dýcháním asi opravdu nic nenadělá..
Ono i příliš časté taktní upozorňování leze na nervy. Mě vadilo při usínání mužovo funění, vždycky jsem se na posteli tak dlouho mrskala, až se trochu probral a otočil se. Nakonec říkal, že se bál vedle mě usínat, že zas budu mít problém. Pak se kvůli malýmu odstěhoval z ložnice, aby se vyspal a když teď zase spíme spolu, tak už mi nic nevadí - jsem tak unavená, že by mi mohl tleskat u hlavy a já bych stejně usla ![]()
Vanesanka píše:
Holky a to nic proti tomu co dělá ten můj…on si neustále odděluje od sebe kulky, pořád tu ruku má tam dole a pořád si tam šnupe, to je zlozvyk![]()
![]()
to se musi, kazdej chlap si musi alespon dve hodiny dene pohrat s kamaradem, pry ![]()
lucie.t píše:
jee ja se bavim, pardonten muj taky desne dlouho micha kafe, tam se totiz musi vytvorit ten spravny vir, si kolikrat myslim, ze uz prodre hrnecek.
vytaci me jeho puntickarstvi v nekterych vecech. ma treba uchylku na mazani bot, porad chodi a kouka, ktere boty by jeste namazal, nejdriv se musi nechat nahrat nejlepe na slunicku (poponaset je aby na ne nepadl stin), namazat a zase nahrat… dokaze si roztirat krem po celem tele pul hodiny, ma i pletovyja se nenamazu jak je rok dlouhy a on takovouhle proceduru
No prave,vir,ja jen cekam kdy to pretece,vsechny hrnicky od Nescafe maji drahy po lzicce.
Dobrá diskuze
. Se zlozvykama je to těžký. Mě na tom mym opravdu vytáčí snad jen, jak strašně v noci chrápe, ale za to nemůže a vlastně taky když si nedá říct a musí s klukama blbnout před spanim, ale to jsem vyřešila tim, že si je pak uspává sám. Ale u nás to mám tak, že já jsem celkem takovej ten cholerik, co vylítne (samo i kvůli blbosti) a vzápětí o ničem neví, tak to si říkám, že ten můj je zlatej, když to neřeší a vlastně si zvyknul
. Kdo z nás je dokonalej? Ale zakladatelko, jestli tě takhle dráždí už před svatbou, tak po svatbě to na 90 % lepší nebude… ![]()
terinka4444 píše:
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu![]()
![]()
![]()
taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek
![]()
![]()
![]()
![]()
Jsem zvědavá na rady.
Hehe, vyklop mu jogurt z kelímku do misky, třeba tě nebude štvát škrábání misky
Njn, mě taky štvou pitomosti, jako že přítel srká horkou polívku, tak mu nadávám, on to pouští druhým uchem ven, popř mě pošle kamsi a jsme oba spokojení ![]()
Můj přítel taky neustále místo smrkání natahuje, vím, jak je to nepříjemné, ale ví, že mně to štve a tak když mu řeknu, at to nedělá, tak bud udělá naschvál, na což mu nic neřeknu, a nebo to přestane dělat. Samozřejmě jen na krátkou chvíli, protože za chvíli je to tu zas
. A nejde si na to zvyknout… bohužel
Jezis to ste me uklidnily, ani nevite jak
jako on se snazi, to zas jo, ale je to chlap a nezvladne delat vic veci najednou, takze kdyz ji treba u televize, tak nezvladne vnimat televizi a myslet nato aby nemlaskal
zkusim teda priste odejit do jineho pokoje, treba to pomuze
nejhorsi to je na nejake navsteve, hlavne u jeho rodiny, to mu nemuzu nic rict a ani nikam odejit, hrozne muka ![]()
lucie.t píše:Vanesanka píše:to se musi, kazdej chlap si musi alespon dve hodiny dene pohrat s kamaradem, pry
Holky a to nic proti tomu co dělá ten můj…on si neustále odděluje od sebe kulky, pořád tu ruku má tam dole a pořád si tam šnupe, to je zlozvyk![]()
![]()
Vanesanka píše:
![]()
Vanesanka píše:
![]()
To taky znam a pak si skrabe v hlave a jde si namazat chleba. ![]()