Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
31.1.12 11:26

jee ja se bavim, pardon :mrgreen:

ten muj taky desne dlouho micha kafe, tam se totiz musi vytvorit ten spravny vir, si kolikrat myslim, ze uz prodre hrnecek.
vytaci me jeho puntickarstvi v nekterych vecech. ma treba uchylku na mazani bot, porad chodi a kouka, ktere boty by jeste namazal, nejdriv se musi nechat nahrat nejlepe na slunicku (poponaset je aby na ne nepadl stin), namazat a zase nahrat… dokaze si roztirat krem po celem tele pul hodiny, ma i pletovy :roll: ja se nenamazu jak je rok dlouhy a on takovouhle proceduru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.12 11:26
Hanule píše:
74paja píše:
Tak u nas mam zlozvyk zase ja, ze si nikdy neberu pecivo a talirek a tudiz drobim na stul… Manzela to desne vytaci. Jenze ja si to pak vzdycky uklidim, tak nechapu, proc si nemuzu v klidu drobit. :nevim: :lol:
Brát si pečivo bez talířku je zlozvyk? :think: Mne zas točí, když manžel jí bábovku lžičkou a učí to i děti :twisted:Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:23

Taky dělám, neberu si talířek. U nás je problém, že muž bere jezení z talířku, mističky jako kultivované, tudíž já jsem barbar, který žere čipsy z pytlíku, chleba jen do ruky a klidně si ho položím i na gauč :lol:
Nedávno mě dorazil synek, dostal tři piškoty, šel do šuplíku, vyndal mističku a strčil si je do ní 8o Jsem čuměla jak puk… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.12 11:27

Dupající mamut :mrgreen: člověka ale fakt potěší, že v tom není sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.12 11:28
Já ti povídám, oni nám ty dětičky naše ještě zkazí :mrgreen:
Gladys píše:
Hanule píše:
74paja píše:
Tak u nas mam zlozvyk zase ja, ze si nikdy neberu pecivo a talirek a tudiz drobim na stul… Manzela to desne vytaci. Jenze ja si to pak vzdycky uklidim, tak nechapu, proc si nemuzu v klidu drobit. :nevim: :lol:
Brát si pečivo bez talířku je zlozvyk? :think: Mne zas točí, když manžel jí bábovku lžičkou a učí to i děti :twisted:Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:23
Taky dělám, neberu si talířek. U nás je problém, že muž bere jezení z talířku, mističky jako kultivované, tudíž já jsem barbar, který žere čipsy z pytlíku, chleba jen do ruky a klidně si ho položím i na gauč :lol:
Nedávno mě dorazil synek, dostal tři piškoty, šel do šuplíku, vyndal mističku a strčil si je do ní 8o Jsem čuměla jak puk… :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
31.1.12 11:29

Holky a to nic proti tomu co dělá ten můj…on si neustále odděluje od sebe kulky, pořád tu ruku má tam dole a pořád si tam šnupe, to je zlozvyk :zed: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.12 11:29
tyynka píše:
Faktem je ale je, že vztah je o kompromisu a tak by se mohl taky snažit ti vyjít vstříc, pokud jsi ho třeba aspoň ze začátku upozorňovala taktně a hned na něj nevylítávala.. Tohle bude asi jedině o domluvě a nějakém společném řešení, i když např. s tím dýcháním asi opravdu nic nenadělá.. :)

Ono i příliš časté taktní upozorňování leze na nervy. Mě vadilo při usínání mužovo funění, vždycky jsem se na posteli tak dlouho mrskala, až se trochu probral a otočil se. Nakonec říkal, že se bál vedle mě usínat, že zas budu mít problém. Pak se kvůli malýmu odstěhoval z ložnice, aby se vyspal a když teď zase spíme spolu, tak už mi nic nevadí - jsem tak unavená, že by mi mohl tleskat u hlavy a já bych stejně usla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.1.12 11:31
Vanesanka píše:
Holky a to nic proti tomu co dělá ten můj…on si neustále odděluje od sebe kulky, pořád tu ruku má tam dole a pořád si tam šnupe, to je zlozvyk :zed: :lol: :D

to se musi, kazdej chlap si musi alespon dve hodiny dene pohrat s kamaradem, pry :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.1.12 11:31
lucie.t píše:
jee ja se bavim, pardon :mrgreen:ten muj taky desne dlouho micha kafe, tam se totiz musi vytvorit ten spravny vir, si kolikrat myslim, ze uz prodre hrnecek.
vytaci me jeho puntickarstvi v nekterych vecech. ma treba uchylku na mazani bot, porad chodi a kouka, ktere boty by jeste namazal, nejdriv se musi nechat nahrat nejlepe na slunicku (poponaset je aby na ne nepadl stin), namazat a zase nahrat… dokaze si roztirat krem po celem tele pul hodiny, ma i pletovy :roll: ja se nenamazu jak je rok dlouhy a on takovouhle proceduru

No prave,vir,ja jen cekam kdy to pretece,vsechny hrnicky od Nescafe maji drahy po lzicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
31.1.12 11:32

Dobrá diskuze :-). Se zlozvykama je to těžký. Mě na tom mym opravdu vytáčí snad jen, jak strašně v noci chrápe, ale za to nemůže a vlastně taky když si nedá říct a musí s klukama blbnout před spanim, ale to jsem vyřešila tim, že si je pak uspává sám. Ale u nás to mám tak, že já jsem celkem takovej ten cholerik, co vylítne (samo i kvůli blbosti) a vzápětí o ničem neví, tak to si říkám, že ten můj je zlatej, když to neřeší a vlastně si zvyknul :hug: . Kdo z nás je dokonalej? Ale zakladatelko, jestli tě takhle dráždí už před svatbou, tak po svatbě to na 90 % lepší nebude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
terinka4444 píše:
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu :zed: :zed: :zed: :zed: taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Jsem zvědavá na rady.

Hehe, vyklop mu jogurt z kelímku do misky, třeba tě nebude štvát škrábání misky :mrgreen: :mrgreen: Njn, mě taky štvou pitomosti, jako že přítel srká horkou polívku, tak mu nadávám, on to pouští druhým uchem ven, popř mě pošle kamsi a jsme oba spokojení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288

Můj přítel taky neustále místo smrkání natahuje, vím, jak je to nepříjemné, ale ví, že mně to štve a tak když mu řeknu, at to nedělá, tak bud udělá naschvál, na což mu nic neřeknu, a nebo to přestane dělat. Samozřejmě jen na krátkou chvíli, protože za chvíli je to tu zas :D. A nejde si na to zvyknout… bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 11:33

Jezis to ste me uklidnily, ani nevite jak :hug: jako on se snazi, to zas jo, ale je to chlap a nezvladne delat vic veci najednou, takze kdyz ji treba u televize, tak nezvladne vnimat televizi a myslet nato aby nemlaskal :lol: zkusim teda priste odejit do jineho pokoje, treba to pomuze :lol: nejhorsi to je na nejake navsteve, hlavne u jeho rodiny, to mu nemuzu nic rict a ani nikam odejit, hrozne muka :cert:

• Citovat
  • Upravit
3278
lucie.t píše:
Vanesanka píše:
Holky a to nic proti tomu co dělá ten můj…on si neustále odděluje od sebe kulky, pořád tu ruku má tam dole a pořád si tam šnupe, to je zlozvyk :zed: :lol: :D
to se musi, kazdej chlap si musi alespon dve hodiny dene pohrat s kamaradem, pry :roll:
8o Jo? To se musí? Tak to teda čumím, já to nevěděla fakt 8o :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
máš pravdu, vedeš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vanesanka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
31.1.12 11:34
Vanesanka píše:

To taky znam a pak si skrabe v hlave a jde si namazat chleba. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria