Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
31.1.12 11:11
terinka4444 píše:
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu :zed: :zed: :zed: :zed: taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Jsem zvědavá na rady.
:mrgreen:
takovy blbosti dokazou vytocit nejvic
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.12 11:12
Nefunguje, koupila jsem ten kilový v tom velkém kýbli, snědl ho půlku a co myslíš, škrábal ty boky, kde už nebyl jogurt, že prý to tam přeci nenechá :zed: :zed: :zed: byl u nás tchán a že by si dal tu zakysanou smetanu, co mám v lednici, že mu dělá dobře na žaludek, tak mu ji dám, on to dojí a co myslíš že dělal s tím kelímkem :zed: :zed: :zed: :zed: jen jak to píšu slyším ten zvuk, jak ta lžička jede po tom plastu. :zed: :zed: :zed: A ráno jsem v koupelně, manžel snídá s ppětiletou dcerou a slyším: Nemůžeš to vyškrábat, koukej, koli ti tam zůstalo jogurtu, on to ještě naučí i to dítě :zed: :zed: :zed: :zed: asi budu taky potřebovat psychiatra :mrgreen:
Vanesanka píše:
terinka4444 píše:
Nejsi magor, ale jak to vydržet,, to nevím, ale jak kdybys psala o mně, my jsme spolu od mých 15-ti, takže 21 let, z toho posledních deset let mě každé ráno dráždí, když snídá. Snídá jogurt a pak vyškrabuje kelímek, on ten prázdný kelímek škrábe snad 10minut, poškrábe, přísahám, že na té lžičce už nic není, šup lžičku do pusy a škrábe znovu a znovu :zed: :zed: :zed: :zed: taky je to perfektní manžel, ale ať neškrábe ten zpropadený kelímek :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
Jsem zvědavá na rady.
:lol: :lol: :lol: Tak taky jsem se musela zasmát, ale radu bych měla: Dej mu do ruky druhý jogurt, třeba má málo a nemůže se nabažit té pochoutky :mrgreen: :lol: :mrgreen: Že by dával najevo, že chce nášup? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
31.1.12 11:12

Myslím si,že každý má něco.Když ten tvůj přítel ví,že to dělá,tak proč se nesnaží to nedělat a zbytečně tě nedráždit.
Zkus mu říct toto.
Tady na to asi žádná rada není.Musí se to odnaučit anebo ty si nato musíš zvyknout.
Držím palce a pevné nervy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
31.1.12 11:14

Magor nejsi,ale člověk si snad časem zvykne na všechno.Ten můj zas všude nechává naházený hadry,nebo mě fakt vytáčí,když si jde mýt ruce do koupelny a než by si vzal ručník klepe to na zem a jsou všude pak vidět kapky a je mokro :zed: A nemluvě o jeho šíleným chrápání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
31.1.12 11:16

Mne toho teda taky vadi na manzelovi spousta, ale vzdycky je to PMS. :) :oops:
Pak to prejde a zase si niceho ani nevsimnu.
No a za nejake 3 tydny to zacne nanovo. :roll:

• Citovat
  • Upravit
378
31.1.12 11:16

Magor nejsi…já to měla u bývalých taky tak, prostě to co mě na nic přitahovalo nějak odešlo a nastoupilo toto :lol: Vadilo mi jak mluví, chodí…no taky na Chocholouška. I u manžela to na chvíli přišlo, ale pak to bylo zas OK, asi nějaká krize :lol: Kamarádka byla s přítelem dlouho na rozchod a jednou večer byli u něj, a poslední kapka pro nic byla, když začal jíst jablko. Prostě jak to žváchal, jak to křupalo, no říkala že to byl konec, prostě se jí tím úplně zprotivil, odešla a už se nevrátila. Podotýkám teda že byli na rozchod dlouho předtím. Takže magor nejsi, bývá to i jinde, to bysme museli být magoři skoro všichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
31.1.12 11:17

Tak u nas mam zlozvyk zase ja, ze si nikdy neberu pecivo a talirek a tudiz drobim na stul… Manzela to desne vytaci. Jenze ja si to pak vzdycky uklidim, tak nechapu, proc si nemuzu v klidu drobit. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.12 11:18
terinka4444 píše:
Nefunguje, koupila jsem ten kilový v tom velkém kýbli, snědl ho půlku a co myslíš, škrábal ty boky, kde už nebyl jogurt, že prý to tam přeci nenechá :zed: :zed: :zed: byl u nás tchán a že by si dal tu zakysanou smetanu, co mám v lednici, že mu dělá dobře na žaludek, tak mu ji dám, on to dojí a co myslíš že dělal s tím kelímkem :zed: :zed: :zed: :zed: jen jak to píšu slyším ten zvuk, jak ta lžička jede po tom plastu. :zed: :zed: :zed: A ráno jsem v koupelně, manžel snídá s ppětiletou dcerou a slyším: Nemůžeš to vyškrábat, koukej, koli ti tam zůstalo jogurtu, on to ještě naučí i to dítě :zed: :zed: :zed: :zed: asi budu taky potřebovat psychiatra :mrgreen:
Vanesanka píše:
terinka4444 píše:
Jsem zvědavá na rady.
:lol: :lol: :lol: Tak taky jsem se musela zasmát, ale radu bych měla: Dej mu do ruky druhý jogurt, třeba má málo a nemůže se nabažit té pochoutky :mrgreen: :lol: :mrgreen: Že by dával najevo, že chce nášup? :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
31.1.12 11:19
terinka4444 píše:
:lol: :lol: :lol: Tak to mě dostalo!! :lol: Ale nezávidím s mou výbušnou povahou bych to asi dlouho nevydržela.
Ale jinak taky mě chlap pořád něčím prudí. Nejvíc asi tím jak chodí jako slon! Když ho zavolám, že něco potřebuju, tak z druhé strany bytu se přítí dusající mamut! A to je běžně, jen tak si podupe, nebo do něčeho začne bubnovat( a to úplně nejvíc nesnaším, když do něčeho tříská!To mám pak chuť třískat s ním :zed: :zed: :zed:) Snažila jsem se mu to už xkrát vysvětlit, vymluvit a nevím co všechno. A stejně nic.Po řád to dělá i když, jakmile si to uvědomí, tak se tváří jako nevinné štěně :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.12 11:20

Nebereš náhodou HA? Tohle jsem měla, když mi přestala sedět dlouhodobě braná HA, málem jsme se rozvedli :roll: Všechno bylo špatně, právě i takový ty drobnosti, krávoviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
31.1.12 11:21
Dadulina píše:
terinka4444 píše:
:lol: :lol: :lol: Tak to mě dostalo!! :lol: Ale nezávidím s mou výbušnou povahou bych to asi dlouho nevydržela.
Ale jinak taky mě chlap pořád něčím prudí. Nejvíc asi tím jak chodí jako slon! Když ho zavolám, že něco potřebuju, tak z druhé strany bytu se přítí dusající mamut! A to je běžně, jen tak si podupe, nebo do něčeho začne bubnovat( a to úplně nejvíc nesnaším, když do něčeho tříská!To mám pak chuť třískat s ním :zed: :zed: :zed:) Snažila jsem se mu to už xkrát vysvětlit, vymluvit a nevím co všechno. A stejně nic.Po řád to dělá i když, jakmile si to uvědomí, tak se tváří jako nevinné štěně :pocitac:
Že dusající mamut :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Promiň, pobavilo mě to a jsem ráda že nás postižených je tady víc! :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
31.1.12 11:23
74paja píše:
Tak u nas mam zlozvyk zase ja, ze si nikdy neberu pecivo a talirek a tudiz drobim na stul… Manzela to desne vytaci. Jenze ja si to pak vzdycky uklidim, tak nechapu, proc si nemuzu v klidu drobit. :nevim: :lol:
Brát si pečivo bez talířku je zlozvyk? :think: Mne zas točí, když manžel jí bábovku lžičkou a učí to i děti :twisted:

Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
tterka píše:
Bože, já už deset let rozdýchávám to, že neumí (né, že neumí, jeho to prostě jen nenapadne :zed: :zed: :zed: ) dát dolů záchodové prkénko :zed: :zed: :zed: . Mě to strašně vytáčí a jeho to snad baví :zed: .
A mlaská ze spaní, ale s tím nic nenadělám :lol: , takže mě to ani tolik neštve. Ale věci, u kterých je bdělý a ví, že by je měl dělat jinak mě to fakt štve…
Ale nejvíc ten záááchoooddddd :cert: :lol: :cert:
tak jako ty mu ho také nedáváš zpátky nahoru je to ten samý pohyb:D :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394

Zkusila bych si vždycky říct, že mám taky určitě plno zlozvyků na které mě on neupozorňuje a tiše je toleruje.. A tak o nich nemusím třeba ani vědět ;)
Jinak bych zkusila třeba odejít, kdyby mě něco hodně točilo, třeba to posmrkávání, já nevím, já si do kuchyně umýt nádobí nebo tak něco, trošku se uklidnit a nenechat se tím vydráždit..

Faktem je ale je, že vztah je o kompromisu a tak by se mohl taky snažit ti vyjít vstříc, pokud jsi ho třeba aspoň ze začátku upozorňovala taktně a hned na něj nevylítávala.. Tohle bude asi jedině o domluvě a nějakém společném řešení, i když např. s tím dýcháním asi opravdu nic nenadělá.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.1.12 11:24

Jinak mě taky točí tisíci různými způsoby, ale jsem celkem v klidu a někdy se stane, že ani nic neřeknu :lol: Třeba dneska si přines boty, které na sobě dlouho neměl, přišel ke dřezu, bafnul houbičku na nádobí a začal si jí drbat celý vršek bot :zed: Tak jsem jenom polkla a v duchu si opakovala: „pod dřezem je spousta nových houbiček, pod dřezem je spousta nových houbiček, …“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí