Přítel alkoholik

Anonymní
31.1.12 08:54

Přítel alkoholik

ahoj, anonymitu snad pochopite a prominete.

nema smysl vypisovat jak jsme se poznali atd protoze to by byla vcelku ztrata casu, meli jsme zkratka uplne normalni vztah. pritel kdysi hodne pil ale v dobe kdy jsme se poznali a co jsme spolu byli tak v podstate nepil (pivo k obedu, zadny chlastacky).

v dobe tehotenstvi se k piti vratil (ex mu delala naschvaly a on to neustal) a nejak se toho zase chytil. v okoli nemame skoro zadne hospody, jen jednu hernu a jelikoz chodil do herny tak zkusil si parkrat zahrat,.. ze zacatku parkrat vyhral a od te doby tam jen sype, klasika,.. (uz to stalo okolo 300tisic a to nepocitam dalsich cca 300 co dluzi) -penize na splaceni dluhu ma ale zatim to nezaplatil-takze asi tak.

po porodu prcka mesic nepil a pak to zase zaclo. a ted o vikendu byl vylitej jak vaza :zed: vubec si nic nepamatuje ale ja bohuzel ano, ztratil cca 45tisic, 15 utratil a mel hnusne kecy (na otazku proc jde pit misto toho aby byl s rodinou byla odpoved ,,uz se uklidni ty kudo,, a natahoval se ze mi da pesti) rano mi rekl at se sbalim a vypadnu a mel dalsi slovni prujem o tom jaka jsem kuva, s*ine atd. proc to rekl nevim, fakt jsem mu nic neudelala :nevim:

kdyz me videl jak sebe a prcka balim tak se rozbrecel a uz dva dny se mi omlouva jakej je debil a ze se boji ze fakt odejdu. vi ze mi ublizil ale lecit se nechce protoze ,,on prece pomoc nepotrebuje, zvladne to sam,,.

ten vikend byl opravdu extrem ale bezny kecy slycham denne, jakoze jsem ku*va a s kym si to furt pisu (pisu si s mamkou, pta se me na mimi a i se o nas dost boji). chodi za mnou i kdyz jsem na zachode aby si zkontroloval s kym si pisu, furt mi leze do mobilu, do veci atd. chorobnej zarlivec :zed:

vaham jestli odejit. omluvil se ale ja se bojim a nechci tu byt. mam moznost se vratit k rodicum a udelat si u nich byt. neni t tam zadna slava ale radsi mit hnusnou koupelnu a ne prilis idealni bydleni nez se furt stresovat.

vim ze neudelal nic tak katastrofalniho, proste se zlil, ale jsem mama ktera se boji aby jednou neublizil i prckovi.. :|

ja porad nevim co dal, vzdycky jsem odsuzovala kdyz zenska ,,neudrzi rodinu,, ale ted kdyz jsem sama v tyhle situaci tak chci utect nekam pryc.. uz mi tu neni dobre a bojim se o nase mrně :(

omlouvam se za zmatenost, nejak se mi to blbe pise tak snad je to aspon trochu srozumitelny.

takze otazka odejit nebo zustat a cekat co bude dal? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2608
31.1.12 09:01

Ja myslim, ze sis odpovedela ROZUMNE sama!!! Odejdi k rodicum, mas sanci, vyuzij ji..........hodne holek ji nema a dal trpi, at fyzicky ci psychicky. Nenech si nadavat a zatahovat se jeste do vetsich dluhu, to je zivot o nicem…A to nejdulezitejsi- chran sve dite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632

pryč od něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik

to není o neudržení rodiny ale o zdraví! Být tebou,mažu odtama co ti nohy stačí. zvlášť když máš kde bydlet! spousty takových holek zůstane jen proto že nemají kam jít a ty můžeš! Využij to!!! Kecy o tom jak to zvládne sám si může strčit… tohle snad ještě nikdo nedokázal! Sbal se,uklidni,užívej prcka a on at jde na léčení,pak mooooožná bude mít to jeho "promin,jsem debil " váhu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.12 09:08

jinak mimi ho nema v rodnym liste. papirove je bez otce. mam ho tam nechat napsat nebo ne? na jednu stranu jsem v podstate bez penez, jsme na 4lete.

kdybych ho napsala budeme mit pres nej 3letou variantu rodicaku a narok na alimenty ale zas abych kvuli tomu dite nemusela za par let ,,pujcovat,, opilci na vikendy domu :nevim:
nebo se pak pripadne da rict ze je alkoholik a ze ho tam na vikendy nedam ze prijde na navstevu k nam kdyz ho bude chtit videt ?

• Citovat
  • Upravit
1166
31.1.12 09:15

Proc se jeste po tomto ptas jestli ho napsat jako otce????
V zadne pripade, ze je alkoholik muze rict jen psychiatr,aby to melo nejakou vahu. Pokud nema za sebou leceni nebo nejaky zaznam tak na to nebude nikdo moc brat ohled. Bez od nej pryc nez neco udela tobe nebo malymu. Na co bude prckovi mama,kterou tata zmrzacil. Neres to az se neco stane,ale predchazej tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.1.12 09:19

Nad čím přemýšlíš? Už kvůli dítěti okamžitě od toho člověka pryč. Přece nechceš aby tvé dítě vyrůstalo v něčem takovém jako že sprostě nadávat je normální, být opilí je normální a myslím že to nebude dlouho trvat a začne tě bít. Ještě dnes se zbal a pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 09:20

mapos - driv se lecil takze dokazat to by nebyl problem.
na 4lety nemame sanci to fin. zvladnout :?

• Citovat
  • Upravit
573
31.1.12 09:25

Dala bych tomu pár dní. Odjeď k rodičům, ale nic neuzavírej definitivně. Prostě bych si dala oddechový čas, třeba týden, na rozmyšlenou, pak bych se asi vrátila ale s tím, že je to podmínečně… Ještě jednou a báj báj… a pak už bych byla neústupná. Pokud mu o vás fakt jde, zvládne to, i za cenu vyhledání odborný pomoci. Pokud ne, není co řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
31.1.12 09:26

Milá anonymko,musíš pryč!!:-( můj ex taky začal pít,pak mě zmlátil a ne jednou.Kdybys něco potřebovala.včetně rady piš mi SZ.Helča :srdce:
PS:neboj se zvládneš to.Bez něj lépe než s ní než vás zničí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
31.1.12 09:27

dá se to zvládnout i finančně.Jsem s dcerkou sama a ted jí je 20měs.
Sama jsem už hodně dlouho a byt svůj nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
31.1.12 09:30

Pokud nejste manželé, tak gratuluju, že tě nemůže stáhnout do těch svých dluhů (a jistě bude přibývat). Já bych od něj odešla. Dnes. Vždyť pokud to bude dobré, můžete randit, užívat si s malým, vídat se každý den :nevim: . Pokud bude pít, bude agresivní, napadat tě - máš bezpečné zázemí u rodičů a hotovo. Vím, že se říká „v dobrém i ve zlém“, ale sama jsem v takové situaci byla (bez dětí naštěstí) a nevím, jak při takovém člověku stát, když má jen řeči a roky nic neřeší. Naopak tvůj odchod je asi ta jediná věc, která by ho mohla dokopnout ke změně.

A jsem přesvědčená, že kde se chlap jednou natáhne, že ti vrazí, tak to v něm je a ty rány jednou přijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 09:32

helco a jak to zvladate? ja bych ze 3800 nevysla ani nahodou, jen skolu mam 3000,– :? chybi mi uz jen rok tak se mi to nechce vzdavat :think:

• Citovat
  • Upravit
3839
31.1.12 09:32

co čekáš? že se změní? pokud ano, jsi naivní. pokud ne - odejdi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
31.1.12 09:37

Já bych to tak zhurta zase nebrala. Zkusila bych ho dokopat k léčbě, případně mu jinak pomoci, sám to evidentně nezvládá, ale je to proboha taky člověk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí