Přítel alkoholik

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
4.2.12 20:25
katalyzator píše:
Ano, zklamání … takhle jste si to asi nepředstavovala, viďte… takové prázdno v sobě člověk má … pusto

To chce čas,ked emocie vyprchaju, je dobreže našla prakticku pomoc. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
4.2.12 20:37
Anonymní píše:
lleennttiillkkaa píše:
Anonymní píše:
od rana se pila vodka, pri odchodu jsem dostala mirne na tlamu a psa mi chtel hodit z okna ze 7myho patra. Pozdeji zacal svlikat malyho ze to obleceni platil on at si ho odnesu nahyho. Utekla sem se psem, kocarem a dvackou v kapse. Jsem u taty, jel koupit malymu postylku. Uklizim, brecim ale jsem z veskery lasky jsem vylecena.
tk tohle si vytiskni a nalep na vchodový dveře zevnitř pod kukátko. Až zazvoní u dveří a ty se koukneš kukátkem, tak si hnedka přečteš co ti udělal a můžeš ho poslat do křoví.

Zatim doufam v to ze si sem ani nedovoli. Psa budu vencit na zahrade a k dr jedine s doprovodem. Mam totiz v kalendari v byte kdy kde mam doktory tak aby si nepockal az tam pujdem. Snad ne.

V rodnym listu neni a ja uz ho videt nechci, takze si pozadame o porodny a koupim si pro malyho vse znova, nemame nic. Vite nekdo kdy chodi rodicak? Ma mi prijit prvni a potrebuju koupit aspon monitor dechu a poradnou perinu malymu.

Jinak tata skvelej, koupil malymu postylku, matraci a topeni k pelisku. Je zabalenej v dekach z kocarku a spinka, tak snad je spokojenej.

Silene me sere jak sem dopadla, je to tezsi nez jsem cekala ale ulevilo se mi. Po dlouhy dobe jsem se v klidu najedla a muzu byt aspon trochu v klidu. Zatim jsem uklidila jen loznici ale i tak je to dobry, aspon mame kde spat. Pesanovi tata koupil misticku a konzervu, tak se napapala a spinka u topeni, vypada spokojene, je rada ze uz ji nikdo nebije a nerve na ni kdykoliv se pohne.
**MOC DRŽÍM PALCE A POSÍLÁM HODNĚ SÍLY,BUDEŠ JÍ POTŘEBOVAT :srdce: :srdce: **
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.2.12 20:56

Teda holka, nezavidim Ti. Drzte se a ver, ze bez nej Vam bude lepe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
4.2.12 20:56

...

Jistě. Chce to čas. Dopřejte tedy ten čas - i tomu zklamání. Neutíkejte před ním, nebojte se ho, toho zklamání. Patří tam. Je to v pořádku. To, co cítíte, je v pořádku. Vy sama jste v pořádku, Vy i malý. Je to blbý - ale to, co kolem toho prožíváte, to je úplně a naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
4.2.12 21:14

...

A mimochodem, dneska tedy budete spát poprvé na novém místě, že? Nebo malej určitě, jak si vzpomínám. Takže, co se Vám bude zdát, to se splní, říká se. A malýmu taky :-) Copak se mu asi zdá..co myslíte…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.12 21:36
Laaja píše:
Ach bože, musím říct, že mi z toho běhá mráz po zádech. Hlavně, že jste všichni v pořádku a v bezpečí.
Jen mě tak napadlo, ty určitě máš klíče od bytu, tak co si tam zajít pro svoje věci a věci malého až tam chlap nebude a ještě v doprovodu nějakých kamarádů a tatínka. Bych mu nic nenechala, haj.lovi!

Nemam, ty sem musela hned odevzdat. At se tim udavi dement. Kdyz nam to bude chtit dat tak at to priveze a tata si to od nej vezme, jestli ne tak je mi to jedno, na vecech mi nijak nezalezi. Mam tam fotak, pas, rodny listy, obleceni a malej vsechno ale je mi to uz jedno, hlavne ze jsme pryc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.12 21:46
katalyzator píše:
A mimochodem, dneska tedy budete spát poprvé na novém místě, že? Nebo malej určitě, jak si vzpomínám. Takže, co se Vám bude zdát, to se splní, říká se. A malýmu taky :-) Copak se mu asi zdá..co myslíte…:-)

Doufam ze si ve svem snu preje aby tatinek nastoupil na lecbu a za pul roku se nam zase vratil takovy jaky byl a mohlo se zacit s cistym stolem.

• Citovat
  • Upravit
5077
5.2.12 08:47

Ahoj,
já už bych s takovým člověkem i po vyléčení nejspíš nechtěla mít nic společného. Abych se musela zbytek života bát a stresovat, kdy to začne nanovo, tak to bych fakt nechtěla.
Jinak pas, rodné listy apod. bych rozhodně zpátky chtěla, i kdybych pro to měla poslat tátu. Aby toho tvůj ex nezneužil a nenapůjčoval si na vás nějaké peníze. Oblečení ať si nechá, šlo by mi o ty doklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1513
5.2.12 09:11

Ale teď už to bude jenom lepší, to nejhorší už máš za sebou. Už jsi udělala ten krok, kdy jsi se odpoutala. Je to těžký, ale pamatuj bude líp :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.2.12 14:23

Ty bláho 8o Tak jsem čekala výměnu názorů,ale takovéto drama 8o 8o 8o No,teď už bude líp a líp- :hug: Hlavně to vydrž a nedej na jeho sliby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
5.2.12 15:18

Ahoj,

přečetla jsem si celou diskuzi..udělala jsi dobře,že jsi odešla!Ale ani neuvažuj o návratu k takovému chlapovi.Zničila by jsi sobě a malému život!
Můj ex taky hodně pil,asi také alkoholik,napadl mě a zlomil nohu,škrtil ručníkem týden po porodu.Nyní jsem sama a je mi lépe!Mysli na sebe a na malého na něj a žádné kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
5.2.12 17:53

Udělala jsi dobře,ruce od něj pryč.Buď ráda,že máš kam sklopit hlavu.Já žila s gamblerem a ted budu podávat rozvod,máme spolu skoro 3 leté dvojčata.Žily spolu 4roky a před tím 4roky chodily.Taky rád chodil do hospody s kamarády.Ale on zase byl hodný,nikdy by mě neuhodil.Ale lhal kudy chodil,samá půjčka,samé dluhy,já o tom vůbec nevěděla,několikrát jsem ho vyhodila a vyhrožovala,že se s ním rozvedu,stejně nedal pokoj,nakonec šel na léčení,ale pak udělal další průser a to už byla konečná.Vůbec mu nevadilo jestli mám peníze na mlíko atd.Ted mám klid,vůbec se nestresuji a moje rodiče mi taky pomohli. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
5.2.12 18:33

...

Jo, vztek příjde - a už je tu :-). Jak, klíče odevzdat - to je jeho byt? A i kdyby, doklady jsou jednoznačně Vaše, to se okecat nedá :-). Tak pro ně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 07:53

ahoj tak se zase hlasim.

chlap zacal chodit k psychologovi a pristi tyden ma zase dalsi ,,terapie,,.
uz dvakrat tu byl za malym, jen na chvilicku ale celou dobu ho objimal a brecel nad tim jakej je idiot ze to takhle cely po…

vim ze jsem se na to asi mela uplne vykaslat ale pokud ma jeden clen z rodiny problem tak by mu ti druzi asi meli trochu pomoct a ne ho nechat samotnyho. tim ho neomlouvam ale zas na druhou stranu piti je nemoc,…

• Citovat
  • Upravit
6193
9.2.12 07:57
Anonymní píše:
ahoj tak se zase hlasim.

chlap zacal chodit k psychologovi a pristi tyden ma zase dalsi ,,terapie,,.
uz dvakrat tu byl za malym, jen na chvilicku ale celou dobu ho objimal a brecel nad tim jakej je idiot ze to takhle cely po…

vim ze jsem se na to asi mela uplne vykaslat ale pokud ma jeden clen z rodiny problem tak by mu ti druzi asi meli trochu pomoct a ne ho nechat samotnyho. tim ho neomlouvam ale zas na druhou stranu piti je nemoc,…

Psala jsem ti,že to ještě nedokážeš…musíš k tomu dospět,párkrát se vrátíš,spálíš a nakonec stejně odejdeš.Jen kluk bude o trochu větší a ty dlší dobu neštastná,škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí