Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
terinka4444 píše:
jé taky čůráš vsedě? Tak to jsem ráda, jsem to sem ani nepsala, aby můj manžel nebyl úplný exot, on to dělá, čímž čůrá na mísu, nečůrá kolmo dolů, ono to stříká a je občůrané prkýnko zespodu, že? Paráda. Ale jelikož záchod myje on a to jednou denně, držím ústa a nekomentuju, jen jsem ráda, že to taky ještě dělá jiný chlap
Můj chlap doma taky čůrá v sedě.
![]()
holky díky za tuhle diskuzi, uvědomila jsem si, že v tom nejsem sama, a tím pádem mě ty jeko zlozvyky serynkají trošku míň ![]()
Jo a můžete mi říct, jestli chlap některé z vás má problém s oblíkáním ponožek? Můj manžel je schopnej si dávat jednu ponožku i několik hodin (pokud nikam nespěchá) - každý ráno mám chuť mu je sama na ty nohy narvat ![]()
RyBANA píše:
Jo a můžete mi říct, jestli chlap některé z vás má problém s oblíkáním ponožek? Můj manžel je schopnej si dávat jednu ponožku i několik hodin (pokud nikam nespěchá) - každý ráno mám chuť mu je sama na ty nohy narvat
S oblékáním ne, ale dost často má každou jinou a i naruby..O trenkách naruby nemluvě - to si děláme vždycky srandu, kde že se to jako svlékal, že to natáhl pak naruby..( ale u něj je jistota, že to blbě natáhl už doma ![]()
alli_li píše:
Tema hodne k zasmani. Snad nas ty chlapy taky takhle nepomlouvaj :- D
To ten muj ma taky plno zlozvyku za ktery bych ho uskrtilaKdyz prijde domu sunda ty jeho smradlavy ponozky a hodi pres zidli v jidelne
, chodi curat do umyvadla a kdyz si povidame a on potrebuje kliddne jde i do drezu :- D A nad kazdym jeho zlozvykem se musim vzdy denno denne usmivat
Příspěvek upraven 01.02.12 v 14:33
RyBANA píše:
Jo a můžete mi říct, jestli chlap některé z vás má problém s oblíkáním ponožek? Můj manžel je schopnej si dávat jednu ponožku i několik hodin (pokud nikam nespěchá) - každý ráno mám chuť mu je sama na ty nohy narvat
No jako chcaní do umyvadla nebo dřezu je hodně sada
![]()
Taky si přestávám stěžovat ![]()
Můj taky čůrá v sedě a taky máme ze spodu zechcaný prkýnko.A k tomu,že neumí hledat věci mi řekl,že chlapy za to nemůžou,protože maj tuneloví vidění.
Super diskuze, válím se smíchy. Nejlepší je škrábání kelímku.
Močení do umyvadla bych teda nezvládla, ten by letěl.
alli_li píše:
To ten muj ma taky plno zlozvyku za ktery bych ho uskrtilaKdyz prijde domu sunda ty jeho smradlavy ponozky a hodi pres zidli v jidelne
, chodi curat do umyvadla a kdyz si povidame a on potrebuje kliddne jde i do drezu :- D A nad kazdym jeho zlozvykem se musim vzdy denno denne usmivat
Teda promiň jo ale ty potom v tom dřezu myješ nádobí? ![]()
Ale mám kamarádku, teď už je rozvedená ale její ex o víkendu ležíval na gauči a asi se mu nechtělo jít „až“ na záchod tak se vyčůral do flašky od sprite.Ona to nevěděla a večer si sedla k televizi a napila se…okamžitě se rozváděli
jako je to hnus ale kdyby to udělal aspoň do flašky od coly… ![]()
EE píše:alli_li píše:
Teda promiň jo ale ty potom v tom dřezu myješ nádobí?
Ale mám kamarádku, teď už je rozvedená ale její ex o víkendu ležíval na gauči a asi se mu nechtělo jít „až“ na záchod tak se vyčůral do flašky od sprite.Ona to nevěděla a večer si sedla k televizi a napila se…okamžitě se rozváděli
jako je to hnus ale kdyby to udělal aspoň do flašky od coly…
Tak tohle už nejsou zlozvyky, ale přímo nechuťárny ![]()
Nooo, tak koukám, že mi asi přestane vadit zvednuté prkénko
![]()
Zjišťuji, že by mohl mít i horší zlozvyky ![]()
(Ale i tak mě s tím prkénkem prudí - o to hůř, když to učí i syna
a potom se dohadují, kdo byl na záchodě poslední, abych věděla, kterému mám zase vynadat. Stejně je mi to k ničemu
).
Pak mě strašně vytáčí tím, že si napustí plnou vanu, hodinu se tam rachtá, ale pak nemá dvě minuty čas, aby jí po sobě umyl
![]()
Denně po něm umývám vanu - nesnáším, když jsou tam mastné pruhy.
A také mu denně opakuji, ať mi nezacákává to zrcadlo v koupelně - čistí si zuby, zaprská ho, myje si ruce - zacáká ho,… Zabít ho je málo
![]()
No, a taky mě vytáčí, že vystrčí jazyk z huby a kouše si do něj, když se na něco soustředí - což je několikrát denně. Už jsem párkrát měla chuť ho bacit, aby se kousnul, a třeba by ho to potom přešlo - ale ještě jsem neměla odvahu
![]()
A často vylizuje talíře
(naštěstí jen doma
). Špinavý fusekle každý den leží na jeho pracovním stole a spodky za postelí. Nedávno jsem se vytočila, nechala je válet tam, kde je hodil a nic jsem mu nevyprala. Potom si blbec stěžoval, že nemá co na sebe… Jsem si myslela, že si pro příště bude pamatovat, že špinavé prádlo patří do koše - no jo, jsem naivka - nezapamatoval si to
![]()
A denně mu musím připravovat čisté spodky, jinak by byl schopný chodit v jedněch třeba týden - super výchova jeho maminky „proč by si měl měnit prádlo každý den, jednou za týden to u chlapů stačí“
![]()
No, a milion dalších věcí. Ale raději nad tím nebudu přemýšlet, protože bych pak začala zjišťovat, že mě na něm vytáčí tolik věcí, že ani nevím, proč s ním jsem
![]()
Ještě mě příšerně vytáčí to, jak je děsně chytrej. Všechno ví a zná a pak prohlásí, že si myslel, že…!!!! Vrrrrrrrr
Né, že by zavolal odborníkovi, který mu sám říkal, ať cinkne, když nebude vědět, to radši zavolá svý kamarády z okolí, kteří taky vědí kulový. Já mu říkám, zavolej odborníkovi, néééé, takže svoláme kamarády, ti mu řeknou nevíme, zavolej odborníka. Tak zavolá odborníka, ten mu poradí a zbytečně se s tím se…e půl dne!!
![]()
Pak mě vytáčí někdy jeho termíny, který používá! Občas s příměsí němčiny, kterou nesnáším!! Teď si zrovna na nic nevzpomenu, ale používá to už i jeho syn z prvního manželství a to fakt šílím!!!!!!!!
![]()
A co nesnáším úplně nejvíc, je jeho mluva. Mluví pomalu, furt samý ééééé, huhlá a má strašně monotónní hlas, takže když něco vypráví, já se přistihnu, že myslím na něco jiného a vůbec nevím, co říká.
To je snad nejhorší!!!!
A když se zeptám: Co si dáš k jídlu? Odpovím buď: éééééééééé (a 5 min ticho), nebo ticho, nebo nevím. Než ze sebe prostě něco vysype, tak už mě to snad ani nezajímá.
Když myje nádobí nevyždíme houbičku a neutře dřez! Když ho o něco poprosím, aby uklidil, udělá to vždy jinak…prostě špatně
A je strašně chytrej za volantem
Nesnáším dohadování s ním, když vím, že mám pravdu. Když přijdu s nápadem, tak to kritizuje a pak jde do hospody s kamarádem, ten má stejný nápad a najednou je to supr nápad a na mou prvotinu se jaksi zapomíná.
Jsme spolu 5 let, ale stejně je to
![]()
Jo a ještě hledání věcí: když mu řeknu, že je to ve skříni, otevře ji a koukne a už hlásí: Tady to néní. Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!! Tak jdu, podívám se do horní police, vytáhnu to (čumí to ze skříně, stačí zvednout hlavu!!!!!!!!!!). A jeho syn to dělá taky!!!!!!!!!!!! Někam něco odloží a hledá!!!! Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Mimochodem, dneska snídám jogurt, škrábu kelímek a děsně se tomu směju
…nikdy mi to nepřipadalo jako taková super sranda!