Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda holky, tak za vaší diskusi skládám velkou poklonu, takhle jsem se nezasmála ani nepamatuju
![]()
A to sem si řikala jaká bude při sobotě v práci nuda, ale tohle nemá chybu.
Ty chlapi jsou jak přes kopírák fakt, každej mezi kamarádama pan chytrej, ale doma má člověk pocit, že má nějaký neochočený zvířátko.
![]()
terinka4444 píše:
Tak co by mi ještě nejvíc ze všeho vadilo, tak to by bylo odpálkování a řeči o tom, že pánu tvorstva, nejlepšímu řidiči na světě, ničím spojku a převodovku. Po takových hláškách superhrdinů řidičů, mimichodem dohledej statistiku, kdo po celém světě jezdí jako dobytek a bourá, bych doma neuvařila ani večeři.
A jak zabránit ničení spojky a převodovky v tvých autech, tak na to je poměrně účinný a spolehlivý recept, kup jí její vlastní auto a jedno do zásoby, kdyby se první rozbilo, bude si huntovat svoje a tvoje budou bez poskvrnky A zkus někdy po sobě vysát drobky a hrnky odnést alespoň do kuchyně na linku, možná bude spokojenější a nebudeš jí muset podobnýma moudrýma hláškama odpálkovávat.
Statistika nehodovosti s timto jaksi nesouvisi (myslim to ze nekdo neumi se spojkou a radit)
Auto ji kupovat nebudu. Myslim si ze to nema cenu kdyz jej vyuziva jednou tydne. A propos, mohla by si jej koupit sama. Mesicne si tak 23 tisic korun vydela a ma to vpodstate jako kapesne protoze vsechno ostatni platim ja. Ona ma prave stran toho na starosti ten uklid, takova je dohoda
A me treba rozciluje tim, ze kdyz si chysta nejake jidlo tak vsechno nadobi co pouzije nasklada do drezu a umyje to az dalsi den. Coz mi docela vadi - drez plny spinaveho nadobi. Ale nikdy ji nic nevycitam, proste to z toho drezu naskladam do mycky a tu pustim. Jak jednoduche, neni potreba delat sceny ![]()
floyd pinkerton píše:terinka4444 píše:Statistika nehodovosti s timto jaksi nesouvisi (myslim to ze nekdo neumi se spojkou a radit)
Tak co by mi ještě nejvíc ze všeho vadilo, tak to by bylo odpálkování a řeči o tom, že pánu tvorstva, nejlepšímu řidiči na světě, ničím spojku a převodovku. Po takových hláškách superhrdinů řidičů, mimichodem dohledej statistiku, kdo po celém světě jezdí jako dobytek a bourá, bych doma neuvařila ani večeři.
A jak zabránit ničení spojky a převodovky v tvých autech, tak na to je poměrně účinný a spolehlivý recept, kup jí její vlastní auto a jedno do zásoby, kdyby se první rozbilo, bude si huntovat svoje a tvoje budou bez poskvrnky A zkus někdy po sobě vysát drobky a hrnky odnést alespoň do kuchyně na linku, možná bude spokojenější a nebudeš jí muset podobnýma moudrýma hláškama odpálkovávat.Auto ji kupovat nebudu. Myslim si ze to nema cenu kdyz jej vyuziva jednou tydne. A propos, mohla by si jej koupit sama. Mesicne si tak 23 tisic korun vydela a ma to vpodstate jako kapesne protoze vsechno ostatni platim ja. Ona ma prave stran toho na starosti ten uklid, takova je dohoda
A me treba rozciluje tim, ze kdyz si chysta nejake jidlo tak vsechno nadobi co pouzije nasklada do drezu a umyje to az dalsi den. Coz mi docela vadi - drez plny spinaveho nadobi. Ale nikdy ji nic nevycitam, proste to z toho drezu naskladam do mycky a tu pustim. Jak jednoduche, neni potreba delat sceny
Tak nevím, je nutné vnucovat své jasně mužské názory do diskuse s ryze ženskými názory?Máš člověče nějakej cíl ktereho tím chceš dosáhnout?Založ si diskusi „Alergický na manželčino neumyté nádobí“ tam si prosazuj názory pána tvorstva.
Fakt nchápu.. ![]()
Já (a mimochodem 99,9% diskutujících)jsem to vzala jako možnost si postěžovat a zároveň se výborně pobavit…mužským zlozvykům ZDAR!
terinka4444 píše:
Tak nevím, je nutné vnucovat své jasně mužské názory do diskuse s ryze ženskými názory?Máš člověče nějakej cíl ktereho tím chceš dosáhnout?Založ si diskusi „Alergický na manželčino neumyté nádobí“ tam si prosazuj názory pána tvorstva.
Fakt nchápu..
Já (a mimochodem 99,9% diskutujících)jsem to vzala jako možnost si postěžovat a zároveň se výborně pobavit…mužským zlozvykům ZDAR!
Mě chlapovo názory na neumyté nádobí nevadí..Má pravdu..Je jedno, jestli příšerné zlozvyky má ženská nebo chlap ne??
Jako kdyby to dělal chlap,tak to tady všichni odkývou, že je na zastřelení.. ![]()
Anonymous xy píše:
Ty máš nějakej mindrák, že v každým příspěvku píšeš o „pánech tvorstva“?
Mimochodem tak sexistickej příspěvek jako tenhle tvůj se jen tak nevidí.terinka4444 píše:
Fakt nchápu..
Já (a mimochodem 99,9% diskutujících)jsem to vzala jako možnost si postěžovat a zároveň se výborně pobavit…mužským zlozvykům ZDAR!![]()
![]()
Čtu tady manželovi diskuzi a říkám,vidíš,nejsem sama komu vadí mlaskání a stkání.A jeho odpověď?
A,že mi vadí,že ti to vadí,to ti nevadí
,no a tak má cenu se rosčilovat?Nemá,takže já hážu při jídle ksichty a mu je to fuk.
Jinak se dobře bavím. ![]()
A,že mi vadí,že ti to vadí,to ti nevadí
![]()
to je jak jsem jednou kamsi jela, mlha byla jak v pytli, poslouchám Impuls a tam nějaký řidič volal do dopravního zpravodajství a povídal: Tady je mlha jak hrom a oni vidí, že nic nevidí a jedou, jako by viděli ![]()
Moc jsme se pobavila …díky
![]()
U nás je to spíš opačně manžel nesnáší když jim (a to si myslím, že stoluju celkem obstojně) vadí mu když chroupám, salát, jablko, křehký chlebíčky nebo prostě když jen podle něho funim, dýchám moc nahlas piju nahlas a zakončí to tim, že jsme prostě hlasitej člověk ..já to tááák nesnášim
nesu si jídlo a už vidim ten jeho xsicht a vím, že zas bude mít kecy
jo a taky nesnáší jak klapu prstama po klávesnic když večer vysedávám tady na e-mimi ![]()
Já zas nesnášim když se ho zeptám co chce k jídlu on nevím něco udělej ..pak přijde a říká tohleee??? já chtěl to a to, nebo myslel jsem, že uděláš to.Nebo mě vytáčí, že když se mu třeba na pohled nelíbí jídlo co jedi děti, tak jim ho nedá
a dá jim jogurt.Nebo jak se o víkendu vyhajá pak vstane a začne okamžitě peskovat, že tady je bordel (je hroznej puntíčkář na rozházený věci od dětí atd, ale přitom nevytřená podlaha atd je mu fuk) Jo a poslední věc, neustále něco někam schovává v rámci úklidu, pak tvrdí, že to fakt neviděl a pak to najdu na totálně nestandartních místech a on mi odpoví no vidíš to
![]()
Díky za tuhle diskuzi, jsem ráda že v tom nejsem sama, připadala jsem si jako blázen a netolerantní fúrie ![]()
Mě nejvíc vytáří přítelovo popotahování, hlavně v noci když jde spát, dělo to do té doby než usne
Taky když po sobě občas neumeje záchod a když mu to připomenu tak dělá že neví o čem mluvím
![]()
Mrs.G píše:
No můj chlap je zase takový estét…u nás to čuně, co si nahlas krkne jsem já... Ale zase mě vytáčí, když jde na velkou…nevím teda, jestli to taky tak náhodou neděláte, ale já určitě ne. Já si prostě sednu na záchod, vyhovníkuju se, utřu dupu, spláchnu, umyju ruce a jdu…můj manžel z toho má hotový rituál. Většinou mi nejdříve oznámí, že jde konat velkou potřebu…pak se v koupelně chvíli prohlíží v zrcadle, jako jestli fakt funguje heslo „Jdu se vysrat z podoby“
. Načež natrhá asi půl metru toaleťáku a naháže to do záchoda…teprve pak si sedne, většinou do půl hodiny se vykadí, pak si utře zadek dalším metrem toaleťáku a pak spláchne…a většinou je strašně v šoku, jakto, že je ucpaný záchod a hovno nejde spláchnout…jako to je fakt na vraždu někdy
.
Tak to mě dostalo
Můj si bere knížku, protože tak je schopen strávit dopoledne, a taky mi to nezapomene oznámit že jde. A když se vrátí, tak ještě popisuje jaký to bylo
![]()
hehe,taky jswem to tu popisovala,ale ten muj mi to vola jeste do prace
a kdyz to udelam ja,ze mu to popisu,tak me rekne,ze sem prase!tak kdo tady je teda prase ![]()
Mně zas vytáčí věčně obalený věšák v malé předsíni, dává tam všechno co nosi - našpiněné věci, ale všechny 4 !! háčky na zdi jsou naprosto obalené vším možným. Když nadávám, tak to prý všechno nosí
oblečení do práce, džíny, mikiny, trika, oblečení se psy, do toho aspon troje tepláky, tři bundy, tašky, hovnopytlíky, pamlskovník, pešek…mně se tam nevejde ani bunda. A boty před dveřmi ( v paneláku u rohožky ) zůstanou tak, jak z nich vylezl, tzn. uprostřed rohožky a od sebe, jedna víc vepředu, grrr. O chrápání ani nemluvě - on přece nespí
A také mně vytáčí, že je líný se podívat do programu na pořady a přepíná kanály takovou rychlostí, že si ani nestačím všimnout, co to vlastně je ![]()
Jooo, a otevřený dveře na záchod, takže smrdí celá předsín. Pak lítá se sprejem jak čmelák, a to je ještě horší, jak se ty smrady promíchají.
lenulik píše:
Mně zas vytáčí věčně obalený věšák v malé předsíni, dává tam všechno co nosi - našpiněné věci, ale všechny 4 !! háčky na zdi jsou naprosto obalené vším možným. Když nadávám, tak to prý všechno nosíoblečení do práce, džíny, mikiny, trika, oblečení se psy, do toho aspon troje tepláky, tři bundy, tašky, hovnopytlíky, pamlskovník, pešek…mně se tam nevejde ani bunda. A boty před dveřmi ( v paneláku u rohožky ) zůstanou tak, jak z nich vylezl, tzn. uprostřed rohožky a od sebe, jedna víc vepředu, grrr. O chrápání ani nemluvě - on přece nespí
A také mně vytáčí, že je líný se podívat do programu na pořady a přepíná kanály takovou rychlostí, že si ani nestačím všimnout, co to vlastně je
tak s tim vesakem jak kdybys popisovala me,ale misto vesaku to davam na zidle v decaku,kde mame jidelni stul ![]()