Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
22.7.15 22:24
@Mischellinka píše:
Julia-E:ptas se co jsem delala kdyz si me prdnul do pusy? Sproste jsem mu vzdycky vynadala a kdyz to udelal naposled ten mesic pred tim, nez jsem ho vykopla, tak jsem ho prastila pres ptakaa kdyz me zacal nadavat ze jsem p. ica a zm. rd tak dostal po tlame:-)!Jako nic ve zlim, chapu, ze jsi to myslela v dobrym ale neodsuzuj nekoho, jen pro to, ze kapl na chlapka kterej byl blazen! Svim spusobem mas pravdu, ze jsem byla blazen asi taky, kdyz jsem s nim 5let vydrzela a nechala ze sebou manipulovat ale ted vim, jaka jsem byla pitoma a vzivote si uz tohle zadny chlap ke me nedovoli! Byla jsem slaboch a nemela sebevedomi! Ted uz vim co od zivota chci. Ale nemam rada, kdyz nekdo nekoho odsuzuje kdyz to nikdy nezazil. Jinak ti preji, aby byl tvuj vztah porad tak hezky a vaz si muze ktereho mas doma(tise zavidim:-) taky by jsem chtela takoveho potkat)a muzu ti rict, ze jsem bulila jak krokodyl, kdyz jsem si precetla jak se k tobe muz hezky chova. Skoda, ze takovych hlapu neni vic:-(mej se fain

To je teda páreček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
22.7.15 22:27

Jo a neodnáší si po sobě nádobí ze stolu (po obědě či večeři) Já mu to taky přestala odnášet a jednu dobu se mu to tam pěkně kupilo.. Bylo to kdo z koho, nakonec jsem vyhrála a od té doby si talíře odnáší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
22.7.15 22:33

Tak tohle je diskuze přesně pro mě :mrgreen:.
Já včera dokonce řěkla kolegovi v práci, že mlaská víc, než moje malé děti a jestli mu už někdo řekl, že je to neslušně.
Ale asi jsem bohužel jediná, komu to tam vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
22.7.15 22:51
@leryl píše:
Tak tohle je diskuze přesně pro mě :mrgreen:.
Já včera dokonce řěkla kolegovi v práci, že mlaská víc, než moje malé děti a jestli mu už někdo řekl, že je to neslušně.
Ale asi jsem bohužel jediná, komu to tam vadí :nevim:

Hele, mne mlaskani vadi u vsech, u mamky, u cizich lidi, u manzela, u deti, ktere za to treba ani nemuzou, protoze se teprve uci jist… :nevim: Ale uplne nejhorsi je muj tchan. Takhle jist jsem jeste nikoho nevidela/neslysela. Vzdycky uplne trpim, nastesti on to do sebe hazi tak rychle, ze je za dve minuty hotovej. :roll: Ale to srkani, hltani, takovy to vdechovani vzduchu, kdyz ji velkou lzici, brrr… Pak mu jeste zustane viset treba kus zeli na puse… :zed: A pritom je to jinak takovej dulezite pusobici chlap, jde z nej respekt, leta pracoval s ruznymi klienty, myslim, ze si z nej museli sedat na zadek, ma takove elegantni vystupovani. A pak si da kafe a cele ho srka a ja si rikam, jak to asi na tech schuzich s klienty vypadalo… Nesnasim jet vedle nekoho treba vlakem, kdyz ji chipsy nebo bonbony a velke rodinne akce v restauracich jsou pro me z tohoto duvodu utrpeni. :roll:

Ja taky nejsem dokonala, ja treba kazdy vecer beru Rennie na paleni zahy a mam nacatych nekolik platicek a ta se valeji ruzne po byte, v posteli pod polstarem, v kabelkach, na lince… Neumim proste nacit jedno plato, postupne z nej vybrat tablety a otevrit nove. Ale zase si rikam, ze tim snad nikoho neobtezuju. :-D

Příspěvek upraven 22.07.15 v 22:53

• Citovat
  • Upravit
2973
22.7.15 22:53
@Luca10 píše: :hug:Ja jsem s tebou pri cteni soucitila. Muj chlap zase ten jogurt hrozne hlta, sem tam mu cvakne lzicka o zuby :roll: a nakonec, kdyz uz tam nic nema, tak vyskrabuje tim stylem, ze rychle hrabne po kraji kelimku a rychle do pusy a takhle ojede celej ten kelimek a strasnou rychlosti, vypada jak kdyby ctrnact dni nejedl :roll: A pritom v te rychlosti ani nestihne nic nabrat :zed: A jeste ma u toho tak soustredeny vyraz… Jsem rada, ze v tom nejsem sama. :-D

Hahaha, přesně to mám doma taky :mrgreen: Někdy mě to neuvěřitelně se.re, jindy si z toho dokážu i dělat legraci. A někdy prostě musím pryč, jinak bych se umlátila hlavou o podlahu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.7.15 22:54
@Luca10 píše: :hug:Ja jsem s tebou pri cteni soucitila. Muj chlap zase ten jogurt hrozne hlta, sem tam mu cvakne lzicka o zuby :roll: a nakonec, kdyz uz tam nic nema, tak vyskrabuje tim stylem, ze rychle hrabne po kraji kelimku a rychle do pusy a takhle ojede celej ten kelimek a strasnou rychlosti, vypada jak kdyby ctrnact dni nejedl :roll: A pritom v te rychlosti ani nestihne nic nabrat :zed: A jeste ma u toho tak soustredeny vyraz… Jsem rada, ze v tom nejsem sama. :-D

:lol: :lol: musím se úplně smát, protože vidím svého manžela.. :lol: A můj manžel ještě dělá to, že když sloupne víčko z jogurtu, tak jak je ten „schůdek“ nahoře na kelímku někdy zapatlanej jogurtem, tak to objede jazykem kolem dokola a dělá to pak i když ten jogurt doškrábe, aby byl dokonale vyjezený :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
22.7.15 22:59
@Rozárka78 píše:
Hahaha, přesně to mám doma taky :mrgreen: Někdy mě to neuvěřitelně se.re, jindy si z toho dokážu i dělat legraci. A někdy prostě musím pryč, jinak bych se umlátila hlavou o podlahu… :lol:

Ještě jsem zapomněla… my to máme ještě zpestřeno tím, že muž jí jen jogurty ze skla. To je zvonkohra, panečku! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
22.7.15 23:05
@Rozárka78 píše:
Ještě jsem zapomněla… my to máme ještě zpestřeno tím, že muž jí jen jogurty ze skla. To je zvonkohra, panečku! :mrgreen:

Tak to uz by mi asi hrablo uplne. :-D Mne ani tak nevadi ten zvuk, jako ten pohyb, je jak turbomys a stejne uz v tom kelimku nic nema, tak nevim, o co mu jde. :-D

• Citovat
  • Upravit
69235
22.7.15 23:08

Tolik škrábacích maniaků, jo? :mrgreen: a já myslela, že mám doma unikát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
22.7.15 23:14

No a abych to shrnula, tak tedy to vyskrabavani kelimku, pak to, ze zapomina na rozdychavani do takove te krabicky pro alergiky, takze v noci dycha zhluboka a zrychlene jak pes, nemuze z toho spat on ani ja, ale proste je linej si dojit do kuchyne do lekarnicky :roll: Obcas mu piska v nose a to me tak rozciluje. :-D A taky pri jizde autem zastavuje chodcum na prechodu vzdycky az na posledni chvili, ze si rikam, ze ty prechazejici lidi snad srazi. :roll: A jeste jeho specialita, nepamatuje si takove ty mene podstatne veci, a kdyz se ho zeptam,.protoze si sama nemuzu vzpomenout treba kde jsme koupili tyhle boty, ze si pamatuju, ze bylo leto, vedro, pamatuju si tu situaci, ale nemuzu si vzpomenout na nazev obchodu, vzdycky rekne: „Hm, to asi nebylo se mnou, ale s nejakym tvym bejvalym“. :roll: To moc nechapu, proc rika. :nevim:

Ale samozrejme ho strasne miluju a za nic na svete bych ho nevymenila. :-D

• Citovat
  • Upravit
Luca10
22.7.15 23:15
@terinka4444 píše:
Tolik škrábacích maniaků, jo? :mrgreen: a já myslela, že mám doma unikát :mrgreen:

Vid? Clovek by rekl takova blbost a kolik to stve lidi… :-D

• Citovat
  • Upravit
2713
23.7.15 07:11

Divily by jste se, kolik toho na těch stěnách kelímku zůstane. Prostě nemáme rádi plýtvání a chceme si to vychutnat do poslední kapičky. Je vidět, že ženský mají daleko ke gurmánství. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
23.7.15 07:29

Ještě, že u nás se dává jogurt na vyjezení/dojezení psovi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.7.15 07:46
@kve-tinka píše:
Ještě, že u nás se dává jogurt na vyjezení/dojezení psovi. :mrgreen:

Dávám mu ho taky i po sobě a přesto tam najde dost aby mu to stálo za to ho ještě 10 minut vylizovat. :mrgreen: No není to důkaz toho, že chlapi nejsou až tak trhlí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.7.15 09:02
@takymanžel píše:
Dávám mu ho taky i po sobě a přesto tam najde dost aby mu to stálo za to ho ještě 10 minut vylizovat. :mrgreen: No není to důkaz toho, že chlapi nejsou až tak trhlí. :mrgreen:

no pokud hodláme připustit, že se potrhlost chlapů dá odvodit podle toho, co také dělají psi…nevyjdou z toho pánové tak lichotivě :mrgreen: to bych asi jako srovnávací metodu nepoužila. Zrovna včera náš pes dobytek sežral hov.no a vyválel se v chcíplé rozpadající se zapáchající myši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí