Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lenulik píše:
Mně zas vytáčí věčně obalený věšák v malé předsíni, dává tam všechno co nosi - našpiněné věci, ale všechny 4 !! háčky na zdi jsou naprosto obalené vším možným. Když nadávám, tak to prý všechno nosíoblečení do práce, džíny, mikiny, trika, oblečení se psy, do toho aspon troje tepláky, tři bundy, tašky, hovnopytlíky, pamlskovník, pešek…mně se tam nevejde ani bunda. A boty před dveřmi ( v paneláku u rohožky ) zůstanou tak, jak z nich vylezl, tzn. uprostřed rohožky a od sebe, jedna víc vepředu, grrr. O chrápání ani nemluvě - on přece nespí
A také mně vytáčí, že je líný se podívat do programu na pořady a přepíná kanály takovou rychlostí, že si ani nestačím všimnout, co to vlastně je
Tak s chrápáním to je stejně, když uprostřed noci odcházím spát od obýváku, protože řeže pilou, tak mi pak ráno tvrdí že nespal, tak kam jsem šla
![]()
sigip píše:lenulik píše:tak s tim vesakem jak kdybys popisovala me,ale misto vesaku to davam na zidle v decaku,kde mame jidelni stul
Mně zas vytáčí věčně obalený věšák v malé předsíni, dává tam všechno co nosi - našpiněné věci, ale všechny 4 !! háčky na zdi jsou naprosto obalené vším možným. Když nadávám, tak to prý všechno nosíoblečení do práce, džíny, mikiny, trika, oblečení se psy, do toho aspon troje tepláky, tři bundy, tašky, hovnopytlíky, pamlskovník, pešek…mně se tam nevejde ani bunda. A boty před dveřmi ( v paneláku u rohožky ) zůstanou tak, jak z nich vylezl, tzn. uprostřed rohožky a od sebe, jedna víc vepředu, grrr. O chrápání ani nemluvě - on přece nespí
A také mně vytáčí, že je líný se podívat do programu na pořady a přepíná kanály takovou rychlostí, že si ani nestačím všimnout, co to vlastně je
přesně
Postupně na všechny čtyři, až není kde sedět u jídla
No ani my nejsme svaté ![]()
alenka84 píše:sigip píše:přesnělenulik píše:tak s tim vesakem jak kdybys popisovala me,ale misto vesaku to davam na zidle v decaku,kde mame jidelni stul
![]()
Postupně na všechny čtyři, až není kde sedět u jídla
No ani my nejsme svaté
dite zatim nemame,tak bastime v obejvaku.tak kde budou jednou decky pokoj(doufam),tak tam je zatim moje odkladaci mistnost
a manzovi z toho pekne tecou nervy
![]()
Lizbeth píše:
Proč mi vadí, že dálá bordel a svinčík v kuchyni??? No protože to JÁ uklízím..Je to moje práce a někdo mi jí kazí..
Jednou jsem takhle vysvětlovala manželovi ( který si asi v tu chvíli také myslel, že drobky od chleba je maličkost), že pokud já uklidím kuchyn, vysmýčím, naleštím, vytřu,umeju atd. a on příjde a udělá bugr, tak je to to samé, jako když on píše na pc hodinu technickou zprávu k projetku (což nesnáší asi stejně tak jako já uklízení kuchyně) a já příjdu a udělám DELETE..Pro mě maličkost, že? Ale on by asi zbláznil.Vadí mi to, protože následky likviduji já!!!! Nejde o to, zda jsou to drobky nebo prádlo nebo cokoli..chlap to asi nikdy nepochopí, když doma nedělá nic.
To je dobrý
Taky mu to asi takhle občas vysvětlím ![]()
Broukb píše:
Moc jsme se pobavila …díky![]()
U nás je to spíš opačně manžel nesnáší když jim (a to si myslím, že stoluju celkem obstojně) vadí mu když chroupám, salát, jablko, křehký chlebíčky nebo prostě když jen podle něho funim, dýchám moc nahlas piju nahlas a zakončí to tim, že jsme prostě hlasitej člověk ..já to tááák nesnášim![]()
![]()
nesu si jídlo a už vidim ten jeho xsicht a vím, že zas bude mít kecy
: jo a taky nesnáší jak klapu prstama po klávesnic když večer vysedávám tady na e-mimi
Já zas nesnášim když se ho zeptám co chce k jídlu on nevím něco udělej ..pak přijde a říká tohleee??? já chtěl to a to, nebo myslel jsem, že uděláš to.Nebo mě vytáčí, že když se mu třeba na pohled nelíbí jídlo co jedi děti, tak jim ho nedáa dá jim jogurt.Nebo jak se o víkendu vyhajá pak vstane a začne okamžitě peskovat, že tady je bordel (je hroznej puntíčkář na rozházený věci od dětí atd, ale přitom nevytřená podlaha atd je mu fuk) Jo a poslední věc, neustále něco někam schovává v rámci úklidu, pak tvrdí, že to fakt neviděl a pak to najdu na totálně nestandartních místech a on mi odpoví no vidíš to
![]()
Když to nechce poslouchat, tak at si strčí špunty do uší ![]()
lenulik píše:
Tak tohle taky znám ![]()
TV surfing? jojo… vzhledem k asi dvaceti programum, ktere ma, je to fakt zabavny, vzdycky mi pripada, ze z toho musi dostat minimalne epilepticky zachvat, jak to porad problikava. Ale abych ho tu furt jen nehanela… v patek jsme se rozhodla pro debordelizaci v kancelari a teda nestacila nestacila jsem se divit, jak ja jsem prase. ![]()
Kacise píše:
TV surfing? jojo… vzhledem k asi dvaceti programum, ktere ma, je to fakt zabavny, vzdycky mi pripada, ze z toho musi dostat minimalne epilepticky zachvat, jak to porad problikava. Ale abych ho tu furt jen nehanela… v patek jsme se rozhodla pro debordelizaci v kancelari a teda nestacila nestacila jsem se divit, jak ja jsem prase.
tak TVsurfing delam i ja a taky dostavam cocku.ze televizi tim rozbiju a ze si budu platit novou ![]()
TVsurfing
tak to je dobrý výraz
to dělá můj tchán, letos mu bude 85let ![]()
TV surfing je presne!!
a nejlepsi je, ze jak v te rychlosti prepina, rekne mi, milacku, jestli uvidis neco co te zaujme tak rekni!!
![]()
Everly píše:![]()
![]()
TV surfing je presne!!
a nejlepsi je, ze jak v te rychlosti prepina, rekne mi, milacku, jestli uvidis neco co te zaujme tak rekni!!
![]()
Tak to je jak cutnout do vosiho hnizda…si rekni
Ja znam zase „si to prepni!“ Ale znate to… nezivis, tak neprepinej ![]()
Ahojky,já teda žiju sama,ale co mě na chlapech absolutně vytáčí je to,že si nemyjí ruce jakmile přijdou domů,po záchodě,před přípravou jídla atd. Máte to taky tak,nebo znám jen samá „prasata“?
tak já jsem vzteky bez sebe, když si hvízdá…nemám to ráda všeobecně ![]()
Dragobella píše:
Ahojky,já teda žiju sama,ale co mě na chlapech absolutně vytáčí je to,že si nemyjí ruce jakmile přijdou domů,po záchodě,před přípravou jídla atd. Máte to taky tak,nebo znám jen samá „prasata“?
U nás jsem prase hlavně já, takže mi takový věci ani nevaděj
Po záchodě si teda ruce meju ![]()
alenka84 píše:Dragobella píše:U nás jsem prase hlavně já, takže mi takový věci ani nevaděj
Ahojky,já teda žiju sama,ale co mě na chlapech absolutně vytáčí je to,že si nemyjí ruce jakmile přijdou domů,po záchodě,před přípravou jídla atd. Máte to taky tak,nebo znám jen samá „prasata“?Po záchodě si teda ruce meju
Tak znám i prasata ženský
. Vytáčí mě to hrozně