Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2797
4.6.12 17:28

holky obnovime tuhle diskuzi - to je velka legrace :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 17:30
@ppaja píše:
holky obnovime tuhle diskuzi - to je velka legrace :dance:

myslíš, že je to legrace? No já bych jí asi musela momentálně přejmenovat na jsem alergická na manžela :zed:

• Citovat
  • Upravit
2797
4.6.12 17:50

ahoj anonymni, tak ja ti povim moje alergie na manzelovy zlozvyky :palec: neustále zametá, ale úplně bezdůvodně, předtím třeba zametu já, on přijde za 10 minut z práce, hned vezme koště a zametá a prostě vždycky tam nějaký to smítko je a vždycky dostanu vynadáno, že nezametám,, no to bych se zbláznila :mrgreen: potom nesnáší, když v autě něco šramotí, to se musí zastavit a prohlídnout, co kde šramotí…tuhle měl kamínek v kole auta a muselo se zajet ke krajnici a prohlížel jako kde ten kamínek je v te pneumatice, aby ho vyndal :zed: potom tikající hodiny-to je věčné téma…tenhle zlozvyk sem ho naučila já, jenže on ho zahnal do extremu - tuhle spal u svych rodicu, maji v tom pokoji tikajici hodiny, ja bych je odnesla na chodbu ale on ne…jenže byl po akci a druhy den si nepamatoval kam ty hodiny dal…rodice je tyden hledali a pak je nasli na dne peřiňáku zandaný do povlečení polštáře a knofliky byly zadělaný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
4.6.12 17:51

jo ted sem si vzpomnela jeste na jednu perlicku - tuhle sem dostala vynadano, že v noci štěkal nas pes (proste hlidal, chodili ožralove z hospody) a at s tim neco udelam :mrgreen: no to sem šla do kolen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.6.12 18:53

Tak schválně, kdo z vás se v tom pozná? Jak se sprchujeme Žena: … Svlíkne si věci a rozdělí je do koše na prádlo zvlášť tmavé a světlé. Jde do koupelny v župánku. Když po cestě do koupelny uvidí manžela, zahalí všechno, co by mohlo být vidět. Podívá se v koupelně do zrcadla na to, co jí Pán Bůh nadělil, hlavou j…í proběhne, že by měla dělat víc lehsedů, nohzdvihů… Zapne sprchu. Vydrhne si obličej něčím meruňkovým s drcenými kousky (dámy prominou). Použije zvlášť žínku na obličej, ruce, nohy, houbu, širší houbu a pemzu. Umyje si vlasy jednou okurkovým a pak šalvějovým šampónem, obohaceným 4 vitamíny. Umyje si vlasy znovu, aby se ujistila, že jsou OPRAVDU umyté. Dá si do vlasů grapefruitovo - mátový kondicionér, obohacený skutečnou vášní ovoce. Spláchne kondicionér. Oholí si podpaždí a nohy. Vyleze z vany a stoupne si přímo na kobereček v koupelně. Utře se ručníkem velikosti menšího státu. Vystříká vanu přípravkem proti plísni. Setře veškerá mokrá místa ve sprcháči. Vrátí se do ložnice oblečená v župánku a s ručníkem na hlavě. Muž: Svlíkne se v sedě na kraji postele a nechá hadry jen tak pohozený. Do koupelny jde nahatej. Když na cestě do koupelny uvidí manželku, zahoupá dindonem a udělá WO WOO WOOO … Obdivuje se svému dindonovi a podrbe se na prdeli. Podívá se do zrcadla na skříni, na chodbe a v koupelně, co mu to Pán Bůh nadělil za supr tělo. Zapne sprchu. Umyje si obličej. Většinu času stráví omýváním dindona a prdele. Vytroubí si frňák do ruky a spláchne to vodou. Usere si a zasměje se, jak nahlas se mu to povedlo. Umyje si vlasy. Udělá si šamponový číro. Umyje si prdel a nechá ty chlupy na mejdle. Čůrá … a čůrá …a čůrá … Všechno spláchne,vyleze z vany mimo kobereček. Utře si jenom prdel a předloktí. Nakreslí kozy na zrcadlo, aby se cítil jako chlap. Setřepe z dindona vodu. Pokud projde kolem manželky, zahoupá dindonem a udělá znova WO WOO WOOO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.6.12 18:54

Já se u toho málem počůrala, protože takovýho chlapa mám doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
4.6.12 20:09

@Tribezz
Nemáš doma toho mého? :lol: :lol: :lol:
Teď se tomu směju, ale občas bych ho za to fakt zabila :cert: :cert: :cert:
Obzvlášť, když je celý mokrý, a jde se utřít o mě… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.6.12 20:24

@Tribezz - jojo, to znam, a taky me to velice pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.6.12 20:25

jo, a u tehle diskuze jsem se dnes velice pobavila, az jsem smichy brecela. Je videt, ze vsude je to skoro stejne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
4.6.12 20:29

@ppaja Ta historka s hodinama je fakt dobrá :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.6.12 20:56
@tterka píše:
@Tribezz
Nemáš doma toho mého? :lol: :lol: :lol:
Teď se tomu směju, ale občas bych ho za to fakt zabila :cert: :cert: :cert:
Obzvlášť, když je celý mokrý, a jde se utřít o mě… :cert: :cert: :cert:

no myslím, že všechny máme doma to samý, je to jak přes kopírák:-) Mně teda nejvíc pobavil výraz dindon, protože to přesně sedí…
Jinak u této diskuze, kterou jsem přečetla jedním dechem jsem se tak nasmála, jako už dlouho ne, protože ti chlapy jsou fakt zvířátka, to je neskutečný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.6.12 21:45

Ten můj je zase na zabití když řídí (považuje se totiž za nejlepšího řidiče na světě). Má asi přes deset let starý auto, ale pokaždý, když jedem na nákup, musí parkovat co nejdál od vchodu obchoďáku, kde už nikdo nestojí, aby mu to jeho „žihadlo“ náhodou někdo neodřel.. Když ví, že třeba za dva km musí odbočit na vedlejší silnici, tak začne ujíždět jak zběsilej, aby si stihl vytvořit dostatečnej náskok, protože si je jistej tim, že jinak by to do něj určitě někdo zezadu napálil! No a když jede po křižovatce, tak vůbec neni schopnej vnímat to, co řikám, jak se pekelně soustředí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
5.6.12 07:32

holky ja se taky smala, kdyz to tu ctu…to snad ani neni mozny, ze by ty chlapi byli takhle stejni :potlesk: kazdopadne jogurtoveho maniaka doma nemam, ale s tim rizenim, to je sileny…¨ja mam doma taky experta na řízení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
5.6.12 09:19

Tak ten můj si zase to svoje auto pořád leští.Podotýkám,že jinak doma je pěkněk bordelář :lol: :zed: Skoro denně je na vapce,vždycky když odněkud přijíždíme domů,musí se zajet do vapky aby si auto osstříkal od bordelu,i když mě přjde úplně čistý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaG
5.6.12 16:29

Takhle vtipnou diskusi jsem dlouho nečetla :lol: :lol: Taky se s vámi podělím o zlozvyky svého (teď už ex) přítele.. :)
Co jsem naprosto nejvíc nesnášela, tak bylo, když si vzal večer k televizi CocaColu (pil jí po litrech) a začal jí kousat.. Prostě jak kdyby to byl chleba nebo já nevím, prostě jeden lok pití převaloval v puse snad minutu až bylo asi řádně rozkousaný.. :D Potom v noci příšerně skřípal zubama a to se mi až chlupy stavěly do pozoru.. :lol:
Táta má zase ve zvyku nechávat všude ponožky smradlavky, bud u postele nebo v obyváku pod stolem.. :D taky nechápu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky