Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem na mého chlapa poslední dobou alergická víc a víc. Je to král vše ví a vše dělá nejlíp. Jedeme autem a on jede jak magor přes vesnici, říkám mu at jede pomaleji, protože tam mohou být děti. On mi začně vykládat jak by to ubrzdil, že má super fáro a přesvědčuje mě že by snad zastavil na místě, že nikdy neboural … což není pravda. Když jedeme zpět přes to samé místo tak jede 50kou. Dělá jako by takhle jezdil vždy!!! Posunu stůl na terase, bránil vstupu do baráku tak jsem ho posunula. Večer sedíme u toho stolu, říkám : všiml sis že jsem posunula ten stůl? ON: Teď sem jde vidět ze silnice!!! Ježiši aniž by se vůbec podíval, navíc silnice je 2,6 pod námi a ještě za rohem… Pravidelně nechává rozbordelařený nářadí všude možně, když mu t řeknu tak mi div nevynadfá, že to ještě bude potřebovat!!!! samozřejmě to je jen výmluva a nářadí se válí a valí dál dokud ho neuklidím, ale to už nic neříká - musel by si to uklidit sám. Jo a nejoblíbenější slovo mého muže, které já nenávidím je POTOM. Vše uděláme potom, nic hned ale potom… PS: jo a talíř si po sobě nikdy neuklidí, když mu to řeknu tak mi odpoví: že si POTOM ještě přidá. Talíř tam je samo ještě ráno ve stejném stavu no tak takhle je to u nás ![]()
Jo ještě jsem si vzpomněla na to, že ex pořád říkal ,,ŽE JO,,
za každou větou.. hrůza.. a taky ,,ŘÍKÁM,, tyhle dvě fráze jsem fakt nesnášela..
máte to taky některá?
@PeťulaG píše:
Jo ještě jsem si vzpomněla na to, že ex pořád říkal ,,ŽE JO,,![]()
za každou větou.. hrůza.. a taky ,,ŘÍKÁM,, tyhle dvě fráze jsem fakt nesnášela..
máte to taky některá?
Přítel ne, ale kamarádka
něco řekne a za každou větou „víš co“.. tý vole
na zabití. Začala s tím ze dne na den, byli jsme spolu venku, začala vyprávět a já jsem si asi při pátém „víš co“ toho všimla
je to hrozný, ale já se tomu musím smát. ![]()
Teda, to jsem se taky nasmála, super diskuze. Příspěvek o dindonovi mě dostal…to jsou fakt všichni stejní??????????
![]()
@MaselQa
No to je přesně to samé..
takovej ten slovní tik nebo co to má být.. ![]()
Me zase strasne vadilo na byvalym, ze chodil smrkat do umyvadla, normalne pustil vodu a zacal smrkat!!!Fuj!!To umyvadlo ale uz po sobe neumyl debilek! A delal to hlavne, kdyz jsem se koupala ve vane. Normalne me bylo na bliti fakt. Nebo kdyz se vozral, tak vsude nablil, poblil cely zachod a proste to odmital po sobe uklidit! Nebo u jidla prdel a krkal! A jeho obliba byla, kdyz jsem byla treba v kuchyni tak me zavolal do obyvaku, ze musim rychle prijit, tak ja letela co zase provedl a on pry pst ticho, slysis to co ja? A kdyz bylo ticho, tak si poradne nahlas uprdnul!!Proste to byl starej hulvat! Tak jsem s nim vyrazila dvere:-)Takze zakladatelko, bud tolerantnejsi:-)nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt hur, kazdy mame nejake zlozvyky ale nesmi se to prehanet:-))
@Mischellinka píše:
Me zase strasne vadilo na byvalym, ze chodil smrkat do umyvadla, normalne pustil vodu a zacal smrkat!!!Fuj!!To umyvadlo ale uz po sobe neumyl debilek! A delal to hlavne, kdyz jsem se koupala ve vane. Normalne me bylo na bliti fakt. Nebo kdyz se vozral, tak vsude nablil, poblil cely zachod a proste to odmital po sobe uklidit! Nebo u jidla prdel a krkal! A jeho obliba byla, kdyz jsem byla treba v kuchyni tak me zavolal do obyvaku, ze musim rychle prijit, tak ja letela co zase provedl a on pry pst ticho, slysis to co ja? A kdyz bylo ticho, tak si poradne nahlas uprdnul!!Proste to byl starej hulvat! Tak jsem s nim vyrazila dvere:-)Takze zakladatelko, bud tolerantnejsi:-)nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt hur, kazdy mame nejake zlozvyky ale nesmi se to prehanet:-))
Tak ten by letěl hodně rychle ![]()
![]()
To je dobrý téma, asi si přestanu stěžovat
Mě u manžela vytáčí, když po něm něco chci a neudělá to - „to mi musíš připomenout, kdo si to má pamatovat“. Když mu to několikrát připomenu - „snad nejsem malý děcko, stačí říct jednou“
![]()
Ale asi si nemáme co vyčítat, jemu zas vadí moje dupání po baráku ![]()
Sasanka 30:Vsak taky letel:-))jak namydlenej blesk:-)spatky ke sve bylale manzelce. Zarazejici je, ze jsem s nim zila 5let ale okamzite vedel kdyz jsem ho vyhodila na koho se muze obratit:-)).Jo a jeste mel hnusnej zlozvyk, kdyz jsem mu delala oralni sex, tak si me prdnul do pusy hajzlik!!Taky me vytacelo, kdyz jsem prisla uhonena z prace, on se valel doma, nadobi neumyty, zatapata podlaha v kuchyni, neustlano vsude bordel jak v tanku, drobecky po kobercy atd. tak jsem sla ustlat, umyt nadobi, uklidit a kdyz jsem mela hotovo a zacla luxovat, tak se nademnou postavil a zacal jist rohlik se salamem, padalo mu to od huby cpal se a cumel jak uklizim! Vubec ho nenapadlo me pomoct, ze pry je unavenej!!!Normalne bych ho vzdycky zabila! Jo a kdyz jsem mela hotovo, tak rekl a ted by jsi mohla zasadit ty rajcata co jsem koupil, nebo to pochcipe, nebo je potreba posekat trava, mam spinavi auto, mohla by jsi sezbira0jabka, napadl snih, mohla by jsi jit vyhrnovat, kytky na zahone je potreba zajkit? je potreba vycistit koberecky v aute atd. proste si vymyslel kazdy den neco! Pak vytahl ptaka a rekl, o me ho ani dneska nevykouris?!!Proste mel tech zlozvyku hodne moc a jak rikam hulvat na entou a to byl o 27let starsi, clovek by rekl, ze kdyz ma doma mladou holku, tak si toho bude vazit, houbicky nasi babicky, je me 7atne kdyz si na nej jen vzpomen u! Potreboval by byval jednu dobre mirenou ranu pres palici! Ted mam od nej svatej pokoj a hned se me lepe dycha:-))
@Mischellinka to nebyly zlozvyky… to byl debil, kterýmu dělalo radost kazit ostatním práci a dělat z nich blbce… ![]()
@Mischellinka teda promiň, ale mi se udělalo úplně blivno, jak jsem četla tvůj příspěvek. To byl fakt vůl.
Me je blivno jenom si na nej vzpomenu a opravdu nechapu jak jsem to mohla vydrzet. Musim souhlasit je to vul:-)
@Mischellinka píše:
Me je blivno jenom si na nej vzpomenu a opravdu nechapu jak jsem to mohla vydrzet. Musim souhlasit je to vul:-)
To si s nim vydržela 5 let?
![]()
Já vydržim hodně, teda jsem si myslela, ale nevim, jestli bych tohle vydržela týden
![]()
@MUFICE píše:
@Mischellinka Takový rovnou zabíjet
Toho měl tatínek vystříkat do kopřiv
![]()