Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A možná jsem až moc zvědavá, ale zajímalo by mě, co jsi udělala, když si Ti takhle schválně uprdnul při orálním sexu pod nos…
@Mischellinka píše:
Sasanka 30:Vsak taky letel:-))jak namydlenej blesk:-)spatky ke sve bylale manzelce. Zarazejici je, ze jsem s nim zila 5let ale okamzite vedel kdyz jsem ho vyhodila na koho se muze obratit:-)).Jo a jeste mel hnusnej zlozvyk, kdyz jsem mu delala oralni sex, tak si me prdnul do pusy hajzlik!!Taky me vytacelo, kdyz jsem prisla uhonena z prace, on se valel doma, nadobi neumyty, zatapata podlaha v kuchyni, neustlano vsude bordel jak v tanku, drobecky po kobercy atd. tak jsem sla ustlat, umyt nadobi, uklidit a kdyz jsem mela hotovo a zacla luxovat, tak se nademnou postavil a zacal jist rohlik se salamem, padalo mu to od huby cpal se a cumel jak uklizim! Vubec ho nenapadlo me pomoct, ze pry je unavenej!!!Normalne bych ho vzdycky zabila! Jo a kdyz jsem mela hotovo, tak rekl a ted by jsi mohla zasadit ty rajcata co jsem koupil, nebo to pochcipe, nebo je potreba posekat trava, mam spinavi auto, mohla by jsi sezbira0jabka, napadl snih, mohla by jsi jit vyhrnovat, kytky na zahone je potreba zajkit? je potreba vycistit koberecky v aute atd. proste si vymyslel kazdy den neco! Pak vytahl ptaka a rekl, o me ho ani dneska nevykouris?!!Proste mel tech zlozvyku hodne moc a jak rikam hulvat na entou a to byl o 27let starsi, clovek by rekl, ze kdyz ma doma mladou holku, tak si toho bude vazit, houbicky nasi babicky, je me 7atne kdyz si na nej jen vzpomen u! Potreboval by byval jednu dobre mirenou ranu pres palici! Ted mam od nej svatej pokoj a hned se me lepe dycha:-))
to je lepší chovat prase ve chlívku aspoň bude zabíjačka ![]()
Julia-E:ptas se co jsem delala kdyz si me prdnul do pusy? Sproste jsem mu vzdycky vynadala a kdyz to udelal naposled ten mesic pred tim, nez jsem ho vykopla, tak jsem ho prastila pres ptaka a kdyz me zacal nadavat ze jsem p. ica a zm. rd tak dostal po tlame:-)!Jako nic ve zlim, chapu, ze jsi to myslela v dobrym ale neodsuzuj nekoho, jen pro to, ze kapl na chlapka kterej byl blazen! Svim spusobem mas pravdu, ze jsem byla blazen asi taky, kdyz jsem s nim 5let vydrzela a nechala ze sebou manipulovat ale ted vim, jaka jsem byla pitoma a vzivote si uz tohle zadny chlap ke me nedovoli! Byla jsem slaboch a nemela sebevedomi! Ted uz vim co od zivota chci. Ale nemam rada, kdyz nekdo nekoho odsuzuje kdyz to nikdy nezazil. Jinak ti preji, aby byl tvuj vztah porad tak hezky a vaz si muze ktereho mas doma(tise zavidim:-) taky by jsem chtela takoveho potkat)a muzu ti rict, ze jsem bulila jak krokodyl, kdyz jsem si precetla jak se k tobe muz hezky chova. Skoda, ze takovych hlapu neni vic:-(mej se fain
Kamarád mého muže, je asi podobné prase. Je asi o deset let mladší než my, vzhledově ujde, a tak jsem si pořád říkala, v čem je zakopanej pes. Už vím, když jsem s nimi jela na ryby, nějak jsem nebrala, že si venku prdne, nebo krkne, sice mi to příjemné nebylo, nicméně jsem si říkala, tak mne bere jako chlapa když jsem tady s nimi, si nenechá vyvalit bok, jenže on to dělá pořád. Přídu za nimi do hospody, a on, ua, zívne s otevřenou hubou, za chvíli si po pivku řádně říhne a když odcházíme domů, prdne a raduje se jak jdou. At je tam kdo chce ![]()
Ahoj nečetla jsem všechno, ale chvílemi jsem se dobře pobavila.
Prdnutí venku, v hospodě atak neberu jako projev prasáctví. Přece je to přirozené. Jen když ví, že zrovna hnusně smrdí, tak by se měl vzdálit.
Jinak co se týče zlozvyků a pod… Mám muže a 2 děti s Tourettovým syndromem. To je o nervy. Popotahování; míchání kávy s kroutivým pohybem v zápěstí, že to jen tak tak nevylije; takové to ehmm, a jiné a jiné… je na denním pořádku. Občas jsem z toho na nervy. ![]()
U dětí mi ty projevy ani tolik nevadí.
To je ehmmm, chrochtání (už zase), pokašlávání, bylo klapání zubů… Sice je upozorňujeme, aby si to uvědomili a naučili se to trošičku ovládnout, ale nevadí mi to. ![]()
Ale tohle nejsou zlozvyky. O tom popotahování pochybuju, to si myslím, že zlozvyk je. ![]()
Jinak kromě těhto tiků, tu jsou další věci co mě vytáčí: mokrá podlaha, když se sprchuje (a to máme na vaně zástěnu), dá na praní utěrku a nedodá čistou, chroupe u televize, pořád zavírá na noc okno v ložnici…
A ještě by se jistě pár věcí našlo.
Takže holky klíííd. Vždycky může být hůř. ![]()
Zrovna jsem odešla z obýváku sem a začala hledat, zda je na tom někdo stejně. Hurá jste tu se stejnými problémy. M8m pocit, že mipři vyškrabování čehokoliv prasknou žíly na krku.Nebo křupání při jídle brambůrek. Dělá to jak manžel, tak syn. Posmrkávání…taky znám. Připadám si jak učitelka v mateřské školce. Nedělám nic jiného než je napomínám a bohužel někdy to tak vygraduje, že musím zmizet. Myslím, že to jsou nervy. Přeci já taky jím brambůrky a oni to musí slyšet stejně, ale nic neřeknou, takže jim to asi nevadí. Při tom si nemyslím, že bych byla labil, to ne, ale tyhle všechny „prasečí“ zvuky mě vytáčí k nepříčetnosti ![]()
Geniální diskuse ![]()
![]()
![]()
![]()
Taky jsem alergická na jeho mlaskání a cvakání lžící o zuby.
Ale jeho bratr je stokrát horší, tak se tím utěšuju
ne, vážně. Snaží se mi nějak vyjít vstříc, třeba tentokrát u štědrovečerní večeře se opravdu usilovně snažil nemlaskat. Tohle oceňuju. Ale jinak se snažím být pryč mimo místnost.. Nějak nevím, co s tím pořádně dělat, jak ho to odnaučit.
A jinak - zvednuté prkýnko mi nevadí, asi jsem divná ![]()
@terinka4444 píše:
Já ti povídám, oni nám ty dětičky naše ještě zkazí
Hehe, tak jsem narazila na tuto diskuzi a docela se bavim.
A zajima me, naucil i deti vyskrabavat ten kelimek? ![]()
@Luca10 píše:
Hehe, tak jsem narazila na tuto diskuzi a docela se bavim.A zajima me, naucil i deti vyskrabavat ten kelimek?
ne, starší naštěstí jogurty nejí a malá je po mně a neškrábe ![]()
@terinka4444 píše:
ne, starší naštěstí jogurty nejí a malá je po mně a neškrábe
Ja jsem s tebou pri cteni soucitila. Muj chlap zase ten jogurt hrozne hlta, sem tam mu cvakne lzicka o zuby
a nakonec, kdyz uz tam nic nema, tak vyskrabuje tim stylem, ze rychle hrabne po kraji kelimku a rychle do pusy a takhle ojede celej ten kelimek a strasnou rychlosti, vypada jak kdyby ctrnact dni nejedl
A pritom v te rychlosti ani nestihne nic nabrat
A jeste ma u toho tak soustredeny vyraz… Jsem rada, ze v tom nejsem sama. ![]()
@Mischellinka píše:
Sasanka 30:Vsak taky letel:-))jak namydlenej blesk:-)spatky ke sve bylale manzelce. Zarazejici je, ze jsem s nim zila 5let ale okamzite vedel kdyz jsem ho vyhodila na koho se muze obratit:-)).Jo a jeste mel hnusnej zlozvyk, kdyz jsem mu delala oralni sex, tak si me prdnul do pusy hajzlik!!Taky me vytacelo, kdyz jsem prisla uhonena z prace, on se valel doma, nadobi neumyty, zatapata podlaha v kuchyni, neustlano vsude bordel jak v tanku, drobecky po kobercy atd. tak jsem sla ustlat, umyt nadobi, uklidit a kdyz jsem mela hotovo a zacla luxovat, tak se nademnou postavil a zacal jist rohlik se salamem, padalo mu to od huby cpal se a cumel jak uklizim! Vubec ho nenapadlo me pomoct, ze pry je unavenej!!!Normalne bych ho vzdycky zabila! Jo a kdyz jsem mela hotovo, tak rekl a ted by jsi mohla zasadit ty rajcata co jsem koupil, nebo to pochcipe, nebo je potreba posekat trava, mam spinavi auto, mohla by jsi sezbira0jabka, napadl snih, mohla by jsi jit vyhrnovat, kytky na zahone je potreba zajkit? je potreba vycistit koberecky v aute atd. proste si vymyslel kazdy den neco! Pak vytahl ptaka a rekl, ome ho ani dneska nevykouris?!!Proste mel tech zlozvyku hodne moc a jak rikam hulvat na entou a to byl o 27let starsi, clovek by rekl, ze kdyz ma doma mladou holku, tak si toho bude vazit, houbicky nasi babicky, je me 7atne kdyz si na nej jen vzpomen u! Potreboval by byval jednu dobre mirenou ranu pres palici! Ted mam od nej svatej pokoj a hned se me lepe dycha:-))
Co na to říct
Můj chlap má zlozvyk:vždy si po sprchování odnese ručník na topení nebo sušák, ale nikdy si ho nedonese zpět do koupely. Takže když se jde sprchovat a ručník tam nemá, bere si můj!!! Já se pak jdu sprchovat a nemám tam žádný ručník"!!! Hodněkrát jsme se kvůli tomu hádali. Nedokázal to pochopit. Pak si vždy pokládá toaletní papír na záchodovou nádrž a já se pak celá musím vytáčet abych si ho mohla vzít. JInak normálně ho máme na zemi na stojánku.
Tohle co popisuješ to nejsou žádné zlozvyky. Když odhlédnu od toho, že se mi při čtení udělalo fyzicky špatně a otevřela se mi kudla v kapse, tak mě zaujala jedna věc. A to ta, že pokud jsi s ním vydržela 5 let, tak v sobě musíš mít obrovskou submisivitu. On je extrémní dominant, největší potěšení mu dělá ponižování druhých, to je jasná věc, to opravdu nejsou zlozvyky, ale cílené ponižování Tebe. Zaráží mě, že Ty jsi na to přistoupila, chybu potom nevidím v něm, ale v Tobě, Ty jsi mu vlastně svým postojem a tím, že mu to procházelo, dala jasně najevo, že jsi s jeho dominancí OK, že si na Tobě své dominantní potřeby může uspokojovat, postavila ses do role submisivního a přes všechno oddaného partnera. Lidé jsou submisivní nebo dominantní, někdo méně…někdo až extrémně hodně…jsou lidé, kterým dokonce vyhovuje být ponižován, já sama jsem strávila rok se submisivním mužem, který ponižován ode mě chtěl být.
S Tvým ex bych já nebyla ani jeden den, můj přítel se ke mě chová jako ke královně - nenechal by mě ani nést tašku i kdyby sám byl obtěžkaný až po hlavu, otevírá dveře, přistrčí židli, chce aby mi především bylo konfortně, pohodlně a abych byla spokojená. Někdy toho pravda až trochu zneužívám, ale snažím se to nedělat, abychom byli rovnocenní partneři a snažím se mu to vracet.
To jen taková odbočka o dominanci, submisivitě a partnerství.