Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15492
23.7.15 09:13
@brulinka píše:
Jo a neodnáší si po sobě nádobí ze stolu (po obědě či večeři) Já mu to taky přestala odnášet a jednu dobu se mu to tam pěkně kupilo.. Bylo to kdo z koho, nakonec jsem vyhrála a od té doby si talíře odnáší. :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Taky to občas zkouším, ale bohužel - někdy to udělá, někdy ne. Prostě se mu nechce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.7.15 09:16
@Rozárka78 píše:
Ještě jsem zapomněla… my to máme ještě zpestřeno tím, že muž jí jen jogurty ze skla. To je zvonkohra, panečku! :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: U diskuze se bavím. A u zvonkohry jsem se opravdu nasmála. Taky jsme jednu dobu měli doma jogurty ve skle. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.7.15 09:24

Mě jednu dobu šíleně rozčilovaly ručníky. Když se utírá, tak ho sundá a pak ho dá zpátky, ale nepověsí ho za poutko - NIKDY! - ale vždy ho tam na ten háček napíchne. Dostkrát jsem si u toho už ponadávala - byly doby, kdy mě to vytáčelo příšerně, že když nebyl doma a já na to narazila, tak jsem fakt nadávala nahlas - nepomohlo mi to. Štve mě to, čekám, kdy budu mít ručníky děravý. Řešila jsem to s ním tolikrát a marně. Teď už to po něm neopravuju.
Je samozřejmě hodně věcí, co mi vadí, ale ještě jedna věc mě fakt vytáčí. Ale už nenadávám. Je to zbytečný. Řeknu to 100krát a k ničemu to není. :( Když omyju nádobí a nechám ho okapat, tak zrovna po sobě odnese nějaké nádobí (často to nedělá) a dá ho vždycky na to čisté nádobí - lžičku, skleničku, talíř. Takže to čisté nádobí je znovu špinavé. Řešila jsem to xkrát, ale když už na to reaguje, tak on to nevěděl, že je čisté. On je vůbec asi z jiné planety. Spoustu věcí neví - opakuju to třeba 10krát, aby to fakt věděl a stejně o tom nemá ani tušení a je schopný se se mnou hádat, že jsem mu to neřekla. Přitom na mě kouká, i na to reaguje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.7.15 09:37
@brulinka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Co na to říct :lol: :lol: Můj chlap má zlozvyk:vždy si po sprchování odnese ručník na topení nebo sušák, ale nikdy si ho nedonese zpět do koupely. Takže když se jde sprchovat a ručník tam nemá, bere si můj!!! Já se pak jdu sprchovat a nemám tam žádný ručník"!!! Hodněkrát jsme se kvůli tomu hádali. Nedokázal to pochopit. Pak si vždy pokládá toaletní papír na záchodovou nádrž a já se pak celá musím vytáčet abych si ho mohla vzít. JInak normálně ho máme na zemi na stojánku.

Chlapovi je jedno, který si vezme ručník - takže rozděleno můj, tvůj neexistuje. I když jsem se snažila. Nedávno myl malou a já mu donesla čistý ručník pro ni. No a nenápadně sleduju. Na zemi byl už použitý ručník - dal ho tam, aby nenacákali. Pak si z ničeho nic začal mýt nohy a jak rozdělil ručníky? Malé chtěl otřít obličej tím ručníkem ze země a svoje nohy tím čistým, co jsem tam donesla. :zed: Ručníky peru velmi často. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.7.15 12:09

Jé, to je super diskuze :palec: Fakt jsem se pobavila a ulevilo se mi, že nejsem jediná fúrie, co pořád za něco kritizuje :mrgreen: Jsem hrozně nesnášenlivá na zvuky mlaskání, posmrkování, křoupání apod., to naštěstí můj miláček moc nedělá.
Jogurtové příhody mi připomněly, že mě naopak vytáčí, že přítel jídlem hrozně plýtvá. Nevím, jak moc jogurt vyškrábává, ale k jídlu si na talíř musí dát hromadu tatarky, hromadu kečupu a někdy i hromadu hořčice, k jídlu sní jenom trochu a zbytek se umývá s nádobím :zed: A taky skoro ke všemu MUSÍ mít vidličku i nůž. Třeba udělám grilovaný hermelín jen tak s chlebem, vezmu nám vidličky a klovu to vidličkou, ale on se zvedne a musí i pro nůž. I párky jí vidličkou a nožem. Nebo když se sprchuje ve vaně, tak já si do ní sednu ať necákám kolem, ale to on ne, on musí stát, voda všude okolo a jak ještě zvedá ruce a zároveň mu teče voda proudem na hlavu, tak přes lokty voda teče proudem na podlahu. Potom mě celkem vytáčí válející se ponožky okolo stolku v obýváku, když koš s prádlem je 2m od něj. Nebo se ho na něco zeptám, on to slyší, ale neodpoví a ani nijak nereaguje. Až když se ptám po druhé nebo se zvýšeným hlasem po třetí, tak řekne, že už tu otázku slyšel poprvé :roll: :cert: A taky mě vytáčí, když nádobí nakupí do dřezu jak ho to zrovna napande, až skoro nádobí přetíká. Umývání nádobí není zrovna můj koníček, ale když už to nutné zlo musím podstoupit, tak pěkně v klidu, popořadě jak se mi to líbí. A takhle si umývám talířky a on mi tam začne do toho házet pánvičku, na to hrníčky, na ně hrnec… Už jsem jednou vypěnila tak, ať si to teda umyje sám :cert: Přítel TVsurfing provádí pomalu. A to tak, že přepne kanál, nechá to tam 5-10min, když už člověka ten film zaujme, tak to přepne a znova a znova. Při mluvení hodně rozhazuje rukama a gestikuluje, nebo jen zhroutí prsty a kroutí s něma a furt něco, to se ho snažím nenápadně chytat za ruce, ale neprojde mi to :D
Taky nejsem svatá a určitě taky hodně věcma přítele rozčiluju. Ale aspoň jsem si ulevila :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
23.7.15 12:16
@Luca10 píše:
Ja taky nejsem dokonala, ja treba kazdy vecer beru Rennie na paleni zahy a mam nacatych nekolik platicek a ta se valeji ruzne po byte, v posteli pod polstarem, v kabelkach, na lince…

Takhle to mám doma s papírovýma kapesníkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 14:11

Možná si zkus uvědomit že jsou to jen maličkosti a v dané chvíli se soustřeď na něco jiného. Nikdo nejsme asi ideál a já vždycky přemýšlím když mě něco vadí na druhých jestli nedělám nevědomě to stejné. Jinak nebije tě, nechodí jinam, nepije nad míru- zkus to vidět pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.7.15 16:04

@sedmikráska70 Mě vždycky pobaví, jak někdo napíše nebije tě anechlastá, tak si toho važ. To je snad naprostý základ a normálnost, že nechlastá a nebije manželku a nekurví se jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.7.15 16:13
@terinka4444 píše:
@sedmikráska70 Mě vždycky pobaví, jak někdo napíše nebije tě anechlastá, tak si toho važ. To je snad naprostý základ a normálnost, že nechlastá a nebije manželku a nekurví se jí.

přesně, to beru jako standard, že to se dít nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
23.7.15 17:08

Teda, tahle diskuze mě fakt pobavila :mrgreen: Já jsem teda za přítele šťastná, udělá co mi na očích vidí, vše se snaží přizpůsobit mým potřebám, hadry nikde neválí, vše doma opraví a udělá tak, jak si vymyslím a u nás doma je vrchní umývač nádobí…teda když vařím něco většího, tak si umývám průběžně, ale většinou po večeři ty dva talíře a dvě sklenky spláchne sám od sebe pravidelně.. ALE taky má své mouchy :D hlavně ta jogurtová :D On ale dělá to, že si vysype třeba piškoty do misky a zalije to tím jogurtem a pak do těch piškotů lžičkou ťuká, a když má müsli, dělá to samé, prostě ťuká do toho müsli a občas přendá jeden oříšek na druhou stranu misky..jestli to rychleji měkne tím ťukáním? :think: A samozřejmě taky vyškrabuje co to jde :D A pak mi ještě vadí že když koukáme na film nebo na zprávy tak si jednou rukou začne tahat za chlupy na hrudi a když píše nějaký mail nebo se na něco soustředí, tak divně dýchá a strká si před pusu okraj tričká :mrgreen: :lol:
Vždycky mu jen řeknu prosím nedělej to a je klid…ale když je film dlouhý, tak mu to hold řeknu třeba 3× no :D ale není to naštěstí nic, kvůli čemu bychom se hádali! A teď spolu snídáme jen o víkendu a doma nesnídá müsli :mrgreen:
Myslím, že pokud toho není moc, dá se to přežít nebo se těm situacím prostě vyhýbat..mě už zbývá aby se koukal na film oblečený :D to projde asi jen v zimě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.7.15 17:11

@LeniczkaK Taky dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 19:02

Těší mě že jsem pobavila, a pokud máš doma chlapa kterej tě nemlátí, nechlastá a nekurví se, tak si ho určitě nevaž. Jisto jistě s tebou zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.7.15 19:10
@sedmikráska70 píše:
Těší mě že jsem pobavila, a pokud máš doma chlapa kterej tě nemlátí, nechlastá a nekurví se, tak si ho určitě nevaž. Jisto jistě s tebou zůstane.

o můj vztah starosti mít nemusíš, můj muž nechlastá, nebije mě, nepodvádí mě…což beru jako naprostý normální základ vztahu a nic, co by bylo k obdivu…krom toho má ještě milion dalších skvělých vlastností a zhruba za 3 týdny slavíme 25 let, co jsme spolu, takže fakt nemusíš mít obavy, aby mě neopustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
23.7.15 19:48
@terinka4444 píše:
no pokud hodláme připustit, že se potrhlost chlapů dá odvodit podle toho, co také dělají psi…nevyjdou z toho pánové tak lichotivě :mrgreen: to bych asi jako srovnávací metodu nepoužila. Zrovna včera náš pes dobytek sežral hov.no a vyválel se v chcíplé rozpadající se zapáchající myši.

Nebo se to dá chápat tak, že máme daleko lepší chuťové buňky. Záleží jak se na to kdo dívá. :mrgreen:
No a s tím hov.. a myší? To už zase záleží na konkrétní chuti a ty se asi značně liší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
23.7.15 20:11
@LeniczkaK píše:
Teda, tahle diskuze mě fakt pobavila :mrgreen: Já jsem teda za přítele šťastná, udělá co mi na očích vidí, vše se snaží přizpůsobit mým potřebám, hadry nikde neválí, vše doma opraví a udělá tak, jak si vymyslím a u nás doma je vrchní umývač nádobí…teda když vařím něco většího, tak si umývám průběžně, ale většinou po večeři ty dva talíře a dvě sklenky spláchne sám od sebe pravidelně.. ALE taky má své mouchy :D hlavně ta jogurtová :D On ale dělá to, že si vysype třeba piškoty do misky a zalije to tím jogurtem a pak do těch piškotů lžičkou ťuká, a když má müsli, dělá to samé, prostě ťuká do toho müsli a občas přendá jeden oříšek na druhou stranu misky..jestli to rychleji měkne tím ťukáním?: A samozřejmě taky vyškrabuje co to jde :D A pak mi ještě vadí že když koukáme na film nebo na zprávy tak si jednou rukou začne tahat za chlupy na hrudi a když píše nějaký mail nebo se na něco soustředí, tak divně dýchá a strká si před pusu okraj tričká :mrgreen: :lol:
Vždycky mu jen řeknu prosím nedělej to a je klid…ale když je film dlouhý, tak mu to hold řeknu třeba 3× no :D ale není to naštěstí nic, kvůli čemu bychom se hádali! A teď spolu snídáme jen o víkendu a doma nesnídá müsli :mrgreen:
Myslím, že pokud toho není moc, dá se to přežít nebo se těm situacím prostě vyhýbat..mě už zbývá aby se koukal na film oblečený :D to projde asi jen v zimě :D

Opravdu se u této diskuze bavím. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria