Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17715
31.1.12 12:09

mů je línej ohřát si jídlo v mikrovlnce, studenou polívku jedl včera, u studenýho guláše už jsem mu nadala, nadávám pořád, co už když mu to chutná…já bych se :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
31.1.12 12:13
viky23 píše:
mů je línej ohřát si jídlo v mikrovlnce, studenou polívku jedl včera, u studenýho guláše už jsem mu nadala, nadávám pořád, co už když mu to chutná…já bych se :poblion: :poblion: :poblion:

Babička zas vytáčela opakem, jakmile bylo už jídlo při obědě vychladlé, tak říkala - dej to sem, já to vyhodím/ohřeju, přece nebudeš jíst studené :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
31.1.12 12:14

Skvela diskuze :pankac: :pankac: Nenavidim zvuky, ktery muj chlap vydava :oops: 8) Mlaska pri jidle, frka jak slon, nechodi, ale taha pantofle za sebou :roll:
Nejhorsi je nulova kultura stolovani :zed: Nandam mu jidlo, on vyskoci, a proste MUSI nad linkou ve stoje ochutnat. Uplne se ve me vari krev, kdyz ho vidim, jak se hrbi nad talirem a vidlicku zabodne jako pravekej lovec ostep do mamuta :pankac: :pankac:
Nekdy proste nevydrzim a zarvu: SEDNI SI A NEMLASKEJ :lol: :mrgreen: :lol:
Ale jinak ho miluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
31.1.12 12:15

a když už si něco ohřeje tak třeba řízek s bramborovým salátem dohromady :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
31.1.12 12:16
viky23 píše:
a když už si něco ohřeje tak třeba řízek s bramborovým salátem dohromady :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :roll: :roll:

8o neni mu po tom neco? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.1.12 12:18
to je pravda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jednou taky nebylo prkýnko, ale po návštěvě, můj manžel naštěstí pochopil, že pro klidné soužití je nutné vrátit prkýnko, a jak jsem sedala, tak jsem fakt letěla dolů. člověk je zvyklej na nějakou tu výšku a zbytek padá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jak si my ženský rozumíme co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chlap by jen zakroutil hlavou :mrgreen:
lucie.t píše:
aidina píše: :lol: :lol: :lol: Dobrá diskuze.
Můj při jídle strašně strkal (to jsme odstranili), mlaská (to jsme odstranili z větší části)- když čas od času začne upozorním ho a přestane a okusuje si nehty. :pocitac: :pocitac: To bych ho praštila. Truhlíka.
A za mamuta jsem u nás zase já. :lol: :lol: :lol: Jo máme to soužítí složitý.
Jo a taky má takový ty svoje rituály - jde, uvaří si kafe (asi desátý ten den), strčí tam tři lžičky cukru, pustí si na počítači pohádku, a pak půl hodiny sleduje pohádku a upíjí si kávu. A jen si dvakrát odskočí na cigárko.
A dřív měl - přišel jak milostpán z práce (já měla puštěný rádio a uklízela jsem), vypnul rádio a pustil si televizi. Dnes, po devíti letech jsme pokročili, tak se zeptá, jesti by nevadilo, že si pustí telku. No vadí mi to, ale hodně pracuje, tak mi to „jako“ nevadí.
Prostě všude je něco. U našich zase brácha ani táta nedávají prkýnko dolů. Bych je pak nejradši zabila když letím na poslední chvíli a sednu na ten ledovej porculán. :zed: :zed: :zed:
no a tech par centimetru, jak je znat, clovek se uplne zriti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.1.12 12:20

:lol: :lol: :lol: Ale reknete samy, na co bychom si jinak stezovaly, kdyby jsme nemely chlapy se zlozvykama!!! :mrgreen: :mrgreen:
Vse je o toleranci! Ja se se svym pritelem (budoucim manzelem) naucila byt hooooodne tolerantni. Kdysi me vytacelo snad uplne vsechno, taky jsme ten prvni rok co jsme se spolu nastehovali meli peknou krizi! Ale on toleruje me zlozvyky a ja zase jeho. Naucili jsme se nekterym zasmat nez aby jsme jeden druheho snazili prevychovat. Nektere jsem od neho dokonce pobrala a uz mi prijdou normalni :lol: :lol:
Jsou veci, ktere me porad toci, jako kdyz doji jidlo driv nez ja a ceka na me az dojim..palcem jeste vylizuje zbytek z jeho talire!!! :roll: :zed:
Ja se kolikrat snazim to do sebe nahazet rychleji, abych mu talir vzala hned jak doji!!! :mrgreen: :mrgreen: Ale jinak se snazim to ignorovat a milovat ho takoveho jaky je!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.1.12 12:25
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fiducia píše:
viky23 píše:
a když už si něco ohřeje tak třeba řízek s bramborovým salátem dohromady :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :roll: :roll:
8o neni mu po tom neco? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
31.1.12 12:27

Fiducia: není mu nikdy nic :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.1.12 12:28
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja nemuzu! :lol: :lol: :lol:
terinka4444 píše:
Tak můj manžel chudák přes samé škrábání kelímku ani nemá čas si pohrát s kamarádem, nikdy jsem to u něj neviděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.1.12 12:29

Můj taky když jde tahá pantofle za sebou.Když smrká troubí jak slon a budí kluka a jak bere za kliku to je něco.Člověk sebou trhne,a hned vím že jde on,jednou tu kliku urve.Jemu zas vadí,že jim bez talířku(nevěří že umím nedrobit) :lol: a většinu jídel jim lžíci(bagrem).On zásadně vidličkou a nožem.A s kamarádem si hraje když si čte na gauči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
31.1.12 12:32
viky23 píše:
Fiducia: není mu nikdy nic :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll:

v tom pripade smekam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.1.12 12:38

Ja mam hlasite smrkani v rodine, troubime vsichni. :lol: Mick vzdycky sili, kdyz jsme ja, mamka a sestra pohromade!! Dneska uz si z toho delame srandu, ze kdyz nemam chlapa doma rikame: „Mick neni doma..smrkame!!!“ :lol: :lol: :lol: ale jinak se snazim jit vytroubit do jineho pokoje..
Ja zas nesnasim, kdyz on ma plny nos a misto toho aby se vysmrkal, tak potahuje jak pitomy!! :zed: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.1.12 12:43

No ale pro mne zas nic novýho s tím chlapem pro mne. Já jsem zvyklá z domova na ledasco :mrgreen: Měly byste vidět mýho dědu. To byl takový zemitý člověk - zemědělec. Ten po rány vždycky tahal kemry až z paty a pak to flusal do umyvadla. Proti tomu je nějaký mlaskání estetický zážitek. :mrgreen:
Jo a u nich se nesmělo jíst příborem, jenom lžící, příbory asi považoval za buržoazní přežitek či co, ale jak uměl bravurně krájet tou lžící maso a knedlíky si ještě přišupoval na tu lžíci palcem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
31.1.12 12:44

Magor nejsi, u nás je to to samé. :mrgreen: Za jeho zlozvyky bych ho zabila, můžu mu to říkat pořád dokolečka a stejně nic. :mrgreen: Jenže ono nám nezbyde nic jiného, než si zvyknout. :) Nepředěláš ho.
Mému to už leze na nervy, kolikrát na mě i vyjel, že si pořád jen stěžuju a jen ho buzeruju, tak se krotím. :) Já taky dokonalá nejsem. Mám své chyby, on taky. A vem si, když ti to vadí teď co bude za pár let? Se zblázníš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí