Alergická na manželovy zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
653
31.1.12 16:16
laducha píše:
Chtěla jsem chlapa, už nechci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Dobrá diskuze :potlesk:

Taky chvalim zakladatelku. :palec: Aspon se zasmeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.1.12 16:47
To aby „to“ nezblunklo a nepocakalo mu prdel!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mrs.G píše:
No můj chlap je zase takový estét…u nás to čuně, co si nahlas krkne jsem já.. :mrgreen: . Ale zase mě vytáčí, když jde na velkou…nevím teda, jestli to taky tak náhodou neděláte, ale já určitě ne. Já si prostě sednu na záchod, vyhovníkuju se, utřu dupu, spláchnu, umyju ruce a jdu…můj manžel z toho má hotový rituál. Většinou mi nejdříve oznámí, že jde konat velkou potřebu…pak se v koupelně chvíli prohlíží v zrcadle, jako jestli fakt funguje heslo „Jdu se vysrat z podoby“ :roll: . Načež natrhá asi půl metru toaleťáku a naháže to do záchoda…teprve pak si sedne, většinou do půl hodiny se vykadí, pak si utře zadek dalším metrem toaleťáku a pak spláchne…a většinou je strašně v šoku, jakto, že je ucpaný záchod a hovno nejde spláchnout…jako to je fakt na vraždu někdy :pocitac: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.1.12 16:51
Everly píše:
To aby „to“ nezblunklo a nepocakalo mu prdel!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mrs.G píše:
No můj chlap je zase takový estét…u nás to čuně, co si nahlas krkne jsem já.. :mrgreen: . Ale zase mě vytáčí, když jde na velkou…nevím teda, jestli to taky tak náhodou neděláte, ale já určitě ne. Já si prostě sednu na záchod, vyhovníkuju se, utřu dupu, spláchnu, umyju ruce a jdu…můj manžel z toho má hotový rituál. Většinou mi nejdříve oznámí, že jde konat velkou potřebu…pak se v koupelně chvíli prohlíží v zrcadle, jako jestli fakt funguje heslo „Jdu se vysrat z podoby“ :roll: . Načež natrhá asi půl metru toaleťáku a naháže to do záchoda…teprve pak si sedne, většinou do půl hodiny se vykadí, pak si utře zadek dalším metrem toaleťáku a pak spláchne…a většinou je strašně v šoku, jakto, že je ucpaný záchod a hovno nejde spláchnout…jako to je fakt na vraždu někdy :pocitac: .

Tak to je humus :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
31.1.12 16:56
Mmonnika píše:
Everly píše:
Mrs.G píše:
Tak to je humus :lol: :lol: :lol: :lol:

Holky ja jsem v praci a chichtam se tu jak strelena!! :lol: jesteze jsem v kanclu sama! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 16:59

tady je toho spousta co na chlapech nesnášíte :roll: ale já děsně nesnáším když se
u televize škrabe mezi nohama a ještě k tomu to je strašně slyšet :twisted: toš mu nadám a on to udělá zas :roll:

• Citovat
  • Upravit
653
31.1.12 17:04
Anonymní píše:
tady je toho spousta co na chlapech nesnášíte :roll: ale já děsně nesnáším když se
u televize škrabe mezi nohama a ještě k tomu to je strašně slyšet :twisted: toš mu nadám a on to udělá zas :roll:

Asi tam ma strniste,kdyz to tak susti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 17:18
LuckaK píše:
Anonymní píše:
u televize škrabe mezi nohama a ještě k tomu to je strašně slyšet :twisted: toš mu nadám a on to udělá zas :roll:
Asi tam ma strniste,kdyz to tak susti :mrgreen:
přesně, máš pravdu šustí to…vždycky mu říkám neškrkej se :zed: a za chvilku zas :roll:
  • Citovat
  • Upravit
30828
31.1.12 17:18

teda jsem se fakt dobře zasmála a historka s jogurtem, to je věc :mrgreen:
přemýšlela jsem, proč manžel od MRS.GS hází ten papír do záchodu před tím než jde na záchod, ale pak to tu Everly vysvětlila :mrgreen:

..u nás zase vede zhasínání - manžel je posedlý šetřením za elektriku,takže mi pořád všude zhasíná…jak se hnu z koupelny, jdu třeb pro ručník do skříně, tak on, atk e kdekoliv, tak přiběhne a zhasne mi :cert: stejně tak mu vadí puštěná televize „na hlucho“, jako že v níc nic nesleduju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
31.1.12 17:26

Teda, jeste ze vas mam :mrgreen: Hitparada meho drahouse:

1. kdyz nema co delat, neustale vytukava / vyzpevuje / hyka /jakkoli jinak vyluzuje fandici frekvenci / melodii trubek, bubnu napr jako na hokeji. Kdyz ho slovne na nejaky ten mac poslu, rekne, ze uz ho to nebere, pripadne nereaguje vubec.
  2. caj se dle jeho presvedceni ma pit opravdu horky, tudiz srka a frekvence srkani se zvysuje, neb si kazdym srkem spaluje usta.

3)drbani v teplacich - zaviram oci a delam, ze nejsem

1. odchazi-li na onu mistnost na delsi dobu, neopomene mi sdelit, ze se na to jde vysrat

a konecne zlaty hreb vecera c.5) trpelive hleda poklady ukryte v jeho nosnich dirkach. Kdekoliv. Absolutne kdekoliv. U mych rodicu, jeho rodicu, kdyz ridi… A kdyz uz najde, pozmoula mezi prsty a cvrkne kamsido pryc. Prasisko moje milovane!!! :srdce: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
31.1.12 17:38
Kacise píše:
  1. kdyz nema co delat, neustale vytukava / vyzpevuje / hyka /jakkoli jinak vyluzuje fandici frekvenci / melodii trubek, bubnu napr jako na hokeji. Kdyz ho slovne na nejaky ten mac poslu, rekne, ze uz ho to nebere, pripadne nereaguje vubec.
  2. caj se dle jeho presvedceni ma pit opravdu horky, tudiz srka a frekvence srkani se zvysuje, neb si kazdym srkem spaluje usta.

1. odchazi-li na onu mistnost na delsi dobu, neopomene mi sdelit, ze se na to jde vysrat

a konecne zlaty hreb vecera c.5) trpelive hleda poklady ukryte v jeho nosnich dirkach. Kdekoliv. Absolutne kdekoliv. U mych rodicu, jeho rodicu, kdyz ridi… A kdyz uz najde, pozmoula mezi prsty a cvrkne kamsido pryc. Prasisko moje milovane!!! :srdce: :evil: :evil: :evil:
tak to máš doma taky poklad :roll: vydím že je to pomalu všude stejné :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
31.1.12 17:48
Kacise píše:

a konecne zlaty hreb vecera c.5) trpelive hleda poklady ukryte v jeho nosnich dirkach. Kdekoliv. Absolutne kdekoliv. U mych rodicu, jeho rodicu, kdyz ridi… A kdyz uz najde, pozmoula mezi prsty a cvrkne kamsido pryc. Prasisko moje milovane!!! :srdce: :evil: :evil: :evil:

Do bodu 3 jsem se usmívala, u 4 se zasmála, ale 5, ta mě dokonale rozsekala!
Krásně jsi to popsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
31.1.12 17:50

Tak takhle jsem se na emiminu už dlooouho nezasmála, tahle diskuse nemá chybu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
31.1.12 17:55

holky pozor na nechutnosti, at nam to tu nezamknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
31.1.12 18:14

Diskuze na 1, výborně jsem se pobavila, až je mi líto, že jsme s dcerkou sama.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.12 19:18

Dloube se v nose.
Hrabe se ve vlasech - hlavně když kouká na tv..( to má po tátovi) Šuští vousama, když má strniště - přejíždí po knírku prstem.
Na talíři nechává " poslední sousta" - sní toho metrák, ale nechá jedne brambor a centimetr masa..Prý už nemůže :cert:
Mluví hrozně pomalu a když začne, už vím co řekne a jak to dopadne.
Vypráví pořád ty samé historky ( má asi dvě).
Vybavuje se po telefonu s těma magorama co nabízejí změnu tarifu.
Nechává boty před botníkem.
Když má rýmu, tak umírá ( pomalu a dlouho)
Nikdy nic neumí najít a neumí hledat.

Ale buzuruju ho pořád, nic nepřehlížím a na oplátku chci slyšet co dělám špatně já a pokud mu něco vadí, přestanu to hned dělat..Nechci žádný výbuch, ale abychom si oba ulevili.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky