Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na mě z toho padla hrozná nostalgie - když ještě nešlo primárně jen o sex,a ale takové to líbání, mazlení, dotýkání, které ale nekončilo milováním, maximálně svléknutím do kalhotek a nidko nic víc ani neočekával.
Já bych si s ním promluvila. Nějak se opatrně zeptat, zda by se chtěl milovat, či ještě počkat, je dobré umět mluvit o sexu. Partneři spolu musí umět mluvit o všem.
Tak jestli můžu jako chlap něco napsat, tak já si myslím, že ten kluk je ještě panic. Já za mlada, dokud jsem byl panic, tak jsem byl úplně stejnej. Naštěstí se od toho dá pomoct a je to celkem příjemné. ![]()
Lonette píše:
Na mě z toho padla hrozná nostalgie - když ještě nešlo primárně jen o sex,a ale takové to líbání, mazlení, dotýkání, které ale nekončilo milováním, maximálně svléknutím do kalhotek a nidko nic víc ani neočekával.
To mi povídej:-) Jéžiš, já si vzpomínám, jak jsme stávali v -20stupnich u autobusové zastávky, líbali se, objímali… Nebo se jen tak mazlili a nečekali od toho sex(na kterej stejně vždy došlo) Ouvej, to už je táááááák dávno ![]()
Jinak zakladatelko, nevím co poradit, ale já bych na něj hupsla a převzala iniciativu:-D
Holky, já teď viděla na ČT 2.díl seriálu Pravá krev. Tam byla scéna, kdy on si jen přivoněl k jejím vlasům a já jsem myslela, že vyletím z kůže. Tenhle pocit jsem zažívala s manželem když jsme spolu začínali chodit, to už je úplný pravěk, normálně jsem celá hořela a mrazilo mě všude. Fakt paráda!
A to nemluvím o tom, že na STV dávali Pýchu a předsudek (tu starou s Colinem Firthem), tam na sebe za celou dobu ani nešáhnout, jen na úplném konci je polibek. Sem myslela, že z toho budu mít infarkt, jak to bylo silné…
Celou dobu jsem cítila takové to neskutečné mrazení a pnutí ve smyslu: ježišmarjá, tak ji aspoň obejmi, ne?
No úplně jsem si vzpomněla na mladá léta… ![]()
Lonette píše:
Na mě z toho padla hrozná nostalgie - když ještě nešlo primárně jen o sex,a ale takové to líbání, mazlení, dotýkání, které ale nekončilo milováním, maximálně svléknutím do kalhotek a nidko nic víc ani neočekával.Taky to samé
Chlap x píše:
Tak jestli můžu jako chlap něco napsat, tak já si myslím, že ten kluk je ještě panic. Já za mlada, dokud jsem byl panic, tak jsem byl úplně stejnej. Naštěstí se od toho dá pomoct a je to celkem příjemné.