Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, normálně na ně běžte zazvonit, že ruší. Problem solved. Není zač.
Žádná statistika ti nepomůže, každý to má jinak, někoho to neba už před třicítkou, jiný vydrží celoživotně často. Jestli vás to ruší, prostě ji to řekněte.
Když je mamzel doma prijde mi to udealni i dvakrát denně. Pak odjíždí vždy tak na p ar dni, tak musim mit endorfiny do zásoby. Je mi 48, jemu 53.
Kdyz jsme meli krizi (prave kolem 40), meli jsme nejak chut porad. Taková nova zamilovanost. Meli jsme z toho i párkrát odřená kolena jak za mlada.
Ale snažili jsme se krotit - skoro dospělé děti s námi bydleli. A mame z toho nakonec jeste jednoho benjaminka.
Problém není četnost sexu, ale nějaká sebereflexe. Někdo má holt pocit, že má kvalitnější sexuální život, když s ním nespí zároveň celý panelák… Ale je to pěkný trapas a známka primitivizmu
Jestli máš pocit, že po čtyřicítce sex upadá, tak jsi na omylu. To u mě přišlo nejaktivnější období a to jsem měla doma dvě mrňata. Holt musíš za sousedy zajít a pokusit se s nimi domluvit. Já jsem teda ráda, že bydlíme v domě a nemusím se krotit.
@Kfětoslava 2 roky co tady bydlí jsem je slyšela dvakrát. Teď to asi dohánějí. 2 a půl týdne každou jednu noc vždy mezi 23 a 2 v noci. Dobře, trvá to 5 minut, ale mě to vždy vzbudí a pak neumím usnout nejbližší 2-3 hodiny. Vstávám v 5:10 takže si dovedete představit jak super se mi už skoro 3 týdny (ne)funguje. Ať si sexují i 5krát za den, ale ať to alespoň dělají během dne, kdy to dokážu překřičet s televizí.
@Janli šla bych ale je to ten typ, co se na chodbě ani nedokáže odzdravit. Takže předpokládám, že by ani neotevřely dveře. V životě zde neměli ani návštěvu, takže asi budou divní
@Anonymní píše: Více
Co přesně má závidět, to hekání? Myslíš, že zakladatelka drží celibát? A proč máš anonym, snad se za tenhle úžasný názor nestydíš ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak si kup špunty do uší, když to nechceš řešit… ![]()
V sexu je normální všechno, co je konsensuální a vyhovuje všem zúčastněným. Takže přestaň řešit, jestli sousedi zapadají do průměru pro svou věkovou kategorii, a spíš je upozorni na to, že jsou velmi slyšet.
41 a mám chuť pořád.
Kup si špunty do uší když se stydíš jim to říct. Doporučuji, ex strašně chrapal a tak jsme se vyspala úplně v pohodě.
Takove starosti, ty bych i brala. Promiň, ale to, že k tomu zakládáš diskuzi, mně přijde zvláštní. Spíš opravdu jako záminka k průzkumu, protože závist. „Po 40, a oni toto!!! "Mívala jsem taky takové sousedy, no a co? Pokud Ti to vadí, řekni jim to. A prostě jim to přej!🙂
Intimní otázka, klidně odpovídejte anonymně. Otázka na páry (osoby, které jsou ve vztahu/manželství), které máte mezi 40 a 50 let. Jak často sexujete?
Ptám se to jen proto, že mi nepřijde normálně, co předvádějí naši sousedé. Kdyby byli mladší, tak si myslím, že se snaží o dítě, ale to by asi v tomto věku nedělali. Štuple do uší jsem zkoušela, ale jsou mi tak nepříjemné, že jsem s nimi neuměla usnout. Ruší i celkově křikem, hlasitou hudbou, děti běhají. Ale toto noční buzení je nejhorší. Nevím, jestli mám doufat, že je to za pár měsíců přejde. Nebo jim jít klepat ať neruší, nebo nevím co. Ale vím, že mi to každý den vadí víc a víc.