Sexy muži!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petrushca
7.9.14 23:12

Já málem zapomněla na mého nej Kita Haringtona!

• Citovat
  • Upravit
4316
7.9.14 23:14

Za mlada Dolph Lundgren, Michel Schumacher z toho jsem byla hotová od mala a jinak celkově holohlaví, svalnatí a velicí chlapi s pupikem prostě pekáč buchet otočenej buchtama dolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.9.14 23:22

Edward Norton, Charlie Sheen, Depp, Cage, Hanks, Willis… Těch je :lol: Ale fakt se mi nelíbí Beckham, Pitt a Cruise.Ty bych za krasavce neoznačila. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
7.9.14 23:30

Smarjaaa, asi jsem tezce za zenitem, pulku tech chlapu co jsou tu zmineni, neznam :oops: Mne osobne vzdycky zvedne naladu, tlak a chut na sex Orlando Bloom a specialne jako Legolas v Panovi prstenu :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
7.9.14 23:30

Enrique Iglesias, Jonathan Rhys Meyers, Jude Law (jen v Prázdninách), Jean Reno, Jon Bon Jovi, Al Pacino… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
7.9.14 23:32

Jednoznačně Taylor Lautner a z českých luhů a hájů Roman Šebrle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.9.14 23:32

Moje profilovka mluví za vše ;) Jeremy Northam. Robert Downey Jr, jak už někdo psal…poslední dobou i Jude Law :srdce:
@majdula1 Tarabase žeru! Neuvěřitelně sexy pohled! Btw. Líbil se mi i Romualdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
7.9.14 23:39

@laducha ten z Nightwish? Viking? :-)
Jestli jo, tak to je moje oblíbená kapela! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
7.9.14 23:41
@KattyK píše:
Jordan Knight :oops:

NKOTB 8o Já taky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.9.14 23:42

Málem jsem zapomněla! Nathan Fillion. Bohužel už tloustne, ale např v Servírce či Serenity bych na něj skočila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
7.9.14 23:45

Ač nemám žádnou speciální slabost pro Asiaty, tak se mi dlouho hrozně líbí herec Yun Fat Chow, jak hrál krále Siamu v Anna a král. Líbí se mi vzhledem a mám pocit, že z něj charisma stříká do stran.

Jinak se mi líbí odjakživa Brad Pitt, Orlando Bloom, Johny Depp, jo a taky jsem dřív s oblibou koukala na sportovní zprávy kvůli Vojtěchu Bernatskému :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
8.9.14 00:08

@Samamama jooo Vojtech to je kus :)
Za me Vin Diesel, Gerard Butler :) ten uplne nejvic! Josh Hartnet - za mlada - Pearl Harbor-ten usmev :) Paul Walker. Will Smith.
A ve Stmivani Jacob - az kdyz se ostrihal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.9.14 00:43
@Nik77 píše: ......Jude Law (jen v Prazdninach)…

A videla jsi ho v Boruvkovych nocich? Jsem z toho nemohla tyden spat… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.9.14 00:54

Bruce Willis, Mel Gibson, Dwayne Johnson v Král Škorpion, Russel Crowe v Gladiatorovi, Kevin Costner v Osobním strážci, z těch mladších Channing Tatuum, Paul Walker, Jonathan Rhys Mayers a ostříhaný Jacob ze Stmivani. Mmch Stmivani - Pattinson není vůbec ošklivý, ale pořád tam čuměl jako debil, nemůžu si pomoct, ale kvůli němu jsem to nebyla schopna to ani dokoukat… :lol:
Jo a pak se mi líbí ten herec, co hraje Božského v Sexu ve městě a herec co hraje v Mentalistovi

• Citovat
  • Upravit
8911
8.9.14 01:01
@Hanka1 píše: …herec co hraje v Mentalistovi

Simon Baker :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie