Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Za mlada Dolph Lundgren, Michel Schumacher z toho jsem byla hotová od mala a jinak celkově holohlaví, svalnatí a velicí chlapi s pupikem prostě pekáč buchet otočenej buchtama dolu ![]()
Edward Norton, Charlie Sheen, Depp, Cage, Hanks, Willis… Těch je
Ale fakt se mi nelíbí Beckham, Pitt a Cruise.Ty bych za krasavce neoznačila. ![]()
Smarjaaa, asi jsem tezce za zenitem, pulku tech chlapu co jsou tu zmineni, neznam
Mne osobne vzdycky zvedne naladu, tlak a chut na sex Orlando Bloom a specialne jako Legolas v Panovi prstenu
![]()
Enrique Iglesias, Jonathan Rhys Meyers, Jude Law (jen v Prázdninách), Jean Reno, Jon Bon Jovi, Al Pacino… ![]()
Jednoznačně Taylor Lautner a z českých luhů a hájů Roman Šebrle ![]()
Moje profilovka mluví za vše
Jeremy Northam. Robert Downey Jr, jak už někdo psal…poslední dobou i Jude Law ![]()
@majdula1 Tarabase žeru! Neuvěřitelně sexy pohled! Btw. Líbil se mi i Romualdo ![]()
@laducha ten z Nightwish? Viking? ![]()
Jestli jo, tak to je moje oblíbená kapela! ![]()
Málem jsem zapomněla! Nathan Fillion. Bohužel už tloustne, ale např v Servírce či Serenity bych na něj skočila
![]()
Ač nemám žádnou speciální slabost pro Asiaty, tak se mi dlouho hrozně líbí herec Yun Fat Chow, jak hrál krále Siamu v Anna a král. Líbí se mi vzhledem a mám pocit, že z něj charisma stříká do stran.
Jinak se mi líbí odjakživa Brad Pitt, Orlando Bloom, Johny Depp, jo a taky jsem dřív s oblibou koukala na sportovní zprávy kvůli Vojtěchu Bernatskému
.
@Samamama jooo Vojtech to je kus ![]()
Za me Vin Diesel, Gerard Butler
ten uplne nejvic! Josh Hartnet - za mlada - Pearl Harbor-ten usmev
Paul Walker. Will Smith.
A ve Stmivani Jacob - az kdyz se ostrihal!
@Nik77 píše: ......Jude Law (jen v Prazdninach)…
A videla jsi ho v Boruvkovych nocich? Jsem z toho nemohla tyden spat… ![]()
Bruce Willis, Mel Gibson, Dwayne Johnson v Král Škorpion, Russel Crowe v Gladiatorovi, Kevin Costner v Osobním strážci, z těch mladších Channing Tatuum, Paul Walker, Jonathan Rhys Mayers a ostříhaný Jacob ze Stmivani. Mmch Stmivani - Pattinson není vůbec ošklivý, ale pořád tam čuměl jako debil, nemůžu si pomoct, ale kvůli němu jsem to nebyla schopna to ani dokoukat… ![]()
Jo a pak se mi líbí ten herec, co hraje Božského v Sexu ve městě a herec co hraje v Mentalistovi
Já málem zapomněla na mého nej Kita Haringtona!