Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Wiolla - Jednoznačně Taylor Lautner
me taky nedává spát ![]()
@Hanka1 Pattinson není vůbec ošklivý, ale pořád tam čuměl jako debil, nemůžu si pomoct, ale kvůli němu jsem to nebyla schopna to ani dokoukat… ![]()
on na ní čumí tak útrpne…jak tam nekdo říkal kouka na ní jak jídlo
každopádne pro me uplně krásnej není, ale neco zvláštního na něm je ![]()
Jude Low a pak taky ten zpěvák z Maroon five, a jak je v tom klipu z letiště, tak tam bych ho sežrala ![]()
@marcellia píše:
Jude Low a pak taky ten zpěvák z Maroon five, a jak je v tom klipu z letiště, tak tam bych ho sežrala
ano ano, ten zpěvák je k nakousnutí ![]()
@InExile píše:
@Wiolla - Jednoznačně Taylor Lautner![]()
![]()
me taky nedává spát
![]()
@Hanka1 Pattinson není vůbec ošklivý, ale pořád tam čuměl jako debil, nemůžu si pomoct, ale kvůli němu jsem to nebyla schopna to ani dokoukat…
on na ní čumí tak útrpne…jak tam nekdo říkal kouka na ní jak jídlo![]()
![]()
každopádne pro me uplně krásnej není, ale neco zvláštního na něm je
Jo Robert je hezký, třeba ve filmu Voda pro slony. Já moc nejsem na hubeňoury ale má něco do sebe! Ještě se mi líbí Ben Afleck, Paul Walker, je ho škoda! A od mala miluju Kevina Costnera! Jak jsem viděla Osobního strážce a Robina Hooda tak jsem se zamilovala a čím je starší tím je lepší! Má charizma!
Ještě se mi líbí Rufus Sewell
http://www.csfd.cz/…ufus-sewell/
@laducha píše:
Ještě se mi líbí Rufus Sewell
http://www.csfd.cz/…ufus-sewell/
Mě se zase líbí Heath Ledger v příběhu rytíře! Taky škoda že už tu není.
Ještě jsem úplně zapomněla na DiCapria a Ewena McGregora. A z českých chlapů se mi vždycky líbil Střihavka a v poslední době není ani Jágr k zahození ![]()
@Petrushca tak me zase Patizón nepříjde nák hubenej..von je divnej z profilu..to takovej ropzpláclej..jinak fešak, me se líbí i v tom filmu o tom 11.září..jak se to jmenovalo joo Nezapomen na me. Lautner je proste hezčí-ehm ostříhanej ![]()
@Petrushca píše:
Mě se zase líbí Heath Ledger v příběhu rytíře! Taky škoda že už tu není.
Ten byl taky „jedlý“ ![]()
@lucenka píše:
Ještě jsem úplně zapomněla na DiCapria a Ewena McGregora. A z českých chlapů se mi vždycky líbil Střihavka a v poslední době není ani Jágr k zahození
Ewan Mcgregor v Moulin Rouge
![]()
@Kůželíná píše:
Jiří Bartoška a Antonio Banderasa můj chlap
tak Bartoška za mlada byl krásnej chlap, stejne tak jako Olda kaiser
@Kůželíná píše:
Jiří Bartoška a Antonio Banderasa můj chlap
Jezisi ja uplne zapomnela na Banderase, tak to je muj idol cislo 1. V Zorrovi mu to desne sekne ![]()
@Wiolla píše:
A videla jsi ho v Boruvkovych nocich? Jsem z toho nemohla tyden spat…
Neviděla…
Ale teď jsem se mrkla na trailer a MUSÍM to vidět
Díky za tip ![]()