Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@beruska9 píše:
Emmanuel Moire..akorat nevim, proc ti nejhezci jsou casto na kluky, takova skoda pro zenske pokoleni
pěknej, toho neznám ![]()
Pominu-li absolutně charakter, osobnost, chování, atd. tak fyzicky se mi hoooodně líbí Rytmus
Herci se mi líbí jak v čem, třeba Vašut v Románu pro ženy, Bruce Willis - ve všem bez vlasů a z těch na můj vkus až dost hubených aktuálně Majk Spirit a Adam z Maroon 5
Ale osobně dávám přednost „širším“ mužům ![]()
@TerezkaW píše:
Ricky Martin je taky kus, ale bohužel taky teplej
A v okolí mám krásnýho, modrookýho, dobře stavěnýho chlapa, ale taky má vadu. Žije s mým bratrancem
No jo ten taky
Ale tak asi i kluci maji narok na sexy pritele
A Ricky ma aspon deti pres nahradni matku, pokud vim, tak se ten geneticky material neztrati ![]()
Mně se líbí Colin Firth ( miluju Marka Darcyho
), Sama Heughana sjíždím od chvíle, kdy si svíkl v Cizince košili a také ujíždím na Crosbym se zubama ![]()
@reliska Majk Spirit se mi taky líbí. A ješt zpěvák ze skupiny One Republic! Mňam mňam!
@adriana24 píše:
Mně se líbí Colin Firth ( miluju Marka Darcyho), Sama Heughana sjíždím od chvíle, kdy si svíkl v Cizince košili a také ujíždím na Crosbym se zubama
jo na Colina Firtha jsem zapomnela a pak jeste Ruppert Everet, ten je bohuzel taky na kluky ![]()
@adriana24 píše:
Mně se líbí Colin Firth ( miluju Marka Darcyho
Jů, na toho jsem taky zapomněla, ten se mi taky moc líbí, dík za připomenutí
.
Mě se líbí jak napovídá moje ikona Benedict Cumberbatch, ten momentálně vede
!!
Jako pubertacka jsem milovala Petera Andreho, nad jeho plakatem jsem dokazala provzdychat cele hodiny ![]()
@fixa08 píše:
Mě se líbí jak napovídá moje ikona Benedict Cumberbatch, ten momentálně vede!!
Mně se překvapivě líbí jenom v Sherlockovi - ale jako fakt moc. Třeba ve Star Treku jsem si ho ani nevšimla… Prostě „brainy is the new sexy“
A Šmak teda taky má určité krízma ![]()
@majdula1 píše:
Tak na pomazleni carodej Tarabas z Princezny Fantaghiro a na sex Drogo ze Hry o truny![]()
http://2.bp.blogspot.com/…tarabas1.jpg
http://img1.wikia.nocookie.net/…go_1x01b.jpg
A neverila bych, ze se mi bude libit Tom Hiddleston /Avengers, Thor/, ale ten usmev, no…
Příspěvek upraven 07.09.14 v 22:36
Tom Cruise, Antonio Banderas, Brad Pitt… film: Interview s upírem
Nikde jinde… ![]()
@beruska9 píše:
Emmanuel Moire..akorat nevim, proc ti nejhezci jsou casto na kluky, takova skoda pro zenske pokoleni
pěknej - připomíná mi Paula Walkera
Teda já koukám, že skoro žádná z těch jmen neznám
.
A taky jsem si uvědomila, že jsem zřejmě už pěkně vyzobaná slunečnice, protože absolutně nevím, koho bych napsala. Jdu do koutka přemýšlet ![]()