Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zkousim to i tady, je mi 33let dcera 4,5let přestěhovaly jsme se s dcerou z bele na dubinu,( kousek od zastávky antonina poledníka) a zjistujem s dcerou ze nemame zadne kamarady, tim ze dcera stále chodi do bele do skolky tak se snama moc lidi nebavi, spis ty maminky je to pro ne daleko se sejit, a tak hledame kamarady kdo by s nama zasel nekdy ven, do koutku, na nastevu at se deti vyradi a najdou nove pratele. Dcera lita porad sama venku a me to zacina byt lito.Budu rada když se někdo ozve
Martina
![]()
@Martina 84 ahojky, tak já to mám podobné jen trošku naopak
přistěhovala jsem se do nové Bělé a neznám tady nikoho. Mam kamarádky z Poruby a Šenova ale pro ty jsem daleko tak chodí opravdu málo. Pokud chceš můžeme si popsat.. ještě maminka nejsem ale pracuje se na tom. Je mi 32.
Ahoj
je mi 29, mam malinke miminko, Gabriel 13.07.2017, bydlime v centru Ostravy, a radi chodime na prochazky. Jsem s Polska, ale rozumim cestinu uplne. Monika
Zdravím Vás, jsem 24 letá nastávající maminka a čekám chlapečka a ráda bych se seznámila a více poznala s maminkami v Ostravě.
@BohmDa zdravim. Jsem tez z ov. Mam skoro 2leteho chlapecka ted cekam holčičku
jsem ve 26tt.
Ahoj já se přidám, jsem z poruby a mám syna 21mesicu, rada se seznamim s nejakou maminkou
Ahoj holky jsem ze zabreha. Jak se sopink park:) chodite z detma i plavat nebo tak?
Ahoj holky, já jsem kousek od Orlové, ale do Ostravy to mám kousek
Máme chlapečka 8měsíců, ráda poznám nějakou maminku
@Zuzlee jak se vede. Co vse prichystane k vánocům? Toho scuka asi az po vánocích ![]()
Ahoj
bydlím teď čerstvě na dubine, taky nemám moc kamarádek co mají děti.. je mi 21let a mám 2 roční dcerku rádi se seznámíme
Příspěvek upraven 13.02.18 v 22:12
Ahoj holky, rádi bychom se synem někoho na kočárkování, je mu 7 měsícu a na Dubině nikoho neznáme, tak kdyby se našla nějaká mamča blízko bylo by fajn…