Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky se cítim podobně…Jediná stránka na seznámení byla tady ( Liberecké maminky) jenže nijak se stejně nikdo nechytnul…
je mi 21let a holky v mym věku ještě kolikrát studujou a když už jsou maminky, tak bydlí dál…
taky mě napadlo jít na nějaké cvičení nebo mě napadlo, že se pak zkamarádim s někym na plavání nebo na hřišti…
uvidíme..ale nejsi sama.. ![]()
Ahojte, je mi 35 a za chvilu budueme mat prve dietatko, tiez kamaratky nemam. vsetky zeny v mojom veku uz davno maju velek deti a trapia ich bud vztahy alebo dobiehaju karieru takze na mna nemaju cas…
@siisi já bych řekla, že je hodně ženských okolo čtyřicítky…
ale je fakt, že na věku nezáleží, spíš kde nějaký maminy najít…
já už to mám v sobě, že si myslim, že pro ty starší maminy budu nezkušená a tak se nikam ani moc nervu…
Totiž ja našla jednu kamaradku na www.maminkam.cz tam jednu našla…a chodim na cvičeni atd…ale fakt maminki komunikuje mezi sebou
což je dost smutne:(ja se citim jak blbeček sem psala i tade podle mesta kterym byslim a nic vubec nic, protože jsem cizinka a lidi hazej všechnych cizincov do jednoho pitle ![]()
@siisi Děkuju, to je naše Sárina podvraťačka. Máš také zvířátko? chtěla jsem se zeptat jak máš staré dítko, ale koukám že máš 13 měsíční holčičku. Jak se jmenuje?
Také bych chtěla holčičku…
@silvija
to snad není tím že máš jinou národnost ne? a odkud jsi? A ta maminka se kterou chodíš má nějaké kamarádky, že by tě mohla seznámit i s těma svýma…
@siisi
hezké jméno jste vybrali. Já bych chtěla Pavlínku, mám termín až v červnu.
Týjo velká Sára
Je krásná, je taky křížená nebo je to nějaká rasa?
Ahoj, nevíte prosím některá o nějaké seznamce pro maminky?
Já znám jen seznamku na Seznamu, v ostatních jde jen o vztahy a sex.
Před 2 lety jsme se přistěhovali na vesnici a za tu dobu se mi nepodařilo s nikým skamarádit. Zkoušela jsem mateřská centra, cvičení s dětmi, zumbu a já nevím, co ještě, ale příjde mi, že maminy ( a vlastně všichni) jsou tady dost uzavření, baví s jen mezi sebou a na cizího koukají s nedůvěrou a nemají sebemenší chuť se bavit a seznámit.
Tak jsem si říkala, že zkusím net. Třeba je v okolí stejná „zoufalka“ jako já a třeba si padneme do oka
Budu ráda za vaše tipy, rady a postřehy