Seznamka pro maminky

Lilibeth
2.1.13 15:18

Seznamka pro maminky

Ahoj, nevíte prosím některá o nějaké seznamce pro maminky?
Já znám jen seznamku na Seznamu, v ostatních jde jen o vztahy a sex.

Před 2 lety jsme se přistěhovali na vesnici a za tu dobu se mi nepodařilo s nikým skamarádit. Zkoušela jsem mateřská centra, cvičení s dětmi, zumbu a já nevím, co ještě, ale příjde mi, že maminy ( a vlastně všichni) jsou tady dost uzavření, baví s jen mezi sebou a na cizího koukají s nedůvěrou a nemají sebemenší chuť se bavit a seznámit.

Tak jsem si říkala, že zkusím net. Třeba je v okolí stejná „zoufalka“ jako já a třeba si padneme do oka 8)

Budu ráda za vaše tipy, rady a postřehy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5695
2.1.13 15:31

..

Příspěvek upraven 20.11.15 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
2.1.13 15:34

Jsem na tom stejne:((( a hlavne ja pišu všjude a nikde nic :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
2.1.13 15:37

Ahoj, taky se cítim podobně…Jediná stránka na seznámení byla tady ( Liberecké maminky) jenže nijak se stejně nikdo nechytnul… :? je mi 21let a holky v mym věku ještě kolikrát studujou a když už jsou maminky, tak bydlí dál… :roll: taky mě napadlo jít na nějaké cvičení nebo mě napadlo, že se pak zkamarádim s někym na plavání nebo na hřišti… :? uvidíme..ale nejsi sama.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2.1.13 15:38

Souhlasím s vámi, hledat maminy kamarádky je dost těžký. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
2.1.13 15:42

..

Příspěvek upraven 17.08.16 v 09:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
2.1.13 15:45

Ahojte, je mi 35 a za chvilu budueme mat prve dietatko, tiez kamaratky nemam. vsetky zeny v mojom veku uz davno maju velek deti a trapia ich bud vztahy alebo dobiehaju karieru takze na mna nemaju cas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
2.1.13 15:45

@siisi já bych řekla, že je hodně ženských okolo čtyřicítky… :roll: ale je fakt, že na věku nezáleží, spíš kde nějaký maminy najít… :roll: já už to mám v sobě, že si myslim, že pro ty starší maminy budu nezkušená a tak se nikam ani moc nervu…

• Citovat
  • Upravit
5695
2.1.13 15:50

..

Příspěvek upraven 17.08.16 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
2.1.13 15:51

Totiž ja našla jednu kamaradku na www.maminkam.cz tam jednu našla…a chodim na cvičeni atd…ale fakt maminki komunikuje mezi sebou :((( což je dost smutne:(ja se citim jak blbeček sem psala i tade podle mesta kterym byslim a nic vubec nic, protože jsem cizinka a lidi hazej všechnych cizincov do jednoho pitle :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
2.1.13 15:53

@siisi Děkuju, to je naše Sárina podvraťačka. Máš také zvířátko? chtěla jsem se zeptat jak máš staré dítko, ale koukám že máš 13 měsíční holčičku. Jak se jmenuje? :andel: Také bych chtěla holčičku…

• Citovat
  • Upravit
5695
2.1.13 15:54

..

Příspěvek upraven 17.08.16 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
2.1.13 15:55

@silvija 8o to snad není tím že máš jinou národnost ne? a odkud jsi? A ta maminka se kterou chodíš má nějaké kamarádky, že by tě mohla seznámit i s těma svýma…

• Citovat
  • Upravit
5695
2.1.13 15:56

..

Příspěvek upraven 17.08.16 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
2.1.13 15:59

@siisi :mrgreen: hezké jméno jste vybrali. Já bych chtěla Pavlínku, mám termín až v červnu. :twisted: Týjo velká Sára :jazyk: Je krásná, je taky křížená nebo je to nějaká rasa?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová