Kouření s malým dítětem

Anonymní
31.12.12 13:21

Kouření s malým dítětem

Mám dotaz jestli tu je nějaká mamina co má malé dítě a kouří?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
31.12.12 13:24

O co ti jde? něco konkrétního? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4885
31.12.12 13:25

Moje sestra, kouří na balkoně, v bytě nikdy, když je s kočárkem venku tak si nezápalí, jen bez malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
31.12.12 13:26

Ano, mám malé dítě a kouřím. ALE: Nekouřím doma, nekouřím před malým, když mám chuť na cigaretu, dojdu si před barák. Nekouřím ani na záchodě. I když jsem kuřačka, nesnáším, když někdo kouří doma před dětma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
31.12.12 13:30

Já…Ale kouřím na balkoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
31.12.12 13:30

Já..jsem starej hulič.. :mrgreen:..nekojím, nemohla jsem tak co..jde o prd..samozřejmě nekouřím doma a dítěti pod nos..chodím kouřit na zahradu..a tak..a holky zatím žijou.. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.12.12 13:35

Kourim jen na balkone, s kocarem nikdy, kdyz ho vezu. Kdyz jde nekdo se mnou, tak predam kocar a jdu dal! Ale kdyz vidim zenskou, jak veze kocar a cigaro u pusy :cert: :twisted: :cert: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
31.12.12 13:40

Kouřím u kuchynského balkonu, nikde jinde ne. balkon máme ještě v pokoji ale tam nechci lezt, když tam mají děti dětský pokoj. zapálit si v obýváku prostě nedokážu ani když děti spí a manžel není doma-je vyléčený kuřák. kouřit asi nepřestanu i když jsem černé ovce rodiny z manželovi strany.tam nekouří nikdo snad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
31.12.12 13:47

Tak jsem se zamyslela a zjistila jsem, ze v mem okoli kouri vsechny maminy vcetne te moji, jen ja se na to vys*ala…

• Citovat
  • Upravit
24379
31.12.12 13:59

Kourim, ale byt nekuracky, jen na balkone, nebo venku. s kocarkem sama taky ne. celkove mezi lidma chodim bokem, nekourim ostatnim pod nos, nebo se zeptam, jestli jim to nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.12.12 14:03
@palapa píše:
Kourim jen na balkone, s kocarem nikdy, kdyz ho vezu. Kdyz jde nekdo se mnou, tak predam kocar a jdu dal! Ale kdyz vidim zenskou, jak veze kocar a cigaro u pusy :cert: :twisted: :cert: :pocitac: :zed:

taky tak…a nebo na zahradce mamina s pivem, startkou v drzce a dite sedi vedle ni a huli to na decko :poblion:…kdyz si chci zapalit tak jdu bokem, nebo dite poslu treba na pisek, vetsinou se s chlapem stridame, nebo kamaradkou, mamkou, kdo je nekde s nama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
31.12.12 14:14

Holky a to jste kouřily i v těhotenství a nebo jste začaly zase po porodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.12.12 14:17
@Žirafátko píše:
Holky a to jste kouřily i v těhotenství a nebo jste začaly zase po porodu? :nevim:

Ja se priznavam do pateho mesice 5cigaret denne, jen kdyz jsem byla v praci. Pak jsem ze dne na den prestala. A zacala az kdyz jsem prestala kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
31.12.12 14:17

Kuřačka nejsem, ale nesnáším když někoho vidím s děckem, nebo tlačit kočár a hulí :poblion: švagrová se svojim hulili všude a jejich malá pak smrděla od hlavy k patě samá cigareta, božato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
31.12.12 14:22

V těhotenství jsem nekouřila vůbec, akorát jsem si dala tři na své svatbě a to ještě Slim, když jsem byla v 7.měsíci a pak jsem si dala až po dvou měsících kojení. Jinak kouřím na terase, před malým vůbec a ani když jedu s kočárem, to je prostě hnus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová