Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wildcherry píše:
Uz teďn odkaz vidim, po vcerejsku jsem nejaka mrskla
no já než to našla
jsi jako blesk ![]()
@K.Black jsem cekala vetsi palku, jdu do toho…holky dekuju
..vypada fakt pekne.ze by v roce 2013 prisel cas a ja opravdu s tim kourenim aspon castecne sekla
? To mi nikdo neuveri
…jen abych si teda zvykla ![]()
@K.Black píše:
@wildcherry kolik vykouříš denně klasických?
prumerne 10,nekdy vice, nekdy mene..
Ahoj holky, já jsem byla silný kuřák, po zjištění těhu jsem teda skoro hned přestala, asi jednu za měsíc někdy za dva měsíce jsem si dala i v těhu. Měla jsem hrozný strach, že nebudu moct přestat, protože cigaretu jsem měla spojenou snad se všema činnostma
po porodu, jak když utne, ani ta chuť nebyla, ani čas nebyl(i když kolikrát se zapomenu a říkám si, že teď si půjdeme zapálit a potom mi docvakne, že vlastně nekouřím, prostě automatika
) malé teď bylo 18 měs a zatím jsem si nezapálila, ale třeba strašně dlouho jsem nepila kafe, protože jsem ho měla spojené s cigaretou
@LucciaMaty píše:
Holky, a jak vyjde u ty elektronicky cena náplně vs. výdrž??
hele mne vydrzi mala napln 10 ml skoro na mesic
to znamena 100 Kc na mesic
takze fakt pohoda…
K. black: hele kupuju jedine Dekangy, ostatni jsou fakt
v tomhle se opravdu vyplati moc neexperimentovat…
@Danylea píše:
hele mne vydrzi mala napln 10 ml skoro na mesicto znamena 100 Kc na mesic
takze fakt pohoda…K. black: hele kupuju jedine Dekangy, ostatni jsou fakt
v tomhle se opravdu vyplati moc neexperimentovat…
jo a overeni prodejci, co maji eshopy, obcas udelaji nejakou supr akci na aukru, tu elektronku, co jsem na ni davala odkaz, jsem tam koupila od jednoho eshopu, kde byla jinak za 999, v akci za 199… I s pouzdrem
to je ta stribrna, co ted mam
byl to ten samy prodejce, mel tam i odkaz na eshop, kde to mel za plnou cenu… a elektronka slape jak ma, uz pul roku bez jediny chybicky… ![]()
Obcas se na aukru daji vychytat od tehlech provozovatelu eshopu i naplne v akci, ted jsem kupovala od chlapka, co vyprodaval sklad, original dekangy lahvicku 20 ml za 79 Kc (standartne stoji ta 10 ml kolem stovky), lahvicky jsou opravdu origos se zapecetenym vickem… ![]()
@Danylea já taky jedině dekang
ostatní jsou
jinak my za první cigára daly asi 7 stovek za dvě, nevím to jistě ale nějak tak.
Já kouřím. Když jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, tak jsem hned ten den přestala kouřit. Poprvé jsem si zapálila, když jsem přestala kojit. Jinak v bytě nekouříme, v autě taky ne, v žádné uzavřené místnosti kde je dcera nekouříme nebo nechodíme nikam, kde se kouří. Když jdu s kočárkem, tak nekouřím, pokud jdu sama, pokud jde semnou někdo, tak veze kočár a já jdu kousek za něma. Chodíme kouřit na balkon, když dcera spí nebo kouká na pohádky v televizi. Jinak ne.
@LucciaMaty dávám asi 90, přesně nevím a já ji mám přes týden, muž má tak dvě na týden.
@wildcherry myslím že jsou i barevný
viděla jsem stříbrnou, a jinak se kupují ty špičky cleratomizéry nebo jak se to jmenuje, a ty jsou barevný.