Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Danylea píše:
A ja si tu u vas v klidku a teplicku hulim elektronku a cherry prichuti a jsem rada, ze nemusim na mraz, jako muj muz, co zdrha v reklamach pri Particce na balkon
jé já nemůžu příchutě
mužskej si dá občas mentol a kluk je prase posledně měl colu a redbull
já jedině klasiku, v éčku mám Davidof 16 ![]()
@Lucie46 píše:me ta elektronicka nejak nechutna
jakou mas?
ja mam presne tuhle http://www.lepsicigareta.cz/…-cerna-i604/ , akorat teda stribrnou… Vyzkousela jsem i ego-T a ego-w a tahle mi prijde nejlepsi a taky teda nejsilnejsi… prichute stridam, mam jich vic, obcas dam obyc Camelku, obcas cherry a i ten red bull jsem dlouho mela
Kupuju si slimky Kiss energy a ten redbull chutna podobne, citim z toho trochu vanilku… tohle mi domu strasne vyhovuje, potrebuju neco zmoulat v ruce, tahat u telky, k vinecku, pohodicka… ![]()
Tak já kouřila obě těhotenství cca 1 retko denně
první dítě jsem porodila s váhou 3890g a druhé 3520g. Astma, alergie a ani jiné postižení dětí nemají. Tím teda nechci říct aby se kouřilo v těhotenství. Teď jedu na elektrice od ježíška a snad si zvyknu abych odbourala klasiku úplně.
@Danylea mám stejnou
já jsem teda zavedla že v bytě nekouříme ani éčko, chodíme do pracovny jako s normálním cígem, i když kluci hulí v pokojíčku „tajně“
![]()
A kouříš jen éčko?
@K.Black píše:
@Danylea mám stejnoujá jsem teda zavedla že v bytě nekouříme ani éčko, chodíme do pracovny jako s normálním cígem, i když kluci hulí v pokojíčku „tajně“
![]()
A kouříš jen éčko?
praveze ne, venku obcas vytahnu ty slimky Kiss… doma ne… ta para z elektronky neni vubec citit, kdyz uz tak spis jen krasne tresnove voni…
takze tu kourim doma…
@Danylea to já vím že není cítit, ale měla bych to v hubě pořád, byla jsem fakt silný kuřák
já si právě dávám taky slimky, Petry, chodím na balkon ![]()
@Žirafátko píše:
Holky a to jste kouřily i v těhotenství a nebo jste začaly zase po porodu?
Já jsem s cigaretama sekla s pozitivním těhu testem… no a začla jsem až jsem neměla mlíko (ale nejsem žádný extra kuřák - stačí mi 3 kousky denně)
Ale taky nekouřím před malou, chodím na terasu za barák, většinou když malá usne a jdu se psem…
@K.Black píše:
@Danylea to já vím že není cítit, ale měla bych to v hubě pořád, byla jsem fakt silný kuřákjá si právě dávám taky slimky, Petry, chodím na balkon
taky to mam v hube porad, teda dneska
jinak ani ne… kupodivu kdyz si pak pul dne nezapalim ani nepotahnu z elektronky, tak me ani neboli hlava
mam slabouckou, 11 mg…
Jinak teda k tematu, obyc cigaro u malyho nekourim, vzdy v nejakym vetsim odstupu… a na cerstvym vzduchu, v mistnosti nikdy a nikde (treba v restauraci nebo tak)…
Ja se bojim, ze elekrickou nesnesu, zkusila jsem kamosky a bylo to divny
…ale asi ji zkusim
..v zime je to fakt opruz lozit na balkon.
@wildcherry nemůžeš kupovat šitku, kup kdyžtak co mám já a @Danylea ale uplně nejvíc záleží na náplních, nekupovat žádné neznačkové ![]()
Tak já od rána „kouřím“ manželovu elektronku a dobrý… že bych sekla s normálníma cígama???
![]()
@K.Black píše:
@wildcherry nemůžeš kupovat šitku, kup kdyžtak co mám já a @Danylea ale uplně nejvíc záleží na náplních, nekupovat žádné neznačkové
no nevim jakou mela, se v tom prd vyznam
,ale kdybych si ji mela kupovat, chci poradnou…mrknu na tu co mas ty
…daji se koupit i barevny
??hele ja do toho asi fakt pujdu ![]()
@K.Black a ty mas teda jakou? ted jsi nejsem jista, jestli jsi to psala..na tel se mi to blbe hleda(blafam na balkone
)