Kouření s malým dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucie46
31.12.12 21:57
@Danylea píše:
A ja si tu u vas v klidku a teplicku hulim elektronku a cherry prichuti a jsem rada, ze nemusim na mraz, jako muj muz, co zdrha v reklamach pri Particce na balkon :lol:

:DD me ta elektronicka nejak nechutna :( jakou mas?

• Citovat
  • Upravit
K.Black
31.12.12 22:00
@Danylea píše:
A ja si tu u vas v klidku a teplicku hulim elektronku a cherry prichuti a jsem rada, ze nemusim na mraz, jako muj muz, co zdrha v reklamach pri Particce na balkon :lol:

jé já nemůžu příchutě :poblion: mužskej si dá občas mentol a kluk je prase posledně měl colu a redbull :poblion: já jedině klasiku, v éčku mám Davidof 16 ;)

• Citovat
  • Upravit
1854
31.12.12 22:20
@Lucie46 píše: :DD me ta elektronicka nejak nechutna :( jakou mas?

ja mam presne tuhle http://www.lepsicigareta.cz/…-cerna-i604/ , akorat teda stribrnou… Vyzkousela jsem i ego-T a ego-w a tahle mi prijde nejlepsi a taky teda nejsilnejsi… prichute stridam, mam jich vic, obcas dam obyc Camelku, obcas cherry a i ten red bull jsem dlouho mela :) Kupuju si slimky Kiss energy a ten redbull chutna podobne, citim z toho trochu vanilku… tohle mi domu strasne vyhovuje, potrebuju neco zmoulat v ruce, tahat u telky, k vinecku, pohodicka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.12 22:23

Tak já kouřila obě těhotenství cca 1 retko denně :oops: první dítě jsem porodila s váhou 3890g a druhé 3520g. Astma, alergie a ani jiné postižení dětí nemají. Tím teda nechci říct aby se kouřilo v těhotenství. Teď jedu na elektrice od ježíška a snad si zvyknu abych odbourala klasiku úplně.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
31.12.12 22:23

@Danylea mám stejnou ;) já jsem teda zavedla že v bytě nekouříme ani éčko, chodíme do pracovny jako s normálním cígem, i když kluci hulí v pokojíčku „tajně“ :roll: :mrgreen:
A kouříš jen éčko?

• Citovat
  • Upravit
1854
31.12.12 22:26
@K.Black píše:
@Danylea mám stejnou ;) já jsem teda zavedla že v bytě nekouříme ani éčko, chodíme do pracovny jako s normálním cígem, i když kluci hulí v pokojíčku „tajně“ :roll: :mrgreen:
A kouříš jen éčko?

praveze ne, venku obcas vytahnu ty slimky Kiss… doma ne… ta para z elektronky neni vubec citit, kdyz uz tak spis jen krasne tresnove voni… :) takze tu kourim doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
31.12.12 22:31

@Danylea to já vím že není cítit, ale měla bych to v hubě pořád, byla jsem fakt silný kuřák :oops: já si právě dávám taky slimky, Petry, chodím na balkon ;)

• Citovat
  • Upravit
quassa
31.12.12 22:34
@Žirafátko píše:
Holky a to jste kouřily i v těhotenství a nebo jste začaly zase po porodu? :nevim:

Já jsem s cigaretama sekla s pozitivním těhu testem… no a začla jsem až jsem neměla mlíko (ale nejsem žádný extra kuřák - stačí mi 3 kousky denně)

Ale taky nekouřím před malou, chodím na terasu za barák, většinou když malá usne a jdu se psem…

• Citovat
  • Upravit
1854
31.12.12 22:35
@K.Black píše:
@Danylea to já vím že není cítit, ale měla bych to v hubě pořád, byla jsem fakt silný kuřák :oops: já si právě dávám taky slimky, Petry, chodím na balkon ;)

taky to mam v hube porad, teda dneska :D jinak ani ne… kupodivu kdyz si pak pul dne nezapalim ani nepotahnu z elektronky, tak me ani neboli hlava :) mam slabouckou, 11 mg…

Jinak teda k tematu, obyc cigaro u malyho nekourim, vzdy v nejakym vetsim odstupu… a na cerstvym vzduchu, v mistnosti nikdy a nikde (treba v restauraci nebo tak)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.1.13 12:40

Ja se bojim, ze elekrickou nesnesu, zkusila jsem kamosky a bylo to divny :zed:…ale asi ji zkusim :nevim:..v zime je to fakt opruz lozit na balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
1.1.13 12:46

@wildcherry nemůžeš kupovat šitku, kup kdyžtak co mám já a @Danylea ale uplně nejvíc záleží na náplních, nekupovat žádné neznačkové :poblion:

• Citovat
  • Upravit
65432
1.1.13 12:56

Tak já od rána „kouřím“ manželovu elektronku a dobrý… že bych sekla s normálníma cígama??? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
1.1.13 13:08

Holky, a jak vyjde u ty elektronicky cena náplně vs. výdrž??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.1.13 13:09
@K.Black píše:
@wildcherry nemůžeš kupovat šitku, kup kdyžtak co mám já a @Danylea ale uplně nejvíc záleží na náplních, nekupovat žádné neznačkové :poblion:

no nevim jakou mela, se v tom prd vyznam :),ale kdybych si ji mela kupovat, chci poradnou…mrknu na tu co mas ty :palec:…daji se koupit i barevny :mrgreen:??hele ja do toho asi fakt pujdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
1.1.13 13:11

@K.Black a ty mas teda jakou? ted jsi nejsem jista, jestli jsi to psala..na tel se mi to blbe hleda(blafam na balkone :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová